Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Novice
-0.500001
Size bazı yonlerden katılıyorum ama sunu anlamalısınız edit olarak item verilse okey derim eva item sıkıntısı olmayan bir server diledigince item versin benim bunlara sozum yok gozumu yumarım ama boyle in bin armor robe gibi seyler in gamede buyuk derecede sıkıntı yaratıyor Superadminstrator sen actionda 2 adamı keserek zevk alyosan biz kale fethini kazanarak zevk alıyoruz ve kale fethinde adam nevidenle(%50 tek atan bir binek) in bin yapar ve bizim kasa(icinde 50-100 tane ice golem olan) elemanı savsın basında sorgu odasına cekerse durum degısır.Desin ki bu swde in bin parayla satılır ben burdaki adaletsizlıge sinirleniyorum sadece.

Neyse sıkıntı yok ben durumu paylastım nephe de reklam yapmıs oldum isteyen oynar artık bir konuda kesinleşmiş oldu nelph millete parayla in bin satmış.
Beni anlıyan arkadaşlara teşekkür ediyorum, onun haricinde armorlu robe muhabbetleri devam ediyormu?
Oyunda aylardır .bilgial komutu açık ve karşı taraftaki oyuncunun armorunu görebiliyorsun.
Artık daha ne yapalım? Oyuncuların yazdığı komutları web sayfamızda tek tek yayınlasak kabul edicekmisiniz?
Ayrıca in-bin yapılan programı yakalamıştım kale fetihinde yapıaln olaylar Connectörcümüzün dromak isimli makro programından yapılmaktaymış.
Bunuda kapattırdım, onun haricinde emin ol benim bile %100 şüphe ettiğim insan bile eliyle in-bin yaptığını anladım.

Oyuncuların açtığı her program paint, chrome vs vs herşey oyunda girdikten sonra loglara kayıt oluyor onun haricinde ne yapalım? Oyunculardan video falan mı alalım otomatik upload ettirelim? Bide şuan şu fake karakter açıp gelenler neyin kafasındasınız sizler ya? Zorla buraya yazı yazdırmak için uğraşıyorsunuz.

Biride çıkmış diyorki 11x accounta sahip ne 11x servera giriş yaptığında tüm skillerin 100leniyor 50x skill'e sahip oluyorsun.
Parayla 1trilyon bakiyesi olan oyuncu demişin markette, bunlar yıllar önce yapılan herşey ve sunucu hack yediği dönemde oldu aynı zamanda zaten bu videolar ortaya çıkmadan forum sayfasından açıklamıştım.

Neyse uzatmıcam daha fazla kısa ve net sizin gibi insanlara hizmet verdiğim için utanıyorum. Şimdi burada bir ton laf yapar 1 hafta sunucuya girersiniz eminim.
Herşeye bir açıklaman var maşallah Nelph..

Oyunculardaki newbie itemlerle, sonunda havalara uçarak kazandıgın ve saf bir eve yetkilisinin yükledigi PvP turnuvasına açıklaman yok sanırım..

Biraz düşün, gez. toz hayal gücünü geliştir gel birşeyler yaz buraya..
Yoo o pvp turnuvasi serverin ilk haftasiydi ve girdim gayet guzeldi hicbir illegal birseyde yoktu. Uzatmayin istemeyen oynamaz.
pvp serverında edit olsa nolur olmasa nolur olm tutulmayın böyle şeylere.
Silindi
Members
0
imzama gelin :huh
sen imzana bunlarıda ekle evadaki şuan 145 player zaten doğruları bilir ;)
Rowall : Ben Nelph'i tanımıyorum, muhabbetim yok ama bu adam, kaç sene olduğunuda bilmiyorum uzun zamandır sunucuyu açık tutuyor, bunun için para ödüyor ve zaman harcıyor. Bir prevate sunucusu bu. Ne girmek için ücret ödüyorsunuz nede sizi zorla oyuna sokuyorlar. Canınız istemiyorsa, hak yendiğini düşünüyorsanız oynamayın. Başkası tarafından sunulan iddiaları eva'da oynayan playerlarda sizin gördüğünüz gibi görüyor. Bundan rahatsız olmuyor ve oynamaya devam ediyorlarsa size ne ? Ne bu player kaybettirme, sunucuyu kötüleme, kapattırma çabaları gözünüzü seveyim. Bırakın şunları ya yeter artık. UO bitiyor diyorsunuz kalan 3-5 sunucuyuda kötülüyorsunuz.

doğru söylüyor adam ,her şeye rağmen insanlar giriyor ve oynuyorsa olay bitmiştir. her şey bir yana süreklilik ve scp kalitesinin her şeyin önüne gectigini gorduk. rp serverı olsa haklısınız ama pvpde deki editden dem vurmak yakınmak gereksiz olur. hic bir zmn eva pvpyi kotulemedim veya yakınmadım cunku farkındaydım ve her adam kestigimde icimi sicacik huzur kaplardi cunku o insanlarin bedava mala bile ici giderdi. benim sevmedigim sadece mustafa beyin insanlara ve eleştirilere karşı tavrıdır. eva pvp kaliteli scriptleri olan tek tük kaliteli insanlarında bulunduğu güzel bir oyun dünyası.
Rahman_Baba : imzama gelin :huh

https://www.youtube.com/watch?v=Xf57J-o1-kA buna bittim ben adam nasıl öyle tek atıyor ama en sonunda nelphin küfürü damga vurmuş

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-11-30 15:05, 10 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.