Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Merhabalar;

Yaklaşık 1 haftadır bir arkadaşımla beraber bot ile sunucu oyuncu sayısını fazla gösteren serverları araştırıyoruz ve şuan TR'de en kalabalık olarak gözüken 3 büyük sunucunun +60 +70 gibi ciddi manada botlar eklediğini tespit ettik.

Şuanda herhangi bir kanıt ileri sürmüyorum ancak bu arkadaşların eklediği botları oyundan düşürmek ortalama 15 saniye vakit alıyor.

Tüm camia adına ricam şudur ki, yapmayın. Yapmayın. Yapmayın.

Bir oyunda insanları kandırmak sadece ego tatminini yerine getirir. Bu sunucu sahipleri sunucularını savunmuş çoğu platformda ancak malesef tümüyle yalandır bunlar.

Tekrardan söylüyorum ki kanıt koymuyorum şuanda, ben arkama aldığım 10 larca insanın desteğiyle bu başlığı açtım. Ancak bu arkadaşlarla aldığımız net bir karar, eğer bu 3 büyük sunucu botlarıyla bizleri kandırmaya devam eder ise, an itibariyle yaptığımız işlemi sesli videoya çekip, botları net şekilde açığa vuracağız.

Bu mesajı alması gereken sunucular kendini çok iyi biliyor. Benimde dostum olabilir bu kişiler, olmayabilirde ancak ben bu başlığı fedai olarak açıyorum, bireysel değildir.

İyi geceler.
Silindi
Novice
1
selam kardeşim :)

ben allura

hepsini kanıtlamak isterimde şu lafı uygun buluyorum..

AAaAAH CHILDs PLAY....

somondan selamlar
botlar o sunuculara sadece fazladan 1-2 tane apaçi kazandırır bırakın yapsınlar. runuo sunucularda da sınırsız multi cliente destek veren razor var, strateji bunlar yani. ben de küfür ederdim zamanında bu botlara multiye falan. gerek yokmuş
Expert
34.0001
ültimatom :) savaş çıkar artık. oyun bu oyun. ahah
Master
59.2997
Allah sizleri ıslah etsin.
@Xantier
sphere'da çok sırıtıyor illa kuruluyor insan,

@Slothere
senide inşallah, senide
Bot atan 2 sunucu var bunu bilmeyen adammı var kendilerini biliyorlar inkarda etmiyorlar zaten , siz şimdi ne diye bu 2 sunucuya karşılık ayaklandınız ben onu anlamadım .Ne oldu bir anlaşmazlıkmı var ?
Zaten botlu sunucularI bilmeyen yoktu.Cidden şimdi nerden çıktı bu bot kampanyası gene .
Not: Bu arada bot atan sunucuları araştıran bu survey ekibi acaba kendi sunucularına zaman zaman bot atmıyor mu ?
XX, YY sunucu kapanırsa QQ sunucusu malum player kazanır.
nasıl ekleniyo şu botlar evde kurduğum sphere ekliyip cs gibi takılıyım :) asdafdffas
Kandırmak sadece bot atmakla olmuyorki,Durmadan sunucu aç kapa yada acc aktar başka insanların hakkını ye ne farkeder hepsi aynı şey .
Başlığımdada belirttim şuan aktif olan çoğu sunucu sahipleri ve bu sunucularda veya diğer sunucularda oynayan oyuncular "berkay biz söylüyoruz inkar edip yalan söylüyorlar, yardımcı olur musun" gibi bir olayla geldiler. Şahsen bende bu konudan rahatsızlık duyuyordum ancak kendime herhangi birşey gütme çabası içinde değilim. Bu sunuculardan birinin buglarına her yardım istendiğinde koşuyordum, ama meselemiz bu değil.

Deniz'in söylediği gibi Run UO'da razor ile bunlar olabiliyor ama biz sphere'yi temiz tutalım. Hani editini ve herkesin server açmasını bir kenara attım bari bu olmasın derdiyle ben bu başlığı açtım. Yani ben nickim Buxiun diye sizlerin bot yandaşı olduğunuza inanmak istemiyorum. Birkaç isim bana muhalefette başı çekiyor zaten onları es geçiyorum, belki planlarında bu tarz hileler vardır bilemeyiz. Ancak inanın bu başlık altında bu konu içeriğiyle din dil vb. şekilde bana laf atmak ilginç geliyor.

Destek olmazsada rica ile bu başlığı sildirebilirim. Yeterki bot yandaşı olduğunuzu söyleyin, dolaylı yoldan konuşmadan lütfen.
sadece sunucularda değil uo platformuda kullanıyor gerçi hepiniz biliyorsunuz sanıyorum.
Bot yandaşı kim olmak isterki zaten bilinen birşeyi neden durmadan hortlatıyorsun ,bahsi geçen kişilere prim veriyorsun arkadaşım.direk buraya yazabilirsin şu 2 sunucu bot atıyor diye ee sonuç adamlar utanıp yapmıcakmı senelerdir yapıyorlar yaptılar gene yapacaklar .xxx sunucu şu an 17 player var.Ama online menude 92 zannediyormusun bunu insanlar yutuyor kimsenin yuttuğu felan yok.
Expert
34.0001
ben bot yandaşıyım. cs'dede çok severim zaten bıçaklı falan oluyorlar. keşke herkes bot olsa.

yıllardan beri süregelen sorun, ki yıllar önce çok tartışmasını yaptım. bazılarının yeni aklına dank ediyor. çıkar dünyası tabi, çıkarlarına ters düşerse düşman olursun, düşmezse candaş.

ha bu arada kendi evindeki yazıyı gördüm, zamanında konuşmaya cesareti olanları banlamasalardı orda da konuşurdum. (gerçi zamanın adminini staff yapmadık diye banlandık oda ayrı güldürü hiç açma o konuyu. go home yankee.)
Silindi
Expert
34.0001
ayrıca buxicim telnetten bakıyosun büyük ihtimal veya 56b için olan exploitleri kullanıyosun ama o telnette o port exploitlerinide aldatmanın türlü yolları var :)
ben bunu arcanumda gördüm databasede çok enteresan şeyler



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.