O kale bana ait değil ben sadece o kaleye ortağım
Doğal olarak Hatred'de bana ait değil. Bir gün iki acc'nin ip adreslerini yan yana atabilecek cesareti göstermen dileğiyle.
ek olarak da işsiz demişsin ama Edebiyat'cıyım
sana da ücretsiz olarak ders vermeye hazırım. Sen Türkçe'yi tam anlamıyla öğrenene kadar bir zahmet sunucu adına başka birisi cevap versin çünkü kurduğun cümleler pek anlaşılmıyor.
bide artist 1 evi 1 arabası var zenginim diyor.
hakaret ettin ben de cevabını verdim engelli gibi benim şuyum var buyum var yazmana da gerek yok. senin genel kültürün yok her şeyin başında. yemişim aldığın şirketi
Şizofren.

yalanmı diyek yani ben ne dedim herzaman gerçekleri yazarım.
Biraz daha devam et hadi herkes görsün Amentes'i
:) Kendi serverını küçük düşürebilen tek owner'sın
nedim yalanlar bir bir ortaya çıktı ıspat önünde ama hala bir isyan bir kabullenememe durumu sanki savcının karşısına çıkmış suçlu ben suçlu deilim diyen zihniyet ve hakimin cevabı zaten buraya gelenler keyfi geliyor suçlu olduğundan değil ben senin sözüne itima etmem önümdeki kanıtların dosyaların durumuna göre cezanı veririm der susturur bende bunu yapıyorum cezanı kesiyorum bundan böyle benim formumu kirletmezsen sevinirim o pis parmaklarınla yalancı beyninle formdaki sayfamı kirletip durma gittiğin sunuca barınmana bak gerçi size kim dayanır onu bilemem yazdığın gibi burada olmazsa nebulaya giderim diye yazmıssınya yani sen farkına varmıssın dumun hezimiyetiyle neyapacağını şaşırmıssın bidaha konuma yazı yazma oynadığın sunucuna yaz adam toplıcaksan delikanlı gibi o sunucunun topicinden adam topla başka sunuclarınkinden değil tabi bunuda yüzüne gözüne bılaştırırsın oda ayrı bir konu. Edebiyatınıda o sunucunun konusunda paylaşırşın benim edebiyat dersi almama gerek yok ama senin bir psikoloka görünmende fayda var benim sözlerimi çarpıtıp konumu kirletmen ayrıca senin kişiliğini gösteriyor.
tüm serverlardan kovulman mantıklı hepsine böyle şeyler yaptıysan gerçi senle muhattap bile olmamışlardır yazılarına yazı bile yazmamışlardır sinirinden kendini yemişssindir orasıda mechul.
amentesuo : Ben küfür etmediğim iddaalıysan buyur koyda görsün herkes bak bakalım neyi kesmişim sol tarafı kesiyorum kişilerin kayıtlı olduğu yeri onu kesmemde normal köşeye sıkışan kedi gibi mırıldanacağına ıspat et ben iddaalıyım senin kileride döküyorum buyur dök başka sunucuya adam çekmedim diyorsun 3 kişi geldik 8 kişi gidiyorum diyorsun bunun anlamı sana göre ney anlıyamadım bana göre bunun anlamı serverdan adam çekmektir varsa başka anlamı söyle gerçi görünen köy kılavuz istemiyor ama sen çık işin içinden bakalım gülmeye devam edelim nasıl kıvırıyorsun dansöz gibi bekliyorumnedim yalanlar bir bir ortaya çıktı ıspat önünde ama hala bir isyan bir kabullenememe durumu sanki savcının karşısına çıkmış suçlu ben suçlu deilim diyen zihniyet ve hakimin cevabı zaten buraya gelenler keyfi geliyor suçlu olduğundan değil ben senin sözüne itima etmem önümdeki kanıtların dosyaların durumuna göre cezanı veririm der susturur bende bunu yapıyorum cezanı kesiyorum bundan böyle benim formumu kirletmezsen sevinirim o pis parmaklarınla yalancı beyninle formdaki sayfamı kirletip durma gittiğin sunuca barınmana bak gerçi size kim dayanır onu bilemem yazdığın gibi burada olmazsa nebulaya giderim diye yazmıssınya yani sen farkına varmıssın dumun hezimiyetiyle neyapacağını şaşırmıssın bidaha konuma yazı yazma oynadığın sunucuna yaz adam toplıcaksan delikanlı gibi o sunucunun topicinden adam topla başka sunuclarınkinden değil tabi bunuda yüzüne gözüne bılaştırırsın oda ayrı bir konu. Edebiyatınıda o sunucunun konusunda paylaşırşın benim edebiyat dersi almama gerek yok ama senin bir psikoloka görünmende fayda var benim sözlerimi çarpıtıp konumu kirletmen ayrıca senin kişiliğini gösteriyor.