Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



"55 bad spawns" mesajı sadece bir uyarıdır ve oyuna girmenizi engellemez. Forumlarda biraz arama/araştırma yaparsanız bu mesaj hakkında daha önce yazılanlaeı bulabilirsiniz.
ikinci problemin çözümü içinse büyük ihtimalle sadece patch yapmanız ( ya da uo-ml indirip kurmanız ) yeterli olacaktır.
oke aos kullanıodum bi ml yi indiriim ona göre biş olursa sorarım

yanıtların için teşerkkürler we tebrikler boq güsel olmush
YA BİŞE SORCAM RUN UO YU ACICAM CONPROSSED ZİPPED YAZIO NE YAPCAM YARDIM PLSSSSSSSSSSS
:lol:lol:lol abi sende winrar yokmu ? hemen indir bence :)
Silindi
Novice
6
Ya ben aynısını yaptım oyun ekranı gelmio :S çok garip her şey tamam ama oyun ekranı yoq :D
Ya arkadas spawn hatası verıor ama gırmıor ne yapmalıyım
Arkadaşlar öncelikle oyun için size ml öneririm ! Aos de sorunlar olabılır ! O oyuna gırerken ekran gelmeme hatası ppatch yuzundendır ml yukle sorunun cozulur ! Spawn hatası derken ne demek ıstıyorsun o basta yazan 55 bad spawn bişi değiştirmez bendede yazıyordu ml e gecınce oyle bişi yazmadı kolay gelsın !
ya bu runuo 1.0 daki script exe de script yaziyorum ben hata verince ingilizce gözükuyo ben bunu turkceye nasıl cevırebılıırm lutfen yardımcı olun
Beyler ben burda nasil admin olcam bi yardımcı edermisiniz
ya arkadaşlar bütün adımları gerçekleştirdim. RunUo 1.0 klasörünün içindeki server dosyasını açıorum,acc ve şifre belirliyorum.Ardından razor ile baglanıyorum,belirlemiş oldugum acc ve şifreyi girip enter yapıyorum ama verifying account yazıor kalıyor öyle.

Ayrıca uo ml kullanıyorum,full patch de yaptım ama sorun haala aynı...
Ya benimki giriyor oyuna ama bu scrip yazmayı komutları falan bulamadım tamam kendi ıp'm uzerinden baglanıyorum ama nasil admin olcam onu bilmiyorum bilen varmı acaba ?
Admin hesablarıya girerseniz zaten GM olarak cıkıyorsun komutlar için araştırma yap verifying acc de kalma sorunu için uo yu sıl ml yukle patchsız dene gırmıeyı olmadımı o zaman aşağıdakı verdıgım lınktekı clıent ı çek vede onnu tanıt razor o oyle dene !


Link : https://rapidshare.com/files/43620713/client_6016.rar
yazdıgım zaman cewap gelmeyince ml yi silip baştan yükledim,girdi.Bugün full patch yaptım yine girmio:) Sorun patchdeymiş:)

Bide birşey daha war,rare renk yok gibi,hemen hemen bütün kodları denedim 2000 ekadar ama 3 tane fln çıktı rare renk. Acaba rare eklemek için scriptlerle flnmı oynamam gerekiyo.Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar sanırım bunu yazarak anlatamam bunu için size screenshotu vericem yardımcı olduğunuz için simdiden tesekkürler


https://img410.imageshack.us/my.php?image=olmuyoqz4.jpg

Beyler Sorun ne anlamadım server.exe dede hata vermiyo yardım pls


Girmeye calıstıgımda bu olay oluyo anlamadıysanız

Bu konu Ryser tarafından düzenlendi(2008-05-02 22:34, 15 yıl önce)
arkadaslar run uo da Komut yazmak ıcın . degılde [ bu işaretı yapıcaz vede komutumuzu yazıcaz bu scp lerın bır yerınde degısıyordu aklımda degıl ama bulunca tekrar yazarım



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.