:kikirik
@Andain

Hamitcim ben Murat. Senkron 'dan ( : . Konu o değil. Daha sonraları defalarca ortadünya map i ile server açmak için girişimlerde bulunan bir çok arkadasım oldu ama artık insanlar yeni şeylere yönelmiorlar. Merak ve keşfetme duygusu cogu kişide kaybolmuş. Wandal ve Sokrates ile Ortadunya yı tekrardan canlandırmaya çalıştık ama ilginçtir gece 70 gunduz 0-5 arası player :) Gündüz player göremeyen yeni gelen kişilerde zaten map e karşı bi anti-sempati duyuyorlar ve çıkıyorlar. Gerçekten Ortadunya hayranlarından biriyim ve Ortadunya map li bir serverin hakettiği yerlere gelmesini elbette isterim ama çok zor gibi. Kısacası konu Paradox ya da bir başkası değil kardeşim. Görüşmek üzere ;)
Orta Dünya deil Ama Yine Cok Guzel Maplı Shardda Oynamak İsteyenler Solesin Pm Atayım Onlara
Up desem ayıp olurmu iyi muhabbet varmısta hosuma gitti devam etsin istedim:D
Members
1.2
Söz konusu ddos veya benzeri icmp bazlı saldırılar şayet Kovuk'a yapılacaksa ve bunlar ciddi iddialar ise boşuna heveslenmeyiniz. Şöyle bir donanım ve başka nice yazılımlarla korunuyoruz.
tex'cim boşa celallenme =) burada böyle şeyler arkadaşlar arasında olmaz, + Neran'a karşı hiç olmaz.
@Vanq

hangi orta dunya mapli server ın save si acaba ? ankaranet ?
Elysia :
Nixdorf : haritası 5 para etmez. bu kadar dandik şehir tasarımlarını daha önce hiç görmemiştim. 2 günlük world builder işi şehirler filan var.


+41 aynen hiç güzel bir harita değil.

Sizde yapında,birde size bakalım.
şakamısın :O_o
Silindi
Neophyte
0.2
Konu niye Uplandı :no
Nixdorf : şakamısın :O_o

Ya Sen ? :O_o

Bu konu Xantrius tarafından düzenlendi(2008-02-07 11:40, 16 yıl önce)
Konuyu 5 ay once acmıstım bı baktım tepede bana sırıtıyor neyse pek amacına ulasabilen bir konu olmadı kovuk vs girmeye calıstım test te falan diyor karakter yaratamıyorum..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.