%80ı multı zaten
Daha bugun bır arkadas can sıkıntısından yenıden uoya basladı dedıgı laf olum nolmus uoya ya bı gerı donıyım dedım server bulamadım azcık pwp serverında tkaılıp cıkıım barı ... Neyse artık .....biz teklifimizi yaptık
Sonya Royal :Sağlamlıktan kastın ne? 5-10 hizmetmi çook iyi staff kadrosunu(Tanınmak bakımdan)mı?Microp33 : Şuanlık açılmasından yana yeni uoculara ihtiyacımız varSağlam server olmadan yeni uocu yaratmak zor gorsunler bı nasıl oyunmus nasıl zevklıymıs sonra gelırler .... O aptal knighttır metin2
den ne anlarlarsa....
Umarım U-S server projesi dusunulmeye baslanmıstır
onuda us ye yakıstırıyolar işte
RieL : Ya tutmazsa ya Erathia gibi bir sonu olursa?U-S nin kaybedecek cok birseyi olmaz cunku uonun bitisi cok yakın elinde sonunda her devrin osnu gibi U-S ninde sonu gelecek ancak Ultima - Strike olark Ultima kolunu kaybetmemsi icin U-S nin Türk serverları adına bir adım atması sart dıye dusunuyorum .... Neyse artık umarım lucretisten bir adım gelir
Bu seferde U-S kaybetmezmi?
Sonya Royal :RieL : Ya tutmazsa ya Erathia gibi bir sonu olursa?U-S nin kaybedecek cok birseyi olmaz cunku uonun bitisi cok yakın elinde sonunda her devrin osnu gibi U-S ninde sonu gelecek ancak Ultima - Strike olark Ultima kolunu kaybetmemsi icin U-S nin Türk serverları adına bir adım atması sart dıye dusunuyorum .... Neyse artık umarım lucretisten bir adım gelir
Bu seferde U-S kaybetmezmi?