AMENTESLE ULTİMA BİR ADIM DAHA İLERİYE BEYLER SALDIRIN
Birisi diyor scriptler hazır değil 0'dan yazılmış birisi diyor minax uo son döneminde aldım bilmem ne falan filan. UO-Nimloth projesi için hazırlanmış bir pack ve nasıl veya nerden düştü bilemem internette bazı kişilerce dolaşmakta veya satılmakta. He şunu diyebilirsiniz biz diğerlerinden farklı bir pack kullandık evet kullanılmış . En azından tek elden çıkma diğer server script packi değil evet.
Ama artık Ultimada olay SAĞ TWİX SOL TWİX olayı gibi herşey aynı ama sadece açanlar farklı gerçekten gülerek izlemek oynamaktan daha zevkli bir hal aldı bu Ultima vay halimize......
Amentes adlı sunucuyu yaklaşık ilk günden beri oynuyorum ve çıkan her soruna ailemle birlikte oldukça iyi niyetli yaklaşmamıza rağmen çıkan saçma sapan sorunlar artık bizleri iyice baydı.

Peki bu süreç içerisinde neler mi oldu ?

Öncelikle arkadaşlarla toplandık herkes 12'lerini, 15'lerini ostardlarını vs. aldı Minoc'da action yapıyoruz. o sırada elemanın birisi geldi ve golem çıkardı ama işin komik yanı golem rotting gibi koşuyordu. Daha sonra bu durumu ilettik ve scripterları olmadığı için anca 4-5 gün sonra fixleyebildiler.

Bir süre sonra taming skill'inde buglar olduğunu farkettik. bu bug nasıl mı ? Bineğe taming staff'la tıkladığınız zaman taming işlemi başladığı andan itibaren bineğin önüne arkasına ulaşamayacağınız şekilde kutu bile koysanız mesafe uzak demeden tameliyor hatta diyelim ki olay yerinden uzakta bir yerde spawnın ortasına gate açtınız. Bineğe taming bastıktan sonra gateden geçseniz bile uzakta bile bineği tameliyor. Sunucu sahibi arkadaşlar o denli uo sahibiler ki bugu fixlemeyi geçtim bunun bug olduğunu bile kabullenmiyorlar. Bu şekilde alınan 5. mustang oldu. Server açıldığı günden beri aynı. Biz bu durumu şikayet etsek de Owner arkadaş '' alan alıyor işte '' gibi bir cevap veriyor. ve fixletemiyorlar. Bug hala da fixlenemedi aranızdan biri herhangi bir binek üzerinden bunu deneyebilir :)

Yine bu hafta içerisinde arkadaşlarımla köprü bölgesinde 2-3 mavi ile action yapıyor eğleniyorduk. Bu sırada Paris adında bir staff geldi ve hepimize .xhits 0 çekerek 50.CALL'İN selamı var yazıp olay yerinden uzaklaştı. sonra guildden bir eleman olayı 50.call'in ricası ile sunucudaki bir staff'ın yaptığını söyledi. bu duruma inanmamak isteyenler olabilir bu yüzden ekran görüntüsü de paylaşıyorum. Resimden de anlayacağınız gibi 50.call olayı arkadaşına bu şekilde anlatıyor.


Bu olayın ardından stafflarla uzun süre konuştum yapan kişinin banlandığını, sunucunun temiz olduğunu vs. anlattılar ve devam edelim dedik.

Tam bu olaydan bir gün sonra pazar alanında köşede yerde üst üste 1 horse , 1 deri set , 1 'de Gm robe gördüm. herhalde player charına renk benzerliğinden dolayı shround yerine yanlışıkla gm robe'sini koymuş :)


Fake diyenler mutlaka olacaktır bu yüzden oyundaki nick'imi paylaşıyorum bilen arkadaşlar online saatimi de bilirler.

Chiyoko Katsurou
Shinichiro Katsurou
Ran Katsurou

Sizler .online'a sabit 5-10 kişi ekleyip 20 kişilik serverı 30 kişi göstermeye çalışsanız da boşa. vasatsınız arkadaşlar vasat.

Sonuç olarak bu derece amatör bir kadroda zaman harcadığımız için pişmanız ve oynayacak arkadaşlara ufak bir tavsiye verip biz yandık siz yanmayın demek istedik. ben ve ailem sunucuyu bıraktık umarım sizler de burada boşa vakit harcamazsınız herkese iyi günler.

