Slothere ile konuşurken açmayı planladığı serverı osinin aynısını mı açayım diye sormuştu.Sphere olacaktı fakat tüm sistemleri ile osi nin aynısı olacaktı.İstedikten sonra runuo da olan herşeyin sphere da yapılacağını zaten neran da söyledi diğer arkadaşlar da.Fakat sorun sercanın da belirttiği gibi kitlenin buna yananmaması.Yenilik yapan kişilere deli gözüyle bakılıyor artık neredeyse.Sorun sphere runuo değil player kitlesi bana göre.Millet alışmış belli sistemlere bunun dışına çıkmıyor yada çıkamıyor. Açılan serverların geneli de player a yönelik olduğu için ortaya orjinal şeyler çıkmıyor.Sphere ın Türkiyede ilerleyememesinin tek nedeni bu.Sphere ın yayınlandığı sitenin forumlarına bi göz gezdirin isterseniz neler yapılabileceğini rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Michaell ve Syntax a katılıyorum. O server gerçekten hakettiğini bulamadı. Ne eğlenmiştik halbuki ben uodan bu kadar zevk aldığımı uzun zamandır hatırlamıyorum.. Ancak dedikleri gibi işte, editlenmiş scriptlerle açılan pvp serverları 200 çekip böyle projeler 0-5çekerken kişilerin böyle şeyler yapması çok zor.. Öyle sunucularda iş mi var demeyin. 14onlineın 8i aynı partyde kasıyordu ve çok eğlenceliydi yani yapan yapıyor.. Yapılmıyor olması yapılamayacağı anlamına da gelmiyor ancak durum bu iken türkiyede böyle birşeyin gerçekleşmesi çok zor..
Expert
34.0001
dünyanın en önemli konusunu tartışırcasına hırsla tartışanlar var yav, şaştım kaldım.

Bu arada kaankha nın aynı parti de kasma olayı aklıma eskiden britain sokaklarında 10 a yakın kişinin birlikte combat skillerini healing lerini kasmalarını getirdi :)
kell sende runuo yu deneme k girmek istitoymuşsun galkiba... msn ini ekledm imzandaki msn e tılaldım... orda yazanı ekledim.. kabul edersen iyi bi servver verebilirim sana =)
tortuga : kell sende runuo yu deneme k girmek istitoymuşsun galkiba... msn ini ekledm imzandaki msn e tılaldım... orda yazanı ekledim.. kabul edersen iyi bi servver verebilirim sana =)

Şu An Bende Oyundayım Yabancılarla İyi Anlaşıyoruz :D
Expert
34.0001
yanlız ben o msn yi kullanmıyorum öle kalmış imzada :D
KeLL : yanlız ben o msn yi kullanmıyorum öle kalmış imzada :D


Benide Eklerseniz Sevinirim. Ben Sizin Msn Nizi Bulamadım İmzadan Kalkmış :bagirma Takılıyoruz Arada DC-GAME ile :D Versusları İzliyoruz :D
Adept
4.3
KaLL:
dünyanın en önemli konusunu tartışırcasına hırsla tartışanlar var yav, şaştım kaldım.

Ya düzgün tartisilir, ya tartisilmaz. O nedenle gayet iyi böyle, dogru düzgün tartisamayanlarin bir süre sonra basliktan cekildigini farketmissindir.

Isterseniz, daha önceleri bircok kez zevkle tartistigim, Türkiye'de neden gercekten profesyonel bir sunucunun kurulamamasi konusunu baska bir baslik altinda tartisabiliriz. Biri baslatsin, hemen gelirim. (:
Şahsen run uo oynuyorum ben hayatım boyunca bu kadar zevkli bir uo keyfi yaşamadım ki uo yu tutku ile oynuyanla anlarlar zaten dediğimi run uo çeşitlilik bakımından iyi sphere oda iyi AMA şöyle bir olay var türkiyede tüm serverlar birbrine benzyo pvpler pvplere pp le pplere rp rp lee falan hiç değişiklik yok ben %50 etkiyi burda ararım diğer husus player kalitesiz %20 burda %30 da İnsnaların cogu uocuların haberleri bile yok böyle bi oyundan
Expert
34.0001
düzgün tartışılıyor da bu bi kısır döngü sphere i sevene göre sphere iyi runuo yu sevene göre runuo iyi 5 sayfaya çıkması ilginç olmuş .bide bişey bilmiyip yorumlar yapanlar gördüm ki evlere şenlik :D
Adept
4.3
Iste, konunun gerektirdigi gibi teknik acidan yorumlansayd keske. :utangac1
Expert
34.0001
katılıyorum :selektor
Eee tartışma bitti mi xD We won :yes
sphere her zaman kazanır :P (şimdi açılcak tartışma bekle :P)
ikiside kendicne gusel işte off :D oynayanıın zevkine bağlı bişey =) bu arada bu başlığa 1 gün girmedim. direkt mesaj manyağı olmuş başlık :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.