Sen kimsin ya adamlara mal , zeka özürlü diyorsun? işine baksana sen..
Ben benim,ya sen kimsin ? 1.si zeka özürlü demedim adama o hakareti demedim sadece yazdım. 2.si zaten 19 yaşında ki bir kişinin aklı olsa böyle düşünmez.Sanada bir şey açıklamak zorunda degilim ki açıklıyorum.Sen git maddi durumun yok çok kötü.En dandik hostu al.Biz kapanmıcaz biz kapanmıcaz diye herkezi çagır.Millet kassın onca herkez emek versin saatini versin.Sonra serverin 2. ayında ödeme yapılmasın herkezin emegi gitsin ? Sence bu güzel bir şey mi ? Elbette güzel bir şey degil.Bu kişide bunu yapıcak eninde sonunda.Daha 10 ytl'nin hesabını koyan adam dayanıklı adammıdır ? Neyse senle ugraşamıcam.Ben sadece dogrunun tarafındayımdır.Eger anlamadıysan senin yaş seviyene inip anlatabilirim.Çünkü bizde geçtik o yaş seviyesinden.
Ultima online hostları 45 ytl + web host hediyeli.Sunucu özelliklerini isteyen arkadaşlara verebilirim.Msn adresim imzamda!!!
bycomrade : var ama onlarında kalitesi düşük 85 player fln çekior
85 mi :) bizim host sanırım 50 ytl idi baslangıcta biraz fazla odedik 175 player ı cok rahat kaldırdı hiç lag yoktu
50 ytl ile sadece ftp alırsın biliyorsun dimi ve rica etsem o serverin bana ismini ver öm'den
Kardeşim Nese adam İster 40 ında girer ise ister 19 unda belkide ogrenci nerdn biliyorsunuzda bole konusuyorsunuz!!! kimse kimseye heasp sorma hakkına sahip deildir...Bu Dünyada Hatta Türkiyede Okuyupta İşe Giremeyen Okadar 19 Yaşında Adam Varki Hallerini Gorsen İçin Acır!!!
ahka1234 : Kardeşim Nese adam İster 40 ında girer ise ister 19 unda belkide ogrenci nerdn biliyorsunuzda bole konusuyorsunuz!!! kimse kimseye heasp sorma hakkına sahip deildir...Bu Dünyada Hatta Türkiyede Okuyupta İşe Giremeyen Okadar 19 Yaşında Adam Varki Hallerini Gorsen İçin Acır!!!

Ben ona neden işe girmelisin lafımı neden dedigimi biliyormusun ? adam +10 ytl daha ekliyemiyor.Bari işe girsin eli para tutsun.Sonra ne halt yerse yesin.Ama Uo'yu uzun vadeli açamıcaksa düşünemicekse hiç ugraşmasın.Çünkü burada o zararlı degil playerlar zararlı çıkar. !!
@some-one

Bak arkadaşım sen beni yanlış anladın.Birincisi serverı uzun süreli açmayı düşünüyorum , ikincisi 10 ytl yi veremiyorum değil sadece fazladan para vermek istemiyorum ama mecbur kalırsam vericem.Şimdi anladın mı?? Bir daha insanları tam anlamadan insanları suçlama oke?? ;)
al işte kapak oldu bu sana some_one /\
xenox : al işte kapak oldu bu sana some_one /\
sen nesin tellal başımı ne öyle kapak oldu falan lafını bil terbiyesiz
buradan veya buradan uygun birşeyler bulabilirsiniz.
xenox : al işte kapak oldu bu sana some_one /\

Bana kapak olmaz sen rahat olda,olayı uzatma.Şimdi burada öyle bir laf sokardım ki içinden çıkamazdınız.Ama sokmuyorum,ne halt yerseniz yiyin.
Some_one :
xenox : al işte kapak oldu bu sana some_one /\

Bana kapak olmaz sen rahat olda,olayı uzatma.Şimdi burada öyle bir laf sokardım ki içinden çıkamazdınız.Ama sokmuyorum,ne halt yerseniz yiyin.

Arkadaşım Bak Adam 0l Adam Kibarca Birşey Yazmış, İstemiş, Sen Gidiyorsun Hayvan Eti Yemiş Gibi Yazı Yazıyorsun...!
Asil1990 +1 :D:D
35 Lira'ya çok güzel bir sunucu sağlıyabilirim, account sistemide hediye.

msn inizi p.m. atabilirsiniz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.