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2015-09-28 00:10, 8 yıl önce)
Öncelikle merhaba Amentes Uo sunucusunun yöneticilerinden biri olarak ve bu konuya vaakif olarak yukarıdaki arkadaşı banlıyan kişi benim.Banlama sebebim daha önce uyarılmalarına ragmen gün içerinde aileye yönelik sürekli olarak küfür etmeleridir.Yukarda belirtmiş olduğu durumlar sistemsel açıklardır.Dışarıdan bir scripterle çalışmamıza ragmen bu tür sorunların önüne geçememiştik fakat son bir haftadır sunucumuza aktif bir durumda scripter dahil edilmiştir ve bize belirtilen bütün hatalar fixlenmiştir.Fixlenmeyede devam edilcektir.Sunucumuzla ilgili hatalı olduğu ile inandığınız konuları buradan çözemezsiniz.Size skype üzerinden dahi yazdım belirttiğiniz hataların fixlenceğini söyledim buna rağmen gene küfür ettiniz ve banlandıktan sonra buraya gelip amacınızı belli ettiniz.Amentes ultima online shard kaldığı yerden kesintisiz olarak hizmet vermeye devam edmektedir.

Sunucumuzu fazla göstermek için herhangibi bir işlem yapmamakdayız bunun için bilgisayarıma bağlanıp oyunda playerları gezdirebilirim.

Bu konu Elhamra. tarafından düzenlendi(2015-09-26 01:34, 8 yıl önce)
Elhamra. : Öncelikle merhaba Amentes Uo sunucusunun yöneticilerinden biri olarak ve bu konuya vaakif olarak yukarıdaki arkadaşı banlıyan kişi benim.Banlama sebebim daha önce uyarılmalarına ragmen gün içerinde aileye yönelik sürekli olarak küfür etmeleridir.Yukarda belirtmiş olduğu durumlar sistemsel açıklardır.Dışarıdan bir scripterle çalışmamıza ragmen bu tür sorunların önüne geçememiştik fakat son bir haftadır sunucumuza aktif bir durumda scripter dahil edilmiştir ve bize belirtilen bütün hatalar fixlenmiştir.Fixlenmeyede devam edilcektir.Sunucumuzla ilgili hatalı olduğu ile inandığınız konuları buradan çözemezsiniz.Size skype üzerinden dahi yazdım belirttiğiniz hataların fixlenceğini söyledim buna rağmen gene küfür ettiniz ve banlandıktan sonra buraya gelip amacınızı belli ettiniz.Amentes ultima online shard kaldığı yerden kesintisiz olarak hizmet vermeye devam edmektedir.

Hesabım banlı değil açık. Üstelik banı yedi buraya geldi gibi cümleler kuramazsın çünkü ısrarla hesabımın banlanmasını istiyorum diye yazan kişi bendim :)
Küfürüm ise sunucuyu zaten bırakacağımdan ötürü bir türlü laf anlamadığınızdan sunucuya ait idi. Hiç kimsenin ailesi konuya kesinlikle dahil edilmemiştir Eğer edildiyse log kayıtlarının ekran görüntülerini atabilirsin hodri meydan :)

Son 1 haftadır ise düzelen bir şey yok hatta scripter oyuna girmiyor diye ağlayan kişi de sizdiniz .
Members
14.4
Player sayısında bu son 4-5 gündür baya düşüş var demek ki sorunlar mevcut olduğu için player kaybı oluyor. Adam belirtmiş derdini.

Taktir biz büyük playerların.
Dediğim gibi sunucumuzla ilgili gelişmeler forumumuz üzerinden belirtilip tartışılmakda yapılan fix ve güncelleme listesi de yine forumumuzda bulunmakda yine geçmek istediğiniz sunucuda başarılar dilerim.Umarım orda tutunabilirsiniz.Size bu son mesajım olup dahada karşılık verilmicektir.
Is bilmeyenlerle acmayin bari server. Tez zamanda kapanmasi dilegiyle.
jimmy_ariance küfürden banlanmışsın utanmadan azo niye banlamıyor banlamayımı bilmiyor diyorsun alttan hatred diye bir fake hesap açıp is bilmeyenlerle acmayın bari server yazılıp tez zamanla kapanması dileğiyle yazıyorsun bu senin yaptığın bozacının şahidi şıracı hesabı olmuş ben buraya gelipte okuyunca 2 3 kendini bilmez için oyuncuların emeklerinimi sileyim ancak sizin gibi adamlar der bunları iftira atıpda cıkarlar herkes görecek bu sunucuyu herkesde anlıcak 2 3 kişinin sözüyle deil tüm oyuncularımızın sözüyle hareket ederiz kimsenin gazıyla iş yapmayız bu server hiç bir zaman kapanmıyacak.
Elhamra demiş ya geçmek istediğiniz sunucuda başarılar diye inanmıyorum sizin bir serverda barınıpda devam edebileceğinize server server gezer durursunuz size gezmeye devam bizi bilen biliyor sevende seviyor ben sabah 6 7 lere kadar duruyorum sırf oyuncular mağdur olmasın diye ve bunu cok duydum sen nankör olmasan duzgun oyuncu olurdun bana page atıp küfür edemezsin oyuncuların onunde de edemezsin edersen buralarda cok görürüz seni ben tüm oyunculara saygı duyup aynı türden yaklaşırken sen bana küfür edemezsin edersen böyle burda ağlayıp kendini forumdan foruma vurursun sanki seninle açıldık seninle kapanacağız :D gelde gülme küfür edersen sonucuna katlanırsın hangi sunucu sahibi küfür edeni barındırıyor bana onun hesabını ver hakkettin banlandın ama sorun ne biliyomusun banlamayı bilmiyorsun sözcüğün :D seni elhamra banladı yanımdan izliyordu adam dayanamadı o küfürlere ben yine banlamadım jaile attım nedeni player kaybolcak diye deil giden gider adam seni banladı ben seni banını kaldırdım ama forumdaki iftiralara kimse dayanamaz sonucuna katlanırsın bide o ne öyle siz banlamadınız ben banla dedim diye banlandım cümlesi cok acayip geldi sanki kız arkadasından ayrılıyor o deil ben onu terk ettim :D benim yaşımdasın ama aklın daha küçük :) server server gez gelir aklın yerine burayada başka serverdan ağlıyarak gelmiştin ağlıyarak gidiyorsun tüm serverlarmı kötü yoksa senmi kötüsün :) Bu arada exın başlatırız diyodunda serverda gördüm 4kişi 2adamı kesemiyorsunuz siz exın deil adamlar başlatıyor :) oyuncuyum diyip bide geçiniyorsunuz. Cast'den çıktığınızın 2 dk'sı biriniz iniyor kalan 3 kişi kaleye kacıyor sonra adamlar neden girdiniz Caste bebeler dediklerinde jaile atın banlayın diye yalvarıyorsunuz skype page combosu yapıyosunuz bide .kufur veya .ihbar komutlarını kullanmayız biz diyosunun nerenin artisisiniz başkası .ihbar kullanınca jaile gittiğinizde neden biz jaile gittik diyorsunuz önce oyunun kuralına göre oynucaksın kuralı sen koymucaksın tüm oyunculardan istek olur duruma göre stafflarımızla konuşur uygun olanı seçeriz senin zevkinide belkide karşı'daki oyuncu beğenmicek sana göremi şekillenecek forum denen icat var girersin acarsın anketini bakarız ekleriz veya çıkarırız haa beğenmiyorsan nededim alt + F4 denen 2 tuş var basar cıkarsın ben suana kadar 2 sunuda oynadım nebula, amentes 30 server deiştirmedim nedeni ne benim için çalışan stafflara laf attım nede küfür ettim adam gibi exınımı yaptım 10 yıl paşalar gibi yaşım büyüdü işe atladım diye bıraktım beni tanıyan tanır diye yazmıssında herkes bir nevze tanınır önemli olan iyimi kötümü olması sizin acınızdanmı yoksa bilgisizliğinizdenmi isminiz duyuldu onu bilemedim. Okadar küfüre rağmen banladım ve şurda bana yazıyosun banlamayı bilmiyor diyorsunya gülsemmi sana yoksa dalgamı geçmesem seninle bilemedim :D neyapsam sen söyle bir oyun sunucusunun sahibine iftira atacaksan veya atacaksanız yaw en azından mantıklı bir şeyler söyleyinde çamur olsun izi kalsın yalan söyliyen suratından belli ederya sizinki yazınızdan belli oluyor böylesinide ilk defa görüyorum :P hadi hadi iftira atacaksanız çalışında atın böyle'de yalanlarınızı anlatamıyorumki nerde nasıl yalan attığınızı zaten okuyan gülüyordur bu arada 1 tane deil 3 4 tane siteden üyelik al öyle atki mesaj dahada inandırıcı olur :D adam siteden okucak da İş bilmeyenlerle acmayın bari server. :D al gelde gülme yani delinin biri kuyuya taş atıyor 1000 akıllı çıkaramıyormu yani hatred zekiyse ozaman geçem forumda başka serverın başlığına birisi o servera iftira atsın bende onu okuyup olurmu ya böyle bişey bilmiyosalar kapatsınlar :D sonra iftiraya herkes ancak güler bunlar basit şeyler gelecekseniz güzel saldırılarla gelin gerçeklerle gelinki susalım konuşmıyalım editmi yapılmış başkasına dupemi verilmiş server kapanmışta 1 saat sonramı açılmış gerçeklerle gelin bunlar varsa bunlarla gelin varmı yok farkındasınız yediremiyorsunuz coğu saldırı yapanlar burdan zaten başka server sahipleri nedeni belli paralarının kesilme korkusu benzin şirketleri vardır adam su ile araba çalıştırır o adam bidahaki gün kaybolur nedeni belli sizin gibi insanlar yüzünden ama ben kaybolmucam sonuna kadar hem oyuncumu hemde sunucumu savunacağım yiyosa gerçeklerle gelin çamurla gelmeyin.
Kayit tarihime bakarsan foruma kimin fake kimin olmadigini gorursun.(Kendikine de bir bak arada) :D

