kaptan : Herkez diyor nerde o eski sunucular.. Yok işte ph vs kapalı bir sunucu açılsa bilmem ne. Dummy olmasa. Daha 2009 un ağustos ayına kadar Centre Cove diye bir shard vardı. Anlatılamayacak kadar güzeldi. Ph si de kapalı idi. Ama ne oldu server playersizlikten kapandı. Yeni başlayan server'a girenler ilk olarak Aha Dummy alanıda yok bilmem ne dedi çıktı. Veya kasmaya çalışanlarda oldu baktı skill gain zor geliyor " salla ya xxxx serveri açılmış dummy alanıda var ph de %100 " dedi ve çıktı.Sadece biz 10-15 kişi oynadık gır şamata çok eğlenceliydi. Ama şuan milletin tutup nerde o eski sunucular, keşke ph kapalı bilmem nasıl bir server açılsa demesi beni kızdırıyor.Sanki açılanlarda oynuyorsunuz da . Nerde ph %100 açık, nerde multi açılıyor hemen koşun. Bu platformda Centre Covede bulunmuş yönetici yada playerlar varsa beni duysunlar.

suanda senın dedıklerıne uyan gladius var. Multi acılmıyor, 0 ph, cove baslangıc, rp desteklı sıstemler ve rp sart..
benım secımım bu yonde. mondainde de bulunmustum kapanana kadar
Tymaron : Eski sunucu tarzında eski scriptlerle server açılır, beğenmezsiniz; Yeni scriptlerle yeni sunucu açılır, beğenmezsiniz. Eski olduğunda eski yeni olduğunda'da eski sunucuları istiyoruz diyorsunuz. Afedersiniz ama siz ne istiyorsunuz ?

Siz 6 ay ugrasın biz beğenirsek oynarız. Sıkılırsak dummyli serverde oynarız demek istiyorlar. İstedikleri birşeyde yoktur.. Bu piyasa böyle devam eder gider. Olan Uo ya olur.
niye her başlık altında bir gladius reklamı? server kötü yani rp istiyorsanız secondage mis gibi bir server. Bir reklam da ben yapayım bare.
Mysterious : Arcadia'da güzeldi..
Mysterious : İmzamı deneyin birde.

Mysterious ben imzanızı değilde 2004 yada 2005 di ozaman ki Selizar döneminin Etheriasını denemiştim.Zevk alarak oynadığım bir sunucuydu. Yeni Etheriadada oynadım. Ama yeni Etheriada ph %100 dü Dummyler vardı. Keşke olmasa idi. Ama günümüzde de player nerde kolaylık oraya koşuyor. Şahsen ben birçok sakin az playerlı serverlerde de oynamasını seviyorum.Tabi keşke yoğunluk olsa. Ama günümüzde millet kolay peşinde. Rp yi destekleyen biriyim. Rp yapanada saygılı olurum. Ama ultimada sadece rp olmadığını tüm becerilerin kullanılması gerektiğini düşünerek aksiyonunda olmasını istiyorum. Tabiki bu aksiyon için gerekli becerilerin zor bir şekilde geliştirilmesi tarafıyım.İskeletlerle Skill kastığımız arkadaşlarla box yaparken skill geliştirdiğimiz aynı zamanda sohbet ettiğimiz serverleri seviyorum. En azından Dummyler yerine New Bea Arenanın olduğu gene iskeletlerle veya npc lerle skill kasabildiğimiz yerler olmalı. 2 haftada tamingi anca 100 edebildiğimiz sunucular olmalı ki herkesin tamer olmadığı sunucularda oynamalıyız.
Kaptan merhaba..

Selizar zamanında Etheria bir başkaydı. Oyuncuların istediği gibi bir sunucu oluşturmustuk elimizdeki imkanlar ile. O zamanlardan hala görüştüğüm kardeşlerim var. Etheria 2 dede çok sevdiğim arkadaslarım oldu. Ancak Role Play olarak ne Etheria nede benzeri serverler Uo ya katkısı olmayan oluşumlardır. Uo da normal bir mage karakter en az 3 hafta bir Animal Tamer ise en az 2 ay çalışılarak elde edilmedilir. Uo başlı başına role play oyunudur. Ancak oyuncuyu buna zorlamanın bir anlamıda yoktur. Yapan yapar yapmayan yapmaz. Ancak yapabileceği ortamı sunmak yetkililerin görevidir. Second age serverini gördüğüm ve denediğim andan itibaren 19 yasıma döndüm. Gerçekten başarılı insana nostaljik havalar yaşatan bir sunucu. Yeni nesil oyuncular burda başlasa emin olun PP tabir edilen serverler 0 çeker..
kaptan zaten Mysterious'un imzasındaki yerde o dediklerinin hepsi yapılıyor.. 10 15 kişi kamp alanında boks yapıyoruz sohbet muhabbet imanewbie miz bile var :D Birebiri hem de :D

Gladius içinse Basic e katılıyorum.. playerı hiçbir zaman esaslı rp yapamadıgı için suçlamam ancak ben rp serverıyım diye birşeyler yapacaksan mümkünse altyapın sağlam olsun.. Böyle olmaz..

DipNot: Mysterious'un son mesajına da katılıyorum..

Bu konu Kaankha tarafından düzenlendi(2010-01-26 00:39, 14 yıl önce)
Arkadaşlar oncelikle selam;
Şimdi mysterious senin iyi bir staff oldgunu biliyorum hocam o yuzden serverin hakkında bilgi verirsen cok sevinirm.Secondage runuo tabanlımı yoksa
spheremi artık bende sessizce oyun oynamak istiyorum yoksa bırakıcam zaten ultimayı
Server benim değil. Sitesine girersen gereken bilgilere sahip olursun. Forumlarında bilgi verebilirim.. Second age Sphere tabanlı bir serverdir.
Selam tekrardan;
Dostum hesap aldım ama hala aktive edilmedi.Neden acaba?
Admin onayı gerektiriyor. Biraz bekleyebilirsin..
İnşallah dediginz gibidir.Zevk alarak oynamak istiyorum artık.Ama hocam hala acılmadı aktivasyonlar

Bu konu Egemen35_ksk tarafından düzenlendi(2010-01-26 01:41, 14 yıl önce)
Aktif..
evet ya belki bileniniz vardir 2004 yilinda Sylveria die bir role play serveri vardi baya saglamdi :) nebulada güzel serverdı simdi iyice civki cikti
Mysterious : Arcadia'da güzeldi..

Bugün tekrar aramıza döndü ama bazı akıl yaşı 12 olan kişilerin Hostmaestro yaptıkları saldırılar yuzunden hostmaestro bünyesinde olan bütün serverlar gg durumda..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.