Denizin emekleri çok sömürüldü bugün u-s de bile gezen ben scripterim diyen bazı arkadaşlarımız denizin sırtından aldıgı scriptler ile ün kazanmıştır düşünün yani o kadar iyi xD
Ozaman Denize teşekkür etmek banada borç düşer. :utangac1
Tymaron : Ben Xantier'i severim sayarım. Ama onu fark ettiğim günden beri hep yaşı 14 nedense hiçbüyümüyor... =) neyse Onun hakkında bazen arkadaşlarımla kendi aramızda konuşuyorduk lafı çok geçmiştir kendisiyle fazla muhabbetim olmasada ki msn'de bile ekli değil neler yaptığını yapabildiğini yapabileceklerini biliyorum...

11 yaşında gördüğümü hatırlıyorum.:)
Projenin yayınlama işine başladım , merak edenler MSN adresimi profilimden bulabilir. Şimdilik foruma ultimanın gerçek hikayesini felan koydum. Daha fazla üyeye ihtiyacımız var :=)
Umarım kendin eğlenirsin.

Nitekim bizim oyuncularımız eğlenmek için sarfedilen çabaları ANLAMAZLAR.
:)
Öyle bi nesil ki kasmak zor diye oynamıyoruz demiyorlar da shardlar kapanıyor güvenemiyoruz diye söyleniyorlar. Oysaki güvenilmeyen shardlar işte kasan kitleyi bulamadığı için kapattığını düşünmezler. Bu yüzden önce tanıtım amaçlı bi forum açma kararı aldım , önce kaliteli insan toplayıp o şekilde açma olayı , kaliteli olanların da elimizden uçup gitmemesi içindir. Bir de herşeyi skillitem durumuna çevirme var , skill ve eşya her zaman sınırlı ama role play bir hayal dünyası , hayallerde sınırlama olmaz.
O Kadar Proje Okudum O Kadar Uo Role Play Sunucularinda Oynadim ! Guzel ve Aciklayici Sekilde Banada Ilham Verdin Ne Diyim Insallah Bole Bi Sunucu Gorurum Uo Dunyasin !
Xantier : Öyle bi nesil ki kasmak zor diye oynamıyoruz demiyorlar da shardlar kapanıyor güvenemiyoruz diye söyleniyorlar. Oysaki güvenilmeyen shardlar işte kasan kitleyi bulamadığı için kapattığını düşünmezler. Bu yüzden önce tanıtım amaçlı bi forum açma kararı aldım , önce kaliteli insan toplayıp o şekilde açma olayı , kaliteli olanların da elimizden uçup gitmemesi içindir. Bir de herşeyi skillitem durumuna çevirme var , skill ve eşya her zaman sınırlı ama role play bir hayal dünyası , hayallerde sınırlama olmaz.

+1 çok iyi düşünmüşsün...Açılmasını 4 gözle bekliyorum...
Bende Bende :)
Novice
-0.500001
Bu Konu Tamamen Reklama Donmus Cifte Sıtandart Olmaması Lasım Bir Forumda Ya Bunuda Kitleyin Yada Kitlediklerinizi Acın Yoksa Forum Xainter'e Calısır..

Kıskandıgımdan Diil Zaten Sunucum Flnda Yok Ole Seyler Yazmayın Sakın Ama Diger Arklara Saygı

Ayrıca Eklemek Isterim:

Ben Xainter'i Tanımam Acıkcası Yaptıgı Hicbir Seyide Gormedim Ama Diger Arklar Bu Kadar Begeniosa Serverini Bnde Merak Ediyorum Fakat Fazla Umutlanma Xainter Kimse Hazır Acc'yi Bırakıp Rp icin Zaman Harcamaz Sen Harcattırcagını Soliosun Bende Merakla Bekliorum..
Kimse şikayetçi değil sen oluyon sorunların varsa buraya yansıtma ;)
Novice
-0.500001
Serverda Stafflıgın Oldugu Icin Mi Sikayetci Diilsin Beyfendi?

Edit:
Lucretius:
Forum Kuralları:

- Her üyeye aynı saygıyı gösteriniz.

Buyur??

Bu konu Nowanka tarafından düzenlendi(2009-05-10 00:37, 14 yıl önce)
Kim demiş sana staff olduğumu ?
Novice
-0.500001
Utima Online Serveri Acmak Adlı Konudan Sana Gusel Bir Alıntı

Marlock:
Benim elimden gelen sağlam ve olgun bir insan ile (Xantier) bir sunucu çabasına girmek ve girdim ve hep hayalimdeki sunucu açmak için uğraşıyorum tabi biz projemizi bir açıkladık neler dediler eleştriler üstüste söyleyenlerin yaşı nedendir 14'den fazla değil ama takdir edenler çoğu 16 yaş üstü sana tek diyebiliceğim abi bekle ve gör.
Nowanka : Utima Online Serveri Acmak Adlı Konudan Sana Gusel Bir Alıntı

Marlock:
Benim elimden gelen sağlam ve olgun bir insan ile (Xantier) bir sunucu çabasına girmek ve girdim ve hep hayalimdeki sunucu açmak için uğraşıyorum tabi biz projemizi bir açıkladık neler dediler eleştriler üstüste söyleyenlerin yaşı nedendir 14'den fazla değil ama takdir edenler çoğu 16 yaş üstü sana tek diyebiliceğim abi bekle ve gör.
mertin projeyle alakası yok.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.