Superadminstratours : Pvp serverlarında edit yapılması gayet normal ben yapmadım diyecek varmı?Yok değilmi o zaman napıyoruz kendimizi mal gibi kaptırıp pvp serverlarında item kasmıyoruz.İki resim olmasa nasıl kanıtlıcaksınız editi imkansız, adam ölür 50 tane nightmare biner ne diyebileceksin 2 saat item kassan dunyanın itemi oluyor bu dandik serverlarda zaten.


ben yapmadım diyor adam , resimlerlede gözüne sokuyor millet yaptığı editi.Bu kadar basit.Yaptım dese zaten sıkıntı yok ki ? Herkes dürüst olsa millet açmaz konu felan zaten gerek duymaz buna aksini ispatlamak için.Ama küçücük beyniyle milleti kandırmak da olmaz sonra bilen adam çıkar buraya herşeyi gösterir ağzı açık ayran delisi gibi bakarsın sende böyle sus pus olursun.Diyorum ya osurmayacaksın öyle ortalıklarda , altına sıçarsın.Benim zaten işim olmuyor bu tür olaylarla yaşıtım da değil dengimde değil , benim yeğenlerim var o yaşta bakkala çakkala gönderiyorum.Klavyeden ateş etmiceksin kimseye yani , adam olacaksın ondan bahsediyorum.Kasan kassın benim umrumda değil , edit var ve gösterilmiş.Benim ismimden de yalan konuşulmuş bug yaptı ban yedi gibisinden bende böyle birşey olmadığını kanıtladım lafım ona o sahsı da yalancı çıkardım.Kimse benim üstümden de burda traş yapamamaz adamın aklını alırım.Klavyenin üstüne oturturum adamı.Herkes haddini bilsin , ben kimsenin askerlik arkadaşı değilim ki 18 yaşındaki sabiye de kendimi burda malzeme yaptırmam.
Hırsız ben hırsızım diyor mu ki, edit basan ben edit basıyorum desin. İlk yazdığımdada dediğim gibi edit olduğunu bile bile oynamayı tercih edenler sizlersiniz. Alan memnun veren memnun olayına dönüyor bu yüzden.
Hayır anlamadığım ,adam çıkıp evet yaptım dese ne olacak, yapmadım dese ne olacak sizene kimene oynamayın olsun bitsin servermı yok.
Superadminstratours : Hayır anlamadığım ,adam çıkıp evet yaptım dese ne olacak, yapmadım dese ne olacak sizene kimene oynamayın olsun bitsin servermı yok.


kardeşim adamın edit yaptım yapmadım demesi umrumda değil adamda umrumda değil canı cehenneme , benim ismimle bug ile yaptı kutuyu o yüzden ban atması üzerine yazı yazdım buraya yoksa beni bağlamıyor kim ne parası veriyorsa versin bu milleti diken değil öpen yaranır öpülmeye devam etsin millet o sıkıntı değil babamın oğlu değil kimse.Şunu demek istedim benim üzerimden diğer başlığa yok geçen senenin screenleri kutuyu yapan bugu söylemedi nasıl yaptığını o yüzden ban attım aynı anda ona yardım eden yöneticiye de ban attım demiş orda ben gm oldum kendi ekledi beni :)))) 3 gün sonra kendim sildirdim milletin hakkına giriyorlar idi çünkü çoluk çocuk muhabbetleri vs kafam almadı benim.Alan adamlar da hala orda yönetici + yöneticiler market bugu altında zaten kendi ceplerine inan tomarca para sokuyorlar.Haberi bile yok.Sadece Bug yüzünden ban yemedim onu dile getirdim , onun admini olcak zibidiye ana avrat sövdüm o yüzden olay tamamen bu.Yoksa gebersin yani , tohumuna para vermedim.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.