Cok bos muhabbete giriyorsunuz amentes yetkili servisi.
Hatred Silenius ve Smaug benim acc lerim.
Arkadasin tek bir acc`i var o da onuryus.

Kendinizi rezil etmekten baska birsey yapmiyorsunuz.
FORUM YETKİLİLERİNDEN BENİM VE HATRED'İN İP ADRESLERİNİ KARŞILAŞTIRMASINI İSTİYORUM. SAÇMA SAPAN İFTİRALAR İLE SUNUCUYU ÜSTE ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORLAR.

Aynı fotoyu tekrar tekrar atmak yerine iki karakter bilgilerini yan yana açıp ip adreslerini karşılaştırabilir misin acaba ? bunu da mı biz anlatalım :) O kale bana ait değil ben sadece o kaleye ortağım :) Doğal olarak Hatred'de bana ait değil. Bir gün iki acc'nin ip adreslerini yan yana atabilecek cesareti göstermen dileğiyle.

He bu arada insanda halsiyet olur yazmışsın ama insanda halsiyet olmaz zira halsiyet diye bir kelime yoktur. Haysiyet'dir o , onun da sizde olacağını pek sanmıyorum :) ek olarak da işsiz demişsin ama Edebiyat'cıyım :) sana da ücretsiz olarak ders vermeye hazırım. Sen Türkçe'yi tam anlamıyla öğrenene kadar bir zahmet sunucu adına başka birisi cevap versin çünkü kurduğun cümleler pek anlaşılmıyor.

Bu konu jimmy_ariance tarafından düzenlendi(2015-09-26 21:54, 8 yıl önce)
Bana küfür ailene etmedim diyen şahsiyet utanmadan skype ekleyip bana yazdığına bakın böyle insanlar var yalancı insanlar var görünte utanın inananlara diyorum adam insan olan bunu yazmaz bide bana edebiyat yapıyor beyinen benden kuvvetli çünkü çok kitap okumuş benden fazla beni tanıyorya :) bide artist 1 evi 1 arabası var zenginim diyor.
Ben 2 üni bitirdim, 4 şirketim var 2 evim 2 araba diye söyleyince olsun kitap okumamıssın derler bunların işi gücü boş oda yetmez gibi tipe ve boş konuşmalara başladı adamın derdi belli boş cümlelerle insanları ezmeye calışmak ezemeyincede boş sözler eğer çok konuşursa onun ss lerine atabilirim forum böyleleri yüzünden alt üst oldu

Bu kişilikde olan kişilikden mahrum kişilere başka cevap verilmicektir.Ultima strike üyelerine rahatsızlık verdiğimiz için özür dileriz.Amentes Yönetim

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2015-09-28 00:10, 8 yıl önce)
Aynı kale görüntüsünü paylaştığınız gibi burada da sadece işinize gelen bölümleri paylaştın nedense hakaretinin olduğunu bölümler yok :D hakaret ettin ben de cevabını verdim engelli gibi benim şuyum var buyum var yazmana da gerek yok. senin genel kültürün yok her şeyin başında. yemişim aldığın şirketi :) Şizofren.

Önceki tahrikleri de paylaş ki yediğin lafı öyle göster :)
buyrun kesilmemiş hali ve sırf ss alabilmek için yaptığı tahrik :)


İlla bütün muhabbetleri tek tek buraya mı atayım ? bana uyar hadi başlayalım ?

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2015-09-28 00:10, 8 yıl önce)
İyi tüm yazıları at bakalım kim adaplı kim edepsiz anlıyalım meymenetsiz sıfatın olduğunu demem normal baksana şu resme :D yalanmı diyek yani ben ne dedim herzaman gerçekleri yazarım.

Bak bakalım yalan dediğini ve calidora'ya adam çekmek için forumlara açtığını yazmışssın bak buna nedicen montajmı istersen hepsi var adamları başka servera çekmek için yaptığın düzenbazlıklar bunada kapak derler yaz bi kenara edebiyatına ters se çevirip düzenle kendine göre :D

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2015-09-28 00:10, 8 yıl önce)
Bana bütün emeklerin gitti işte gibisinden cümle kurdun ben de bizim emeğimiz gittiyse sizin de gidiyor diyerekten geçtiğimiz sunucunun adını söyledim. Sunucunun reklamını yapıyor olsam adamlara buradan övgüler yağdırırdım :)
Bir de kim edepli kim edepsiz demişsin ama her yeri kestiğin için bazı şeyler tam görünmüyor dur ben yardım edeyim hemen altta cümleyi kesmişsin. Buyur edepli arkadaşım :) Biraz daha devam et hadi herkes görsün Amentes'i :) :) Kendi serverını küçük düşürebilen tek owner'sın :)

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2015-09-28 00:10, 8 yıl önce)
Ben küfür etmediğim iddaalıysan buyur koyda görsün herkes bak bakalım neyi kesmişim sol tarafı kesiyorum kişilerin kayıtlı olduğu yeri onu kesmemde normal köşeye sıkışan kedi gibi mırıldanacağına ıspat et ben iddaalıyım senin kileride döküyorum buyur dök başka sunucuya adam çekmedim diyorsun 3 kişi geldik 8 kişi gidiyorum diyorsun bunun anlamı sana göre ney anlıyamadım bana göre bunun anlamı serverdan adam çekmektir varsa başka anlamı söyle gerçi görünen köy kılavuz istemiyor ama sen çık işin içinden bakalım gülmeye devam edelim nasıl kıvırıyorsun dansöz gibi bekliyorum :D nedim yalanlar bir bir ortaya çıktı ıspat önünde ama hala bir isyan bir kabullenememe durumu sanki savcının karşısına çıkmış suçlu ben suçlu deilim diyen zihniyet ve hakimin cevabı zaten buraya gelenler keyfi geliyor suçlu olduğundan değil ben senin sözüne itima etmem önümdeki kanıtların dosyaların durumuna göre cezanı veririm der susturur bende bunu yapıyorum cezanı kesiyorum bundan böyle benim formumu kirletmezsen sevinirim o pis parmaklarınla yalancı beyninle formdaki sayfamı kirletip durma gittiğin sunuca barınmana bak gerçi size kim dayanır onu bilemem yazdığın gibi burada olmazsa nebulaya giderim diye yazmıssınya yani sen farkına varmıssın dumun hezimiyetiyle neyapacağını şaşırmıssın bidaha konuma yazı yazma oynadığın sunucuna yaz adam toplıcaksan delikanlı gibi o sunucunun topicinden adam topla başka sunuclarınkinden değil tabi bunuda yüzüne gözüne bılaştırırsın oda ayrı bir konu. Edebiyatınıda o sunucunun konusunda paylaşırşın benim edebiyat dersi almama gerek yok ama senin bir psikoloka görünmende fayda var benim sözlerimi çarpıtıp konumu kirletmen ayrıca senin kişiliğini gösteriyor.
Bide o üsteki gönderdiğin resimde yanlış ney "eskilerden çok yemişssin" lafına takıldıysan daha çok yersin bunu nasıl algıladığın önemli "ban" olayı için yazmışım burda çarpıtıp insanların zihnini bulama sanırım tüm serverlar senden şikayetci yada sen hepsinden şikayetcisin 1 nebula 1de amentes gördüm diyorsun peki yeni acılan sunucudan önce nerde oynuyordun yenimi başladın yoksa 15 yıldır nebuladamıydın amentes açılıncamı geldin :D tüm serverlardan kovulman mantıklı hepsine böyle şeyler yaptıysan gerçi senle muhattap bile olmamışlardır yazılarına yazı bile yazmamışlardır sinirinden kendini yemişssindir orasıda mechul.
allah islan etsin seni valla azo, 5 defa cevap vermiycem dedin hala cevap veriyorsun.
anladik beyninde problem var olabilir ama sizofrenlik tehlikeli.
amentesuo : Ben küfür etmediğim iddaalıysan buyur koyda görsün herkes bak bakalım neyi kesmişim sol tarafı kesiyorum kişilerin kayıtlı olduğu yeri onu kesmemde normal köşeye sıkışan kedi gibi mırıldanacağına ıspat et ben iddaalıyım senin kileride döküyorum buyur dök başka sunucuya adam çekmedim diyorsun 3 kişi geldik 8 kişi gidiyorum diyorsun bunun anlamı sana göre ney anlıyamadım bana göre bunun anlamı serverdan adam çekmektir varsa başka anlamı söyle gerçi görünen köy kılavuz istemiyor ama sen çık işin içinden bakalım gülmeye devam edelim nasıl kıvırıyorsun dansöz gibi bekliyorum :D nedim yalanlar bir bir ortaya çıktı ıspat önünde ama hala bir isyan bir kabullenememe durumu sanki savcının karşısına çıkmış suçlu ben suçlu deilim diyen zihniyet ve hakimin cevabı zaten buraya gelenler keyfi geliyor suçlu olduğundan değil ben senin sözüne itima etmem önümdeki kanıtların dosyaların durumuna göre cezanı veririm der susturur bende bunu yapıyorum cezanı kesiyorum bundan böyle benim formumu kirletmezsen sevinirim o pis parmaklarınla yalancı beyninle formdaki sayfamı kirletip durma gittiğin sunuca barınmana bak gerçi size kim dayanır onu bilemem yazdığın gibi burada olmazsa nebulaya giderim diye yazmıssınya yani sen farkına varmıssın dumun hezimiyetiyle neyapacağını şaşırmıssın bidaha konuma yazı yazma oynadığın sunucuna yaz adam toplıcaksan delikanlı gibi o sunucunun topicinden adam topla başka sunuclarınkinden değil tabi bunuda yüzüne gözüne bılaştırırsın oda ayrı bir konu. Edebiyatınıda o sunucunun konusunda paylaşırşın benim edebiyat dersi almama gerek yok ama senin bir psikoloka görünmende fayda var benim sözlerimi çarpıtıp konumu kirletmen ayrıca senin kişiliğini gösteriyor.

zaten son attığım ekran görüntüsünde ''eskilerden çok yemişsin'' gibi bir cümle kullanmışsın yenisini atmama gerek var mı ? :)

Sunucuya kimseyi zorla çekmedik kimseye kardeşim biz xxx serverina gidiyoruz gel de demedik. Serverı bıraktıktan sonra guildim ve sunucuda tanıştığımız bir kaç kişi nereye gittiniz, başka server'a gidecek misiniz gibi bir cümle kurdu aralarından biri de bu sunucunun adını söyledi ve onaylayıp hep beraber oraya başladık. Bahsettiğin sunucunun da forum başlığına bakabilirsin başarılar dışında bir cümlem bulunmamakta yine aynı şekilde hiçbir yetkilisiyle de alakam veya muhabbetim bulunmamaktadır.
Sunucunun adını bile kendi koyamayan eskilerden çalan birisi bi zahmet burada delikanlılıkdan bahsetmesin. hadi ben suçluyum ahmet suçlu Mehmet suçlu . biz toplasan 5-6 kişiydik sunucu neden 15 player'a kadar düştü ? Üstelik biz bu ateşi ilk körükleyen değil aksine sunucuda kalan son 2 aileden biriydik. Hala bir şeyleri kabullenememiş olman da komik. İnsan biraz dönüp hatayı kendisinde aramalı hala bir şeyleri kabullenemeyecek durumdasın. Ben gerekli yerlere gerekli şikayetimde bulundum konu başlığına daha fazla yazmayacağım sen de yazma uzamasın bir sorunun varsa gelir özelden çözersin klavye erkeği.
Zorunuza gitmiş banlanmanız hala konuşuyosunuz arkadaşım çıkın gidin oynadığınız sunucuya onlarınkine yorum yapın kirletmeyin konumu anlamıyomusunuz iftiralarınızı gördü herkes 2acc ile saldırıp duruyosunuz bence yetkili uyarı vermeli istenmediği sunucudan banlanmış herzaman böyle insanlar çıkıyor onlardansınız...
Konuyu kirletmiyoruz.Amentesuo basligi altinda fikirlerimizi belirtiyoruz ki eger baslayacak oyuncular varsa bilsinler neyin ne oldugunu.

Hadi iyi gunler sana
Aynen foyanızı ortaya çıkardık başka sunucuya adam çekmek için ali cengiz oyunu yaparak bravo size 3 gelip 8 gidin bakalım bunlarıda görüyor oynıcaklar.
Belli oluyor oynadiklari 4 player gece gunduz onlar da sizsiniz zaten.

Hadi kapatin da gidin artik. Yapamayacaginiz isin altina girmeyin bir daha da.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.