Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



region'um wrong parçala beni corngold
servera girince yazıyordu ya sunucudaki tüm yetkililer banlanmıştır kimseye itimat etmeyiniz falan filan. dedim icimden seni kim banlicak :(

** uyarı I

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-11-24 21:04, 10 yıl önce)
arkadaşlar ayıp ama çok ayıp. Nelph bir şey diyorsa doğrudur. O resimlerde photoshop tamam mı!!?? Evada edit olur mu hiç ? Eva kadar şerefli! namuslu! sunucu yok piyasada :(
Novice
-0.500001
Karalamak istesem bunu koyardım



Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-11-24 21:17, 10 yıl önce)
Kedidir o kedi. :yes

beyler evada edit vardır her serverda oldugu gibi emek hırsızları heryerdedir isterse sunucu sahibi olsun nese boşverin oynayan oynamaz demiş adam benim gibi oynamayın sizde oynayacak sunucumu oyunmu yok bırakın olmadı dışarda hayat soguk olsada canlı :)
Nelph,

Kendinizi o kadar ulaşılmaz yapıyorsunuz ki herkes buna gülmekte, izlemekte ve şaşırmaktadır.Yazılarınızı ve daha önceki yazılarınızı inceledim.Her konunuz da sunucumuzu karalamaya çalışmışsınız fakat yanıt alamamışsınız.Kendi pisliklerinizle Arcanumu kıyaslayarak prim yapma çabasına girmişsiniz.Yahu adam "çapın ne" diye sorarlar adama kaç kere açıp kapattın, kaç kere arcanuma girerek reklam yapıp bloke yedin?, kaç kere hakkında edit konusu açıldı? insanda utanma olur.

Reklam yapma çabasında değilim fakat kalite ortadır.Kendinizi kıyaslayacaksanız gidin yeni açılmış sunucularla kıyaslayın.Başka bir açıklama yapılmayacaktır.
patronarcanum : Nelph,

Kendinizi o kadar ulaşılmaz yapıyorsunuz ki herkes buna gülmekte, izlemekte ve şaşırmaktadır.Yazılarınızı ve daha önceki yazılarınızı inceledim.Her konunuz da sunucumuzu karalamaya çalışmışsınız fakat yanıt alamamışsınız.Kendi pisliklerinizle Arcanumu kıyaslayarak prim yapma çabasına girmişsiniz.Yahu adam "çapın ne" diye sorarlar adama kaç kere açıp kapattın, kaç kere arcanuma girerek reklam yapıp bloke yedin?, kaç kere hakkında edit konusu açıldı? insanda utanma olur.

Reklam yapma çabasında değilim fakat kalite ortadır.Kendinizi kıyaslayacaksanız gidin yeni açılmış sunucularla kıyaslayın.Başka bir açıklama yapılmayacaktır.

Ula hala buraya yazıyorum çünkü rezilsiiniz ya. Hayatım boyunca 1kez arcanuma girmedim etmedim, maranwe'nin ss'ini atmış altındaki yazıyıda atsana. Adam silicem cantanızı yazacağına yanlışlıkla siicem yazmış tabi sizin gibi cocuklar anca gider ss alır. Helal paşalar helallll.

Ha Arcanum adıyla prim kazanmak diyorsun ya gülüyorum ben sana ya :D
ultima hala yaşıyor mu ya? :)
Nelph : Evet in-bin verdiklerim vardı 1 ay öncesine kadar herkes yapıyordu programla bu saatte geldim ve fixledim.
Yeni getirdiğim sistemde oyuncular oyuna girdikten sonra açtığı her programı görebiliyoruz. Tüm evaluate in-bin verdiğimi biliyordu o deedlerde 1 ay öncesinden kalma orada acc'si yazan oyuncuların çoğuıda banlı reklamın iyisi kötüsü olmaz :(( :no

Beğenmeyen oynamaz zorla sokmuyorum sizi ;)


Mustafanın hep bir bahanesi vardır her zaman.
Nelph,

Bir kez daha saçma sapan bir insan olduğunuzu gösterdiğiniz.Sizi kaale almamda hata.Her yeni kullanacı alan fake oluyor sanırım burada.Bir daha sunucumuz tarafından cevap almayacaksınız.
Novice
11.9
Ben Nelph'i tanımıyorum, muhabbetim yok ama bu adam, kaç sene olduğunuda bilmiyorum uzun zamandır sunucuyu açık tutuyor, bunun için para ödüyor ve zaman harcıyor. Bir prevate sunucusu bu. Ne girmek için ücret ödüyorsunuz nede sizi zorla oyuna sokuyorlar. Canınız istemiyorsa, hak yendiğini düşünüyorsanız oynamayın. Başkası tarafından sunulan iddiaları eva'da oynayan playerlarda sizin gördüğünüz gibi görüyor. Bundan rahatsız olmuyor ve oynamaya devam ediyorlarsa size ne ? Ne bu player kaybettirme, sunucuyu kötüleme, kapattırma çabaları gözünüzü seveyim. Bırakın şunları ya yeter artık. UO bitiyor diyorsunuz kalan 3-5 sunucuyuda kötülüyorsunuz.
Rowall : Ben Nelph'i tanımıyorum, muhabbetim yok ama bu adam, kaç sene olduğunuda bilmiyorum uzun zamandır sunucuyu açık tutuyor, bunun için para ödüyor ve zaman harcıyor. Bir prevate sunucusu bu. Ne girmek için ücret ödüyorsunuz nede sizi zorla oyuna sokuyorlar. Canınız istemiyorsa, hak yendiğini düşünüyorsanız oynamayın. Başkası tarafından sunulan iddiaları eva'da oynayan playerlarda sizin gördüğünüz gibi görüyor. Bundan rahatsız olmuyor ve oynamaya devam ediyorlarsa size ne ? Ne bu player kaybettirme, sunucuyu kötüleme, kapattırma çabaları gözünüzü seveyim. Bırakın şunları ya yeter artık. UO bitiyor diyorsunuz kalan 3-5 sunucuyuda kötülüyorsunuz.

Rowall şaka falanmı yapıyorsun sen? Anlayamadımda..

Orda para vererek oynayan oyuncular, zaman harcayarak emek veren oyuncular var..

Sen nasıl bir akılla bunu sunucu karalama olarak değerlendiriyorsun?

Eğer oyuncular böyle bir UO ile karşı karşıyaysa zaten UO bitsin hiç geregi yoktur..

Bu Nelphin ilk pisligi degil ve son pisligide olmayacak..

Eva PvP tarihi boyunca birçok edit olayına şahit oldu..

Eski parayla 1 trilyon türk lirası bakiyeli olan oyuncular, çantasındaki goleme kadar newbie olan oyuncular, 11x carı olan oyuncular vs. vs.

Hatta bir keresindede bizin saf Nelph kendi yükledikleri videoda yakalanmıştı :) Açıklamasıda baya ilginç olmuştu..

Videonun sonunda Nelph şahsının yazdıgına ve yorumlara dikkat edin..

Birkaç video;

PvP şampiyonu Nelph :)


1 Trilyon Türk Lirası bakiyeli oyuncu :)


Edit!


Newbie iteme gel vatandaş :)

vs..

vs..

vs..


Yaz yaz bitmez, yolla yolla bitmez..
Daha öncede yazdım bu sitede son zamanlarda yeni acc ile açılan konular, serverlar var.İnsanlar birilerine nasıl yutturuz diyede a yı pişirip z diye elli kere yutturuyor .Nelph bence uo tarihinde ne kadar sevmeyip kıskansanızda öyle yada böyle ayakta duruyor.Sunucusu ayaktamı (PVP) ayakta ,senelerdir açıkmı açık bunu bile bile insanlar hala o serverdamı serverda.

