Ne reklamı yahu :S ben Xantier'i tanımam bile isim filan verdiğimide yok bir başlıkta projeden bahsetmişti belki o bir soluk getirir dedim neyin reklamı ?
**** *******in reklamını yapmadın ondan öyle.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-03-30 15:24, 15 yıl önce)
Master
59.2997
Bu platform her sunucuya her zaman eşit şekilde davrandı. X veya Y sunucusu farketmeksizin herhangi bir tanıtım girişimine girildiği an mesajları ya düzenlenir ya da silinir. Reklam konusundaki prensiplerimizi senelerdir bilen zaten biliyor. Lütfen konuyu başka yere çekmeye çalışmayın. Ne zaman bir sunucuya iltimas gösterip reklamına izin verdiğimizi gördünüz?

@Lotherin
Sadece reklam unsuru olabilecek yazılarınızı düzenledim.
Böyle bir çaba içerisinde olmadığım çok açıktı. Xantier bir başlığında gördüğüm şeyler hoşuma gitmişti son umudum o dedim nesi reklam unsuru olabilir anlamadım ancak boşverin nasıl olsa hatanızı kabul etmeyeceksiniz.
siz reklam olarak öngörmeseniz bile burası herkese açık bir forum olduğundan dolayı malesef reklam oluyor. yahu şuna en basitinden şöyle bak kendi özel mesajlaşmanızda bu tabiki reklam olamaz ama burası herkese açık bir forum sizin dışınızdada insanlar forumu okuyor :)
sLm... açıkcası ben role play oynamayı çok özledim.. taaki ovedron zamanından beri.. aynı sistemi bulabilsem aynı mapi bulabilsem çok sevinicem ama olmuyor...

Sphere scripting bölümüne bir konu açtım.. ücretli world builder ve scripter arıyorum bulursam açıcam rp serverı...

yardıım ederseniz sevinirim.. iyi qünler..
tanıdığınız bi kaç kişiye sorun RP nedir diye. Aldığınız cevap gösterir size neden açılmadığını :D
Halen ilgilenen varsa yakında açılacak bir server önerebilirim. Scripterına ve staff kadrosuna gerçekten güveniyorum -ve server kalitesine de-

Zannedersem kurallar gereği server adı yazamıyorum, ilgilenen PM atabilir.
Neophyte
-1.7
Bizim planlarımız var eğer başarabilirsek rp server açabiliriz.Bizde eskiden hep pvpye dayalı uğraşırdık rpye yönelmezdik çünkü biraz zor gelirdi.. Belki bunun için açılmıyor ama sanmıyorum pek çok scripter var profesyonel onlara zor geleceğini sanmıyorum ve başka bir düşüncede şu eğer rp açarsak ya hiç tutulmaz yada tutulursa tam tutulur.. Pvp açarız tutulursa devam ederiz tutulmazsada zaten 10 15 player var kapatırız serverı onlarada birşey olmaz.. Kendine güvenseler açabilirler. Bakalım bizde açabilirsek eğer sonuçları göreceğiz..
işte bu mantalite çökertiyor aslında. Herkez sunucu açmaya çalışıyor. Hiç kimse oynama peşinde değil artık !.
Neophyte
-1.7
Ben oynaya oynaya sıkıldım nerdeyse pek güzel de oynayamıyorum yani actionda beni kesmeniz kolay :D belkide bu yüzden sıkıldım aslında sıkıldım diyemem ama stafflık güzel geliyor.. Bir pvp serverı var adını söylemiyim orda herkes binekleriyle oynuyor buda beni hasta ediyor...! O serverıda zevk için oynuyorum..
Konuyu uzatmaya gerek yok arıtk 1 tane var sunucular bölümünde.
Arkadaşlar böyle konuşmakla bir yere varılmaz. Önce bir kişi bulunur alanında gerçekten bunu yapabilicek başarabilicek bir coder, ardından webmaster, ardından world builderlar... Eğer bunlar bulunursa gerçekten TRde bir ilki başarabiliriz. Benim maddi sıkıntılarım yok. Varsa kendine güvenen yazsın buraya buluşalım konuşalım edelim son noktayıda koyalım. O noktayı koyacak kalemi elinde taşıyacak adam lazım bana.
Son noktayı koymaya çalışıyorum ama millet bunu inatla üç nokta haline getiriyor.
xantier script bilgin varmı



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.