Bu arada yazarken agladin sanirim. Gecmis olsun,
amentesuo : jimmy_ariance küfürden banlanmışsın utanmadan azo niye banlamıyor banlamayımı bilmiyor diyorsun alttan hatred diye bir fake hesap açıp is bilmeyenlerle acmayın bari server yazılıp tez zamanla kapanması dileğiyle yazıyorsun bu senin yaptığın bozacının şahidi şıracı hesabı olmuş ben buraya gelipte okuyunca 2 3 kendini bilmez için oyuncuların emeklerinimi sileyim ancak sizin gibi adamlar der bunları iftira atıpda cıkarlar herkes görecek bu sunucuyu herkesde anlıcak 2 3 kişinin sözüyle deil tüm oyuncularımızın sözüyle hareket ederiz kimsenin gazıyla iş yapmayız bu server hiç bir zaman kapanmıyacak.
Elhamra demiş ya geçmek istediğiniz sunucuda başarılar diye inanmıyorum sizin bir serverda barınıpda devam edebileceğinize server server gezer durursunuz size gezmeye devam bizi bilen biliyor sevende seviyor ben sabah 6 7 lere kadar duruyorum sırf oyuncular mağdur olmasın diye ve bunu cok duydum sen nankör olmasan duzgun oyuncu olurdun bana page atıp küfür edemezsin oyuncuların onunde de edemezsin edersen buralarda cok görürüz seni ben tüm oyunculara saygı duyup aynı türden yaklaşırken sen bana küfür edemezsin edersen böyle burda ağlayıp kendini forumdan foruma vurursun sanki seninle açıldık seninle kapanacağız :D gelde gülme küfür edersen sonucuna katlanırsın hangi sunucu sahibi küfür edeni barındırıyor bana onun hesabını ver hakkettin banlandın ama sorun ne biliyomusun banlamayı bilmiyorsun sözcüğün :D seni elhamra banladı yanımdan izliyordu adam dayanamadı o küfürlere ben yine banlamadım jaile attım nedeni player kaybolcak diye deil giden gider adam seni banladı ben seni banını kaldırdım ama forumdaki iftiralara kimse dayanamaz sonucuna katlanırsın bide o ne öyle siz banlamadınız ben banla dedim diye banlandım cümlesi cok acayip geldi sanki kız arkadasından ayrılıyor o deil ben onu terk ettim :D benim yaşımdasın ama aklın daha küçük :) server server gez gelir aklın yerine burayada başka serverdan ağlıyarak gelmiştin ağlıyarak gidiyorsun tüm serverlarmı kötü yoksa senmi kötüsün :) Bu arada exın başlatırız diyodunda serverda gördüm 4kişi 2adamı kesemiyorsunuz siz exın deil adamlar başlatıyor :) oyuncuyum diyip bide geçiniyorsunuz. Cast'den çıktığınızın 2 dk'sı biriniz iniyor kalan 3 kişi kaleye kacıyor sonra adamlar neden girdiniz Caste bebeler dediklerinde jaile atın banlayın diye yalvarıyorsunuz skype page combosu yapıyosunuz bide .kufur veya .ihbar komutlarını kullanmayız biz diyosunun nerenin artisisiniz başkası .ihbar kullanınca jaile gittiğinizde neden biz jaile gittik diyorsunuz önce oyunun kuralına göre oynucaksın kuralı sen koymucaksın tüm oyunculardan istek olur duruma göre stafflarımızla konuşur uygun olanı seçeriz senin zevkinide belkide karşı'daki oyuncu beğenmicek sana göremi şekillenecek forum denen icat var girersin acarsın anketini bakarız ekleriz veya çıkarırız haa beğenmiyorsan nededim alt + F4 denen 2 tuş var basar cıkarsın ben suana kadar 2 sunuda oynadım nebula, amentes 30 server deiştirmedim nedeni ne benim için çalışan stafflara laf attım nede küfür ettim adam gibi exınımı yaptım 10 yıl paşalar gibi yaşım büyüdü işe atladım diye bıraktım beni tanıyan tanır diye yazmıssında herkes bir nevze tanınır önemli olan iyimi kötümü olması sizin acınızdanmı yoksa bilgisizliğinizdenmi isminiz duyuldu onu bilemedim. Okadar küfüre rağmen banladım ve şurda bana yazıyosun banlamayı bilmiyor diyorsunya gülsemmi sana yoksa dalgamı geçmesem seninle bilemedim :D neyapsam sen söyle bir oyun sunucusunun sahibine iftira atacaksan veya atacaksanız yaw en azından mantıklı bir şeyler söyleyinde çamur olsun izi kalsın yalan söyliyen suratından belli ederya sizinki yazınızdan belli oluyor böylesinide ilk defa görüyorum :P hadi hadi iftira atacaksanız çalışında atın böyle'de yalanlarınızı anlatamıyorumki nerde nasıl yalan attığınızı zaten okuyan gülüyordur bu arada 1 tane deil 3 4 tane siteden üyelik al öyle atki mesaj dahada inandırıcı olur :D adam siteden okucak da İş bilmeyenlerle acmayın bari server. :D al gelde gülme yani delinin biri kuyuya taş atıyor 1000 akıllı çıkaramıyormu yani hatred zekiyse ozaman geçem forumda başka serverın başlığına birisi o servera iftira atsın bende onu okuyup olurmu ya böyle bişey bilmiyosalar kapatsınlar :D sonra iftiraya herkes ancak güler bunlar basit şeyler gelecekseniz güzel saldırılarla gelin gerçeklerle gelinki susalım konuşmıyalım editmi yapılmış başkasına dupemi verilmiş server kapanmışta 1 saat sonramı açılmış gerçeklerle gelin bunlar varsa bunlarla gelin varmı yok farkındasınız yediremiyorsunuz coğu saldırı yapanlar burdan zaten başka server sahipleri nedeni belli paralarının kesilme korkusu benzin şirketleri vardır adam su ile araba çalıştırır o adam bidahaki gün kaybolur nedeni belli sizin gibi insanlar yüzünden ama ben kaybolmucam sonuna kadar hem oyuncumu hemde sunucumu savunacağım yiyosa gerçeklerle gelin çamurla gelmeyin.