Siz bir server açsaydınız .Nasıl ayakda dururum diye takla atarmıydınız bence atardınız.Nelph'i şahsi tanımıyorum ama free serverında oynuyorum .Hatta şahsi olarak vip deed vs almışlığım vardır.Bu oyunla ilgili değil sadece ,mesela blackshot oynuyorum ,oyun hoşuma gidiyor oradada birşeyler alıyorum. Çünkü oyun oynuyorum benden hariç 1000 lerce kişi var serverlarda, bu editmidir ,parasız itemmi almıştır bu beni ilgilendirmiyor .Ben zaten vakit geçiriyorum eğleniyorum.En iyi olmak gibi hedefim yok heleki ultima gibi bir oyunda heleki bir pvp sunucusunda ,bence bizim eksikliğimiz para vermediğimiz bir sunucuda haksızlık görünce felan hemen saldırıya geçmek ,ama şunu unutuyoruz para vermiyoruz ve sunucular free herhangi bir anlaşma ve protokol imzalamıyorsunuz.

Şimdi bunları yazdım diye yakışıklı ergenlerimiz atarlanabilir tabi umrumda değil.Ben evaya kayıt olup oyuna girdiğimde bir kişiden bow istemiştim .Malum can sıkıntısı vakit geçiricem ya 16 milyar sp vermişti adam editmidir banane ben zaten vakit geçirmek istediğimden girmişim ben eğleniyorsam sorun yok.

Nelp bence buraya ne yazarsa yazsın sunucusu işleyişine devam edecek ,sizlerde amaçsızca fake hesaplarla boşa konular açacaksınız.Şunu anlayın artık ultima oyunuda diğer oyunlar gibi başlayıp bitebilen bir online oyun ,3 sınıf sinema oyuncuları gibi gerçek hayatla karıştırıp boşuna triplere girmeyin.
Yorumundada neden oynadıgını kendin belirtmişsin" vakit geçirmek için"

Ve kendi yorumlarını kendine saklamalı, başkalarının yorumlarınada saygı duymalısın..

Sen vakit geçirmek için oynuyor olabilirsin ama başka oyuncular farklı amaçlar için oynuyorlar..

Daha yi olmak veya daha iyi itemler kullanmak isteyen bir oyuncu gırtlagından keserek buraya para yatırırken elin zibidisi bir kuruş vermeden alıyorsa veya bir oyuncu sabaha kadar birşeye ulaşmak için PC başında zahmet verip otururken başka bir zibidi sıfır emekle ona sahip oluyorsa burda sorun var demektir..

Evet para verilmedigi ve ücretsiz oldugu dogru ama bir server sahibi "bizim serverimizde edit yoktur" deyip foyaları meydana çıkınca server benim para benim istedigimi yaparım demiyorda dansöz gibi kıvırıyorsa burda sorun var demektir..

Sen beleş sp lerini al vakit gecirmene ve nelphi pof poflamaya devam et..

Ben beleş sp lerimi ve bütün oyun acclerimi hemen paylaşabilirim.Çünkü 2 gün sonra yine aynı seviyeye ulaşırım umrumda olmaz.Ben anlık eğlenceme bakarım.Bu oyun dünyasını gerçek hayat ile karıştırıp ,kendi hayatında birşeye sahip olamayan tiplerin saçma sapan 2 piksel oyun için tirplere girmesi çok komik.
Şahsi kimseye yaranmaya ihtiyacım yok fakir değilim noob değilim .Siz bence o banlattığınız acc leri kim olduğunuzu ne işler yaptığınızı imzanıza ekleyin.Nelp sunucusunu açık tutuyorsa , nice bildiğimiz ownerlardan haylice ahlaklı ve akıllıdır.

Başka bir konuda Nelp için kötü konuşmuş bile olabilirim.Ama şu an onu daha iyi anlıyorum.Doğru yoldasın mustafa kardeşim bence böyle devam et .



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.