Arkadaşlar öncelikle merhaba bir Aydınlı ultima oyuncusu olarak Amentes'in yerinin bizde ayrı olduğunu az çok herkes bilir.
Bu sunucuyu liseden kaçıp internet kafede 10 kişi oynadığımız zamanları hiçbir zaman unutmam, belli ki yönetici arkadaş da o zamanların özlemini hissettiği için bir şevkle ve son 3-4 aydır ne tarz zihniyetle serverların açılıp kapandığını gördüğü için açmış.
Burada kalkıp donateden sanane diyen arkadaşların zamanında sigara parasını çıkarmak için saçma sapan 3000str'li bineklerin olduğu sunuculara itibar ettiğini düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.
Sıfırdan yazılan scp konusuna gelince, gördük ki bırakın sıfırdan scp yazmayı sıfırdan bir dünya yaratan arkadaşların sunucusuna bile saçma sapan sebeplerle yok roma imparatorluğu varda osmanlı imparatorluğu niye yok diye ucuz ithamlar ile karalamaya kalkışıldı (Bkz:Rome:3 online player).
Zamanında bu scplere gecelerini gündüzlerini veren ortaya ultima camiası için birşeyler çıkaran arkadaşların sonuna kadar hakkının teslim edilmesi konusunda hemfikiriz. Suanda bu oyunun oynanabilirliği bu seviyeye geldiyse bunlar sizin yazdığınız scplerin eseri bunları görüp mutlu olmanız gerekirken ''zamanında benim yazdığım scplerin devşirmesi'' diye üzülüyorsanız egonuz yeteneğinizin ve kalitenizin önüne geçmiş demektir. Her ne şekilde olursa olsun sizin temelini attığınız scp pack'i suanda ultima camiasında nekadar fazla oyuncuya hizmet ediyorsa bu sizin gururunuzu okadar okşamalı lütfen bencil olmayın, ben kendi adıma size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve inkar edilmesini de doğru bulmuyorum.
Sizin derdiniz üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi? Önce bunda bir anlaşalım? Sunucu da 3 gündür keyifle oynamaktayım uzun zamandır oynadığım en akıcı scplere sahip ve 0.1 milisaniye bile takılmadan dağ bayır koşturabildiğim, client crash yemediğim, combat dinamikleri yılların tecrübesi ile belli bir standart yakalamış bir sunucu. Kaldı ki çok size aykırı bir durumla karşılaştıysanız ve bu konuda size hak veren destekleyen önemli bir güruh da varsa yönetici arkadaşın da temin ettiği gibi bunu anket yolu ile demokratik olarak sunucuya entegre ettirebilirsiniz. Şahsen ben gördüğüm olmasını arzuladığım 3-4 eksiği söyledim ve aynı gün içerisinde tarafıma teşekkürü iletilerek bu eksiklerin giderildiğine şahit oldum.
Uzun lafın kısası gelen arkadaşların hepsine kapım sonuna kadar açık, başımın üstünde yerleri var sunucuya katılan arkadaşlara da 3gündür kastığım paradan yardımda bulunabileceğimi spellbook, runebook gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabileceğimi de belirtmek isterim. Özel mesaj yolu ile yada oyunda
Morthesizzard veya balıkcı karakterim
Ship'i gördüğünüzde hemen seslenebilirsiniz. Dilerseniz skype yolu ile de iletişime açığım lütfen önceliğimiz oynadığımız oyundan keyif almaya çalışmak olsun. Zihniyetimiz bu olduktan sonra sunucu varsın 2 ay sonra kapansın bu süreçte aldığımız keyif'i kendimize kar saymalıyız, olur da 1 sene açık kalırsa bizden güzeli olmaz

En nihayetinde unutmamamız gereken bir gerçek var bu bir oyun!
Okuyan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum görüşmek dileği ile.