@Buxiun

dinime küfreden müslüman olsa. Anladın sen.
Silindi
Expert
2.6
Millet heyecanla birşeylr olmasını beklemiş
profit
Doğru konuşuyorsunuzda bunlari burda dile döken insanlar aslında bu olayi başlatanlar değil mi?Çoğunuzun elinizde erador pack , storm pack quarrel pack , amentes pack vb script dosyalari vardir , tüm scriptlerde + bot olayi yokmu.Hatta ilk açilan eradorda gündüz bot sayisi +50 akşam bot sayisi +100 dü ve komutla açilip kapaniyordu ...
Belge ultimatom falan filan tehlikeli işler girersiniz içeri ha :D
Banned
-3
Narsia : @Buxiun

dinime küfreden müslüman olsa. Anladın sen.


Adamlar kesin botu nasıl kanıtlıcaklarını araştırıyorlar ondan cevap vermiyorlar sanırsam bi 5 yıl bekliyelim belki bulurlar :D:D
:(
Çok önceden benim kapattığım konuyu nedense tartışmaya devam etmişsiniz.

bu botları açığa çıkarttığımız sunucular, uo-regal ve andoria idi. ertesi günün sabahında uo-regal'in ownerı çok gücenmiş olsa gerek, ana bacı düz küfür etmiş msn'den uyurken ve bu günün akabininde bizim yaptığımız yöntemi engellemiş. devamında andoria'da bunu engellemiştir.

telnet üzerinden ip ve porta gönderilen paketler sunucuya bot eklemekteydi, yani o an 120 ise biz bunu telnet ile 185 olan sınıra kadar getiriyorduk. daha sonrasında normaldede telnet ile olduğunu düşündüğümüz botlar, biz paketleri geri çekinde tümü birden oyundan düşüyordu ve bu 40'lara iniyordu.

uo-regalde gece 4 sularında bunu yaptığımızda, online sayısı 85'ten 14'e düşmüştü. akabininde küfür yemiştik zaten.
ancak şuanda bu sunucularda engelli olduğu için, ve başlık açılmasının ertesi günü engelledikleri için, herhangi bir video çekmemde mümkün olmadı. kaldIkİ kendİnİ anlayan sunucularIarın bunu engelleyeceğinin sizde farkınd olabilirdiniz. ama ultimatom kelimesinin tek anlamını bildiğiniz için birçok platformda benide eğlendiren eleştiriler yapılmış. yani anlamadığım husus şu, bunu yaptığımıza şahit olanlarda vardır, ben kalkıp video koysaydım şimdi, ne yapacaktınız oturup bir onu düşünün birdaha yorum yapmadan önce.

dediğim yöntemide açıp localden veya sunucunuz varsa kendi sunucunuz üzerinden deneyebilirsiniz. bu postumdan sonrada bir sürü yok öyle birşey yapmadın gibi bana karşı antipatisi olanların negatif yorumları olacaktır. ancak cevap verecek olursam gene 2 hafta sonra falan cevap verebilirim, malum vize haftalarındayız. oturupta sanallığı takip etmek gibi bir durumum yok.

sadece yaptığınız yorumlar, beni üzmez veya rencide etmez yada alınmamı gerektirmez. çünkü ben yaptığım şeyi kendim biliyorum, ancak hiçbir zaman bir konu üzerinde cahilce tek bir kelime üzerinde durup, o konuya bakış açımı %100 değiştirmedim veya çöpe atmadım.

ancak bu nedendir bilmem, isim göstermeye çalışmak mı, yoksa bakın ben herkesden farklı düşünüyorum tribi midir anlamadım, yıllarcada anlamayacağım ama inanın bu hiçbir yere vardırmaz insanı. yani inanın benim bu konu dahildir veya hariçtir tartıştığım tüm insanlara gülünmesi gerekiyorsa güldüm veya özür dilenmesi gerekiyorsa diledim. ama asla lafımı esirgemedim, tepkimi heryerde gösterdim. ama ne yazıktır oyunun yıkıcı yönlerini destekleyip, tek bir kelime yüzünden magazin haberi gibi veya bir dizinin yeni bölümünü bekleyen ev kadınları gibi yorumlarda bulunulmuş. abi bakıyorumda zıttına yorum getirenler gerçekten geçmişte benden bi ton yardım istemiş kişiler. ben hiçbirşey yapmadan bir konu üzerinden saldırıda bulunup, yok ben seni hiç tanımadım ki tribine girmek vicdanınızı mı rahatlatıyor. yahu kardeşim ben zamanında sanki hanginizi ezdimde veya bir konunuza bu kadar ağır yorumlar getirdimde helen kini gibi kin beslemişsiniz. dostlar inanın şu platformda ders aralarında sadece girip yazıları okuyorum, bazen tepki göstermeliyim dediğim noktalarda tepki gösteriyorum. geçmişe nazaran pasif durumda olan bi platform bir sükse yakalıyor ve aktifliği artıyor. bakın adam nasıl başlık açmış oha diye diye millet girip okuyor yorum yapıyor. gördüğünüz gibide başlığın kaçıncı haftasındayız hala akıllarınızda kalmış. bu yorumların bir diğer nedenide bu denli heyecanlı ve acaba ne olacak diye beklediğiniz bir konuyla uzun zamandır karşılaşmamanız sanırım. olan yukarıda dediