UoAdmin : @Some-One

Bi kere ben scripterlardan para alınmayacağını bilmiyordum.Ben işin bu mali yönünde pek bilgili değilim ondan hata yapmış olabilirim ama sen gelip bana ve benim emeğime laf ediyorsun ! Laflarını bil ! Bide zaman kaybısın kusura bakma son derece gereksizsin seni daha kaale almıcam !


Ahahaha inan sabah sabah güldüm.Neyse ben seni takmıyorum bile.Ayrıca emegine mi laf ediyorum ? Senin emeginden banane.Beni ilgilendiren başkaların emegi,onlara yazık olmasın amaç.Madem bir şey bilmiyorsun başlama bile.Laflarımıda her zaman bilirim,bence sen laflarını bilmeni tavsiye ederim.19 yaşında olduguna bile inanmıyorum.Çünkü o kapasitede ki beyin iyi düşünür.Hayal kurmaz ve kendi emegini düşünmez.Diger başkalarına faydası olcak mı diye düşünür.
//lucretius

kendinize çeki düzen verin. uyarı - 1

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2008-11-05 23:07, 15 yıl önce)
İlkbaş Some_oneye hak vermiyordum ama scripterdende para istediğini duyunca hak vermeye basladım.
Bir tek bilmediğim yönü parasal yöndü onda da arkadaşlar sağolsun beni bilgilendirdi.Yani bilmemek ayıp mı?? Bence öğrenmemek ayıp !
@ UoAdmin

Abi şimdi 40 - 50 ytl arası alıcağın makinayla nasıl bir server açıcaksın ? Düşünüyorum düşünüyorum hadi diyelim iyi insanlara denk geldin ama olmaz gene ya ramdem ya bağlantıdan kısıcaklar o ücret karşılığında. Peki serverin reklamını nasıl yapıcaksın ? Yada giren playerlar(-ki girerlerse) büyük ihtimalle lag yaşıcaklar. Bence onca yıllık oyuna saygınız olsun biraz. Hakkını vererek açında değsin insanlara Ultima Online oynatın insanları Ultima Online'dan soğutmayın...
@JohnVeritas

yok 40-50 ytlik değil 95 ytl lik almayı düşünüyoruz.
Selam merhaba arkadaşlar,

bazı arkadaşlar plesk kurucaksın bağlantıyı su gibi içicek demişte plesk kurmasının sebebi nedirki ? acc sistemi için illa plesk mi kurulması gerekli acaba ;

ki benim şu anda 35 hattaki Parallels firması ile yeni bir yazılım ve lisans anlaşmasına gidildi artık 25 liradan verdiğim vps e gelirsek

Core2Duo 7200 Çift İşlemci
512 MB Ram
40 GB HDD
20 MBit Bağlantı,
Lokasyon : İstanbul / Mars Datacenter
Kurulum Ücreti : ÜCRETSİZ !
Aylık Ücret : 25 YTL

Ha diyeceksiniz hizmetinizmi çok kötü hayır Telekominikasyon Başkanlığı Tarafından Hosting Faaliyet belgemiz bile mevcut..

Ki forum ile sunucu açık ken bağlantı testi yaptırdım buyrun

https://img378.imageshack.us/img378/8396/vpswo2.jpg

Verdiği ping 16ms dir. Alımlarda account sistemi ücretsiz olarak kurulmaktadır. 1 gb ramli olan sunucu ise 50 lira dır. Yani bir dikkati çekmek istediğim diğer bir husus ise bu 25 liralık olan sunucuyu birçok firma 75 lira dan başlıyan fiyatlarla satmaktadır..
Bu 25 ytlik VPS makinayı kaça bölüyorsunuz ?
Bandwidth durumu nedir ?
Güvenlik Durumu nedir ?
Destek durumu nedir ? Gece 04:00 da destek verebilirmisiniz ?
20 MBit bağlantının ne kadarını kullanabileceğiz VPS kullanıcısına oranla ?


Teşekkü ederim.
Selam merhaba,

öncelikle kaça bölündüğüne gelirsem önemli olan kaça değil sistem kaynaklarının ne kadar kullanılır olduğudur. Örneğin 4 - 8 - 16 gb ramli sunucularda tabiki vps sayısı değişecektir. Bizim şu anki ram miktarımız 8 GB'dır. ve şu an için 6 adet vps bulunmaktadır.

Bandwidth olarak ise 250 GB / Ay olarak kullanıma sunulmaktadır.

Güvenlik konusuna gelir isek müşteriye sunucu teslim edilmeden bütün Windows 2003 Standart Edition Güncellemeleri yapıldıktan sonra verilmektedir.

Destek durumuna bakarsak eğer, gece 4 te online msn veya site ticket sistemimiz bulunmamaktadır. Lakin cep telefonu ile iletişim mevcuttur. Ardından söz konusu durum ile ilgilenilebilir. Bağlantı nun bölümü havuzdur. Her VPS kullanıcına ortak olarak bölüm yapılmaktadır.
Web sitenizi PM ile gönderirmisin.
@Some-One

Yahu ben senin açıcağın shardı napıyım?? :D Şimdi bişey derdim ama boşver ban yerim senin için değmez :D:D
Bu konu biraz fazla uzamadımı?.Kapatsanız artık şu konuyu herkez kendi yoluna gitsin.
Kendisi zaten beni ilgilendirmiyor valla :D Çenesini yorsun banane :D
@someone
Kıraathanedemisin ya bune böyle baban kazanmiyor , sor lucretiusa filan cocukmusunuz nesiniz ya sen degilmiydin en iyi pvpci kim diye konu acip kendi nicki olan Wanques de fo'yu secen ? Nasil bir anlayis ya..
Onu Xariyla diye biri açmıştı Some_one değil.O Accnin ismi tam olarak Xariylamı bilmiyorum ama sahibi oydu.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.