ya iide başkaları nasıl girecek bi yardım edin hele Gatewaya nasıl ekleyecem tüm milltein görmesi için ?
ya runuonun nesi farklı bunu anlayamadım
@inanc runuo nun sphere dan farklı yanı sphere preaos tur runuo aos ve sonrası dır. ve aralarındaki en sevdiğim 2 farktan 1.si sphere kendi yazdıkları vb den bozma bir dil kullanırlar gerçek anlamda bir programlama dili değildir sadece sphere serverın kendi dilidir, ama runuo c# kullanır (bildiğiniz programlama dili) runuo da server.exe nin kaynak kodları ile scriptleri bir araya al 1-2 ufak ayar çek sonra ver visual studio ya sana tek bir exe halinde runuo server yapsın ama sphereda bunu yapmak imkansız. en sevdiğim dier fark ise herkesin bildiği gibi sphere buglar yumağıdır elinizi attığınız heryerde bug bulursunuz ama runuoda buglar çok azdır (dikkat yok demiyorum çünkü 3-4 tanesini bizzat buldum ve kapattım dahada vardır ama sphere kadar bol değil)....
ana biri cvp verecekmi ipden olmuo arklarım bağlanamıo napicam bi çare söleyin server yapan arkadaslar msnlerinizi verin bana yardım edin pls
Dökümandaki kırık linkler yenilendi.
arkadaşlar ben kendi bilgisayarıma değilde kiraladığım sunucuda kurcam nasıl olcaK?
Basitçe aynı basamakları izlemek işe yarayacaktır.

Ek: Tabii ki bu kurulum basamaklarını izlemeden önce sisteme Ultima Online kurmuş olmalısınız. (https://www.ultima-strike.com/sayfa.php?id=1701)
Ben Herseyi Yaptım Ama Girerken Sıfre onaylama da Kalıo Gerısı Gelmıo Ne Yapmam Gerekiyo????
Client takıdığı sıra server herhangi bir uyarı veriyormu ? Genelde encrypted client deteceted yazar ve girişe izi vermez (daha önce çok başıma geldi client güncellemesi ile düzeliyor) hoş bir uyarı versede vermese client versiyonun değiştir derim :)
Hata Filan yok Sadece Şifre Onaylanma Sırasında Kalıo Donmuo Normal Ama Kalıo Devamı Gelmıo :(
Dediğim gibi clientını güncelle sorun çözülecektir büyük ihtimalle...
asd


YArdım edin giriorum oyna böle oluoyo yaa:(:(

Bide uo aosu sonuna kadar patchliince oluomu...:(:(

Bu konu tunc4 tarafından düzenlendi(2007-02-05 13:23, 17 yıl önce)
arkadaşlar ben serwer kurmak istiyorum yardım edermsiniz
No@h : Valla ben de böyle client indirme olaylarına alışık değilim. Çok acaip geliyo. Paşalar gibi kuracan UO'nu sonuna kadar patch yapacan, babalar gibi oynayacan..


abi patch nasıl yapılıyo bi söler misin



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.