Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



KeLL : İşin aslı, web sitesiymiş, connectormüş bu tarz freelance işlerde fatura kesmeniz gerekiyor. Fatura kesmek için de şahıs şirketi kurmanız ve vergi vermeniz yeterli, burda hesaplarınıza 3-5 kuruş giriyor onun için sorun olmuyor, eğer sürekli büyük meblağlar girse maliye soruşturmasına takılırsınız.

Bağış almak için vakıf olmalı ve alındı belgesi vermelisiniz, dernek defteriniz de aldığınız paraların kayıtları olmalı ve bu alınan paraların çıkışları sadece ne hakkında bağış yapıyorsanız onunla ilgili olmalı. Sunucu için bağış topluyorsanız, çıkışlar sunucu giderleri vs. olmalıdır. Bağış adı altında para toplayıp, bu niteliklere sahip olmazsanız dolandırıcılığa girer.

Bu dediğin olay doğru ama aylık bir miktar parayı misal 300 bin tl geçerse aydan aya maliye seni yakalıyor çağırıyor gel bakalım bu paralar nerden geliyor vergi parasını kesıyor.
Expert
34.0001
sayı bilmiyorum artık. bağış alıyosanız sadece paypal üzerinden alın kafanız rahat olsun.
Nelph : Az önce avukatımızla görüştük ve oyun olduğu için oyuncuların oyun içerisinde hiçbir hakkı olmadığını kayıt olurken sitede yazmaktadır.
Oyuncuların oyun içerisinde hiçbir hak sahibi olmadığı için bu tarz şikayetlerde işlem yapılmadığını anlattılar.

Avukatın başından geçen bir olayıda anlattı size anlatıyım bunuda.
Knight-onlinede bir hesap hacklenmiş ve cocuk şikayette bulunmuş. Araştırma yapılıp o hesaba onlarca kişi girdiğini ve oyun içerisinde bu çocuğun hiçbir hak sahibi olmadığına dahir web sayfasında gerekli açıklamalar bulunduğun yazdığından dolayı davanın düştüğünü söylüyor. Ayrıca bağışlarda vergi verilmediğini söylüyoor.

Tek yapılması gereken ise web sayfamıda bizimde yazılan bu yatıralan paraları sunucunun dahi iyi yerlere gelmesı için kullanıcağını yazmanız yeterlidir demekte.

Arcanumun yediği ceza ise kişisel hesaba değiş şirket hesabı olan ticari hesaba gonderttıgı ıcın ceza yemiş.

Herkese kolay gelsin bu saatten sonra bu konuda hiçbir yazı yazmıcağız.


8) avukatlı Eva
https://www.uoplayer.com/q-831--Evaluate-Nelph---Doland%FDr%FDc%FDl%FD%F0%FD/n-last.html#bottom

bu arkadaşın bir kaç kişiyi dolandırdğı burda açık ve net bir şekilde arkadaş paylaşmış incelerseniz böyle bir insanin sunucuda alişveriş yapan saglam bir oyuncunun itemlerini sizce calmasi veya silmesi tekrardan alişveriş yapmasi için MANTIKLA açıktır neyse konuyu daha fazla uzatmiyorum gerekeni elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum .
Konu bir sunucudan sonra şahısa gitmeye başladı konu hedefini aşmış durumdadır bence diye düşünüyorum :huh



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.