Novice
-0.500001
Aslında Ben Yardım Etmek Cok Isterdim Fakat Derselerim Su Aralar Cok Yogun Olmakla Birlikte Kotu :S Ins Derslerimi Duzeltirsem Yardım Edeblrm..
Sadece Scpter mı alıcaksınız bende avatarı full izledim sadece boç zamanımda 4 ulusa şehir vs. yaptım :D güzel oldu msn ekledim konuşuruz benımde fikirlerim yardımcı olabilirim serverı sabırsızlıkla bekliyorum:)
Güzel bir server olucak gibi geliyor bana şimdiden başarılar arkadaşlar...
Ücretiyle her türlü betik kodlarım. Betik başına para ile çalışırım. Benim yazdıgım betiklerdeki hataları düzenlemek için para almam. İstediğin her dilde betik yazarım.
Nemesis[Berq] : Ücretiyle her türlü betik kodlarım. Betik başına para ile çalışırım. Benim yazdıgım betiklerdeki hataları düzenlemek için para almam. İstediğin her dilde betik yazarım.

gel bide ... beni :con
Expert
34.0001
terbiyesizlik yapmaya gerek yok Nemesis yanlış bişey söylememiş.
Eğer Bu Projeyi Gerçekleştirirseniz Ortaya İlginç Şeyler Çıkabilir:)
Novice
-0.500001
Merakla Beklediim Bir Proje ins. Avatar ın Hakkını Verirler..
Astrafast :
Nemesis[Berq] : Ücretiyle her türlü betik kodlarım. Betik başına para ile çalışırım. Benim yazdıgım betiklerdeki hataları düzenlemek için para almam. İstediğin her dilde betik yazarım.

gel bide ... beni :con

Adam bazıları gibi script packler'le sunucu açmıyor kendi kodlarıyla açıyor neden tanımadığı insanlara karşılıksız script yazsınki hakkını arıyor terbiyesizlik yapma
hehe öyledir .. (: .
ben hakkını aramasın demedimki nerden çıkarttın bunu ? fazla konuşmuş..
zaten hemen -karmayı verseler. öperim sizi :aşk
@Astrafast
Ben profesyonel bir yazılımcıyım. Para veyahut reklam çıkarım olmadıgı işlerle ugraşmam , mantıksız vede gereksiz. Eğer bi konuda uzmanlaşırsan tavsiyem asla parasız iş yapma.
Tamam takdir ediyorum uğramışsın uzmanlaşmışsın parayı hakediosun . Ben o cümledeki kendi yazdığım betiklerdeki hataları düzeltmekten para almam cümlesini tam tersi olarak okudum. O lafım o yüzden . Ayrıca o lafımda bi espride söz konusuydu . Hemen atlamışlar neyse (:
Arkadaşlar worlde u-sden bir arkadaş daha yarıdmcı oldu bu hafta her şey tamamen bitmiş olucak ama hala profosyenel bi yazılımcıya ihtiyacımız var büyüler vs için..
anlı yol tabelası gibi bi çocuk olan çizgi film deilmi avatar?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.