jimmy_ariance küfürden banlanmışsın utanmadan azo niye banlamıyor banlamayımı bilmiyor diyorsun alttan hatred diye bir fake hesap açıp is bilmeyenlerle acmayın bari server yazılıp tez zamanla kapanması dileğiyle yazıyorsun bu senin yaptığın bozacının şahidi şıracı hesabı olmuş ben buraya gelipte okuyunca 2 3 kendini bilmez için oyuncuların emeklerinimi sileyim ancak sizin gibi adamlar der bunları iftira atıpda cıkarlar herkes görecek bu sunucuyu herkesde anlıcak 2 3 kişinin sözüyle deil tüm oyuncularımızın sözüyle hareket ederiz kimsenin gazıyla iş yapmayız bu server hiç bir zaman kapanmıyacak.
Elhamra demiş ya geçmek istediğiniz sunucuda başarılar diye inanmıyorum sizin bir serverda barınıpda devam edebileceğinize server server gezer durursunuz size gezmeye devam bizi bilen biliyor sevende seviyor ben sabah 6 7 lere kadar duruyorum sırf oyuncular mağdur olmasın diye ve bunu cok duydum sen nankör olmasan duzgun oyuncu olurdun bana page atıp küfür edemezsin oyuncuların onunde de edemezsin edersen buralarda cok görürüz seni ben tüm oyunculara saygı duyup aynı türden yaklaşırken sen bana küfür edemezsin edersen böyle burda ağlayıp kendini forumdan foruma vurursun sanki seninle açıldık seninle kapanacağız

gelde gülme küfür edersen sonucuna katlanırsın hangi sunucu sahibi küfür edeni barındırıyor bana onun hesabını ver hakkettin banlandın ama sorun ne biliyomusun banlamayı bilmiyorsun sözcüğün

seni elhamra banladı yanımdan izliyordu adam dayanamadı o küfürlere ben yine banlamadım jaile attım nedeni player kaybolcak diye deil giden gider adam seni banladı ben seni banını kaldırdım ama forumdaki iftiralara kimse dayanamaz sonucuna katlanırsın bide o ne öyle siz banlamadınız ben banla dedim diye banlandım cümlesi cok acayip geldi sanki kız arkadasından ayrılıyor o deil ben onu terk ettim

benim yaşımdasın ama aklın daha küçük

server server gez gelir aklın yerine burayada başka serverdan ağlıyarak gelmiştin ağlıyarak gidiyorsun tüm serverlarmı kötü yoksa senmi kötüsün

Bu arada exın başlatırız diyodunda serverda gördüm 4kişi 2adamı kesemiyorsunuz siz exın deil adamlar başlatıyor

oyuncuyum diyip bide geçiniyorsunuz. Cast'den çıktığınızın 2 dk'sı biriniz iniyor kalan 3 kişi kaleye kacıyor sonra adamlar neden girdiniz Caste bebeler dediklerinde jaile atın banlayın diye yalvarıyorsunuz skype page combosu yapıyosunuz bide .kufur veya .ihbar komutlarını kullanmayız biz diyosunun nerenin artisisiniz başkası .ihbar kullanınca jaile gittiğinizde neden biz jaile gittik diyorsunuz önce oyunun kuralına göre oynucaksın kuralı sen koymucaksın tüm oyunculardan istek olur duruma göre stafflarımızla konuşur uygun olanı seçeriz senin zevkinide belkide karşı'daki oyuncu beğenmicek sana göremi şekillenecek forum denen icat var girersin acarsın anketini bakarız ekleriz veya çıkarırız haa beğenmiyorsan nededim alt + F4 denen 2 tuş var basar cıkarsın ben suana kadar 2 sunuda oynadım nebula, amentes 30 server deiştirmedim nedeni ne benim için çalışan stafflara laf attım nede küfür ettim adam gibi exınımı yaptım 10 yıl paşalar gibi yaşım büyüdü işe atladım diye bıraktım beni tanıyan tanır diye yazmıssında herkes bir nevze tanınır önemli olan iyimi kötümü olması sizin acınızdanmı yoksa bilgisizliğinizdenmi isminiz duyuldu onu bilemedim. Okadar küfüre rağmen banladım ve şurda bana yazıyosun banlamayı bilmiyor diyorsunya gülsemmi sana yoksa dalgamı geçmesem seninle bilemedim

neyapsam sen söyle bir oyun sunucusunun sahibine iftira atacaksan veya atacaksanız yaw en azından mantıklı bir şeyler söyleyinde çamur olsun izi kalsın yalan söyliyen suratından belli ederya sizinki yazınızdan belli oluyor böylesinide ilk defa görüyorum

hadi hadi iftira atacaksanız çalışında atın böyle'de yalanlarınızı anlatamıyorumki nerde nasıl yalan attığınızı zaten okuyan gülüyordur bu arada 1 tane deil 3 4 tane siteden üyelik al öyle atki mesaj dahada inandırıcı olur

adam siteden okucak da İş bilmeyenlerle acmayın bari server.

al gelde gülme yani delinin biri kuyuya taş atıyor 1000 akıllı çıkaramıyormu yani hatred zekiyse ozaman geçem forumda başka serverın başlığına birisi o servera iftira atsın bende onu okuyup olurmu ya böyle bişey bilmiyosalar kapatsınlar

sonra iftiraya herkes ancak güler bunlar basit şeyler gelecekseniz güzel saldırılarla gelin gerçeklerle gelinki susalım konuşmıyalım editmi yapılmış başkasına dupemi verilmiş server kapanmışta 1 saat sonramı açılmış gerçeklerle gelin bunlar varsa bunlarla gelin varmı yok farkındasınız yediremiyorsunuz coğu saldırı yapanlar burdan zaten başka server sahipleri nedeni belli paralarının kesilme korkusu benzin şirketleri vardır adam su ile araba çalıştırır o adam bidahaki gün kaybolur nedeni belli sizin gibi insanlar yüzünden ama ben kaybolmucam sonuna kadar hem oyuncumu hemde sunucumu savunacağım yiyosa gerçeklerle gelin çamurla gelmeyin.