Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Resimde Gördüğünüz Üzere Ultima-Strike'da Sunucular Kısmında Hiç Role Play Sunucusu Yok Neden Bu Kadar Az ve Artık Eskisi Kadar Oynanmıyor Role Play Sizce ?

Master
59.2997
Her "power play" sunucusunu role play sanan bir zihniyet oldukça açılsa neye yarıyacak ki? Türkiye'de çok güzel role play sunucuları projelendi. Ancak maalesef açılamadılar. Açılmamalarının tek nedeni de oyuncu kitlemizin bu türe elverişli olmamasıdır. Tabiki herkes bu şekilde değil bu işi gerçekten seven ve gerçekten iyi bilen kişiler de mevcut ama diğer oyuncular maalesef bu türe karşı baskın durumda.
Peki Sence Bu Duruma Birşey Yapılabilirmi Türk Oyuncusunu Role Playe Çekmek İçin ?
Master
59.2997
Sevdirmek lazım tabiki. Ama artık olur mu orasını pek bilmiyorum.
Benim aslında kafamda çok güzel şeyler varda onları scripte dökmek lazım.Bunun içinde hiç vaktim yok.Fakat script bilgime ve role play yapıcak player kitlesine güvenmediğim için gerek duymuyorum.Aslında herşeyini tek başıma yapmayı düşünüyorumda dediğim gibi script bilgime güvenmiyorum.İkide bir buraya konu açmakta istemiyorum.En iyisi bu işi bilenler yapsın dicem ama yapanlarda bu oyunun az kazığını yemedikleri için elini ayaklarını yavaştan çekiyorlar.
RP nedir bilen yokki açsın? Ne yetkililer biliyor nede oynayan oyuncular. RP diye açıyorlar serverı ne sistemler uygun ne scriptler. Birde oyuncular var tabii. RP shardda adam ismini dantellidon koyuyor. Hadi gelde o adamla RP yap ???
Yok yok geçti o artık.Ben ümidi keseli 2 yıl oluyor. Ultima online oynayan kaç kişi kaldı marlock ?

Fazlasıyla azaldı bildiğin gibi ve bunların çok ama çok küçük bir kesiminin yaş ortalaması yüksek. Olgunluğunu tamamlamamış bir bireyin ultimaya bakış açısı biraz çuval , içinde paralar , robeler , ve atlardan ibarettir.

Diğer yandan o küçük kesimin içinde , ne role playi allah aşkına bırak iki pvp yapalımda kafamız yerine gelsin mantığı ile hareket eden bir kitlede var. Sebebi bence budur. Katılan olur katılmayan olur görüşlere saygım sonsuz.
Benim birkaç arkadaşımla bir role play çalışmam var. ama çok büyük şeyler planladığımızdan daha açılmasına uzun zamanlar var. ama rol derkende çok abartmıyacağız tabiki.serverin hikayesi Eragon serisinden esinlenerek yazılacak. Urgallar,insanlar,elfler,cüceler daha neler neler :) ama projemiz cok kapsamlı olacağı için önümüzde uzun yollar var.
sevgiler..
Geçen gün rp alanında bir sunucu vardı sevindim 1 yazısını görünce sonunda bir tane açıldı dedim sitesine bi girdim power play sunucusu hatta öyle bir power play sunucusu ki pvp bile sayılırdı sonrası hayal kırıklığı tabikide sonra "şikayet et" buttonu...
Belkide Türkiyedeki Role Play Serverlarina Yeterli Önem Verilseydi Şuan Türkiyedeki Ultima Online Bu Durumda Olmazdı Ne Dersiniz?
Az kaldı bitiyor.. Birilerinin Sosaria'nın , Ultima'nın gerçek hikayesini anlatması lazım de mi ?
Yok Server Olmaması Değil Kitlede Çöktü İyice Ama Asıl Tutan Oyun Role Play'diye Biliyordum.
Pvp serverları varken RP Hmm Çok zor gibi aslında Rp nin verdiği tadı nasıl bir pvp server olursa olsun veremez fakaaat Pvp de başka bişi var insanı çeken rp de ise tam tersi iten bişey var
PvP'den Elbet Sıkılacaklar ama Role Playin Bir Özelliğide Sürekli Bir Yenilik Olması.
Role play, role play ??? Artık bu oyunu ''role play'' için oynamıyorlar ki ''role play'' sunucusu açsınlar ...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.