Biraz geç anlıyorsun bu yüzden madde madde cevaplayayım. Sen de sakin ol ve yavaşça oku.

1- Kardeşim ne kullanıyorsun sen ne fake hesabı ? adamın üyelik tarihi benden eski farkında mısın :)
Kayıt Tarihi: 2004-07-06 14:12 GMT

Ki yetkililer de ip adresimden seve seve durumu kontrol edebilir.

2- Allah'ını seven şuna cümle kurmayı öğretsin. Zira yazdıklarıyla anlatmak istediklerinin farklı olduğu kanısına varmaya başladım.

3- Ben beni banla vs. dedim fakat banlamayı bilmiyor musun gibisinden cümleler kullanmadım. Şizofren misin ? Yanımdaki insanların cümlelerini ben söylemişim gibi kullanma burada.

4- Bu anlattığım maddeler içerisinde .xhits 0 yememiz'den tut koşan golemine kadar her şey gerçek değil mi ? Neyin iftirasından bahsediyorsun ?

5- Sürekli sunucu değiştiren biri değilim genelde her sunucuda istisnalar dışında kapanana kadar oynamışımdır. Seninkisi sunucu değil adeta bitmek bilmeyen beta dönemiydi. Senin fixleyemediğin bugları ben 1 ay boyunca çekmek zorunda değilim online saatim senden fazladır sen emek veriyorsan bizler de veriyoruz.

6- Hadi ben fakeyim ahmet fake mehmet fake... Bu sunucu 3. gününde sırf ÇAKMA adından dolayı 60 playerı görüp neden 4-5 gün sonra 15-20'lere düştü ? Daha da düşecek. Çünkü insanlar büyüdü eğriye eğri doğruya doğru diyorlar. Ph oranlarını bile ayarlamayı bilmeyip 1 hafta scripter bekleyen adamın serverında kim ne yapsın ? Her şey bastım parayı aldım pack'i mantığıyla olmuyor. Daha 20 playerda bu kadar bugu sadece tek bir aileyle bulabildiysek kim bilir 100'ü görse neler olacaktı :)

7- Bize iftira atıyor derken bile kendi sunucunun başlığı altında neden diğer sunucuları karalıyorsun ? sanane insanların kazancından veya giderinden ?


Cümle kuramıyorsun ki cevap vereyim. Bu sana ve sunucuna son cevabımdır BAŞARILAR ÇAKMA AMENTES.
Burası sizin kaleniz resim olarak çektim ve içinde k.adına bakabilirsiniz sizin craft charınız çoklu kullanıcı ile gelip abuk sabuk kelime kurmanıza gerek yok :) Yöneticilerin bu duruma el atmasını ve fake hesaplara bi el atılmasını istiyorum.
Elhamra. : Burası sizin kaleniz resim olarak çektim ve içinde k.adına bakabilirsiniz sizin craft charınız çoklu kullanıcı ile gelip abuk sabuk kelime kurmanıza gerek yok :) Yöneticilerin bu duruma el atmasını ve fake hesaplara bi el atılmasını istiyorum.


Benim acc Onuryus'du onuryus ile hatred isimli acc'leri yanyana getirip ip karşılaştırabilir misin güzel kardeşim kim multi, kim multi değil görelim ?
Üsteki mesajinin attığın zamana bak önce bide alttakinin yada yormim seni
jimmy_ariance 2015-09-26 21:19 GMT
hatred 2015-09-26 21:11 GMT

Bide En büyük fake olduğunu elhanra'nın paylaştığı gibi görüntüde görülen senin kalen ve senin acc'n diyorumya bana kanıtla gel boş şeylerle gelme güldürme burda insanları dediğim gibi 3 4 5 tane forumda acc aç belki inanan olur :D komik şey seni ya şaka gibi bir insanda halsiyet olur bir insanda adamlık olur bu çocuk oyunları neya burda satrançmı oynuyoruz :D Bana deki "akatsuki" benim acc'm deil de bende burda sana ip girişini seninkiyle olduğunu ss alıp koyayım deki bana bu acc benim deil giriş zamanlarını ss alim ama zaman kaybısın yemin ediyorum istiyosan bizim forma attığın ss ide atabilirim :D kanıtlamak için nediyorum sana bana boş oyunlarla gelme harbi dobracı gel ağladın çocuk gibi bana diyorsunya sinirleniyorsun diye yemin ediyorum dalga ve alay için girip seninle muhattap oluyorum :D komik şey seni bana dobra gel harbi gel görelim nesin bana keşke karşımdaki adam olsa adam olan böyle oyunlarla gelmez harbi gelir yaşın büyümüş aklın kısalmış nedim sana bol bol iftiralı bol bol server gezerek devam et işsiz insan. :P
Members
14.4
Hep bi yalan dolan bi playerın banlanması sonra zoruna giden olaylar yine bi staffın millete HÖHÖHÖH demesi.

Ben haklıyım ben ben.

oynuyorsan oyna oynamıyorsan laf atma işine bak

sende nasıl staffsın cevap verme susar gider adamın olayı belli canı sıkılıyor. senin de o kıldan ince beynin almıyor



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.