uyarlanan var baya aslında.ismi aklıma gelmeyen birkaç yabancı sunucu var.onlarında yeni bir haritası,konusu vardı.sunucu halen açık ama tutmadı.UO'nın asıl konusuna uygun olarak bir hikaye ile yola çıkarsanız daha güzel şeyler çıkar aslında.

yine de başarılar dilerim.aradığınızı bulursunuz umarım.
sonucçta bu benim ilk uyarlamam bundan sonra Narutodur , krallıklarların olduğu bi senaryodur falan düşünüyorum. Mesela krallıklar uo ya çok daha uygun çünkü şovalyedir büyücüdür yapams ıdaha koaly. Ama işte bazen de deişiklik gerekiyo =) ben de avatar la başladım hem avatar sewildii için gormek denemek isteyen çok olur =) ayrıca avatarın battle arenasını oynayan çou kişi de var UO halini de gorsunler istedim =)
@Tyramon
Yeni bir hikaye hazırlamayı dusunuyoruz.Oyunun bir hikayesi olucak.Questler ve oyun o hikayelere göre yürüyecek.Ama hikayenin başlangıcda orjinali olacak "Avatar" yani.
Bak şimdi şöyle bak olaya elinde zaten bir 50 cent var 2. 50 cent'i ne yapıcaksın ki onun yerine daha farklı birşey olsa daha iyi olmazmı?
Expert
34.0001
kendi ırklarınızı, ırkların özelliklerini, hikayelerini, eşyalarını vs yazarsanız ve orjinal haritanın üstüne gereken eklemeleri yaparak kullanırsanız daha hoş olucaktır. ( kendi ırklarınızı derken elf orc vs değil kendi yarattığınız ırklar )
Kendi nasıl bir ırk yaratabilirki illaki bir yerde elf,orc,human ile çakışacaktır...
Irk olarak ulusları kastediyorsun herhalde
Ates Ulusu
Toprak Ulusu
Su Ulusu
Hava Ulusu
Hmm 4 element üzerine uluslar kurulacak aslında hikaye ve mantığı şimdiden tahmin edebiliyorsun neyse inşallah uzaman birini bulursunuz ve amacınıza ulaşırsınız kolay gelsin...
Expert
34.0001
niye çakışsın abi :D

neyse bekliyelim ve görelim başarılar şimdiden..
Teşekkürler.
Bence böyle bir proje imkansız ve yapılamaz.
Yaparsam ne verirsin :D:D
İmkansızmı biraz mul editlemeyi bilen profesyonel bi scripter yapar ki bunu zor dediğin bu mu.

@tortuga
Aradıgını Bulman Dileğiyle.
avatar çizfi filimi hangi kanalda veriyor
Nickeledion internettede tüm animeleri mevcut.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.