Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



haritası 5 para etmez. bu kadar dandik şehir tasarımlarını daha önce hiç görmemiştim. 2 günlük world builder işi şehirler filan var.
Nixdorf : haritası 5 para etmez. bu kadar dandik şehir tasarımlarını daha önce hiç görmemiştim. 2 günlük world builder işi şehirler filan var.


+41 aynen hiç güzel bir harita değil.
:kikirik
walla haritasını bilemicem
Ortadünya Map i 5 para ediorda ne oluyor? Zamanında Paradox la beraber acmıstık cok eskilerde. tekrardan canlandıralım dedik. Defalarca actık ortadunya ve ne ilginc bir istatistiktir ki gündüz 5 gece 72 player oluyordu. Playerlarımızda(çoğunlukta) bu zihniyet alısılmısa devam etme hevesi varken Ortadünya eski günlerine dönemez arkadaslar. Artık cogu arkadasımızda ögrenme, çabalama. yeni şeyler keşfetmenin vermis oldugu hazza duyulan özlem kalmamıs ve ben bu duruma sahsım adına cok üzülüyorum...
Paradox'la açmıştınız hmm. Nick neydi hatırlayamadım bende oranın scripterlığını ve adminliğini yaptımda ?
Orta dünya, dünyanın ortası, merkezi sıcaktır.

Yaklaşmayınız.
Yanarsınız.
Görünce uzaklaşınız.
Novice
0.6
Orta Dünya Açılırsa Ben Yine Oynarım :D

Vanq Quis Mcevil

Orta Dünya serverı açmak isteyen hırslı bi arkadaşa serverı olduğu gibi verebilirim :D Saveleri olduğu gibi duruyor ve accountlarda dahil.
İyi hatırlıyorm gecen aylarda cogunluk istemisti ve acılmıstı fakat isteyenler oynamamıstı bile...
Souldace : hakkaten eskilerden bi roxsidde vardı Pfffffffff çok ii di o server yaaf gmler de kaliteli gmler bide :d
Size Roxside'nin haritası çalıntı diye bir iddia atabilirmiyim?(Polemik yaratmadan yorumlarınızı bekliyorum.)
Members
1.2
Türkiye'de "Haydi adam gibi bir sunucu açalım" diye yola çıkan 3-5 sunucu oldu. Harita değişik olsun diyenlerin neredeyse hepsi haritasını daha önceden böyle projeleri üstlenmiş olan yabancı sunuculardan aşırdı.

Sağolun, öyle konulara denk getiriyorsunuz ki doğru yönlendiresim geliyor, reklam yapasım geliyor, zira kendilerinide öv öv bitmiyor.

Kovuk diyorum.
Sıfırdan orta dünya haritasını gözümün önünde yaptılar. Daha hala üzerinde çalışıyorlar.
Kovuk'un diğerlerinden farkı çok, birini ben söyleyeyim;
Oyuncu kitlesi azalsada bu sunucu hep ayakta kalacak, oyuncu sayısı azalınca hemen kapanıverenlere benzemeyecek, altyapıları ve harcanan onca emek gereği =)
Stormy :
Souldace : hakkaten eskilerden bi roxsidde vardı Pfffffffff çok ii di o server yaaf gmler de kaliteli gmler bide :d
Size Roxside'nin haritası çalıntı diye bir iddia atabilirmiyim?(Polemik yaratmadan yorumlarınızı bekliyorum.)

atabilirsin stormy :) bunu cevaplandırabilicek en yetkili kişide benim sanırım.
doğrudur çalıntıdır. orta dünya olarak bildiğimiz harita çeklerin yaptığı bi haritadır. hatta haritanın sol üst köşesinde adamların web adresi bile yazar ada şeklinde. zaten bugüne kadar türkiyede açılan orta dünya shardların hiçbiride haritayı kendimiz yaptık gibilerinden bi iddiayla ortaya çıkmadı sanırım.

-rol
-row
-sihirli sayfalar gibi bişey wardı
-unlive
-ankaranet
-roxside

orta dünyayı haritasındanda önemlisi ayrı bir çizgide uo severlere sunan kişiler yanılmıyotsam rol ün sahipleridir. ( başta tcpip bide nicki m ile başlıyan biri ) sonra gelen ankaranet vesaire aynen bu ayrı çizgide devam eden shardlardır. bende roxside ı bu çizgide tutmaya çalışmıştım ama yukarıdaki listeye koymakta bile tereddüt ettim çünkü bu diğer shardlar yanında biraz basit kaldı..

orta dünya hakkında bilgilenelim diye yazdım. çünkü orta dünya en az sosaria kadar ruhu olan bir haritadır bence. (oynıyanlar bilirler). hatta şu an tr de hiç orta dünya map lı shard olmaması bir eksikliktir.

saygılar.
+1
Noxier : Benide cons yapın pls :)

Noxier Seerdan Başla Sen İyisi Sonra Seni Torpille Gm Yaparız Tamam Aga

Staff Kadrosunu Belirlioz hade :D
@Nixdorf

Sol üst köşeden anladım zaten öyle olduğunu.:)

Ama sizi alkışlamak istiyorum.:alkis Çünkü çalıntı harita olsa bile bunu Türkiye'ye getirip, sunucu açıp, büyük sayıda player yapmak da bir marifettir.:alkis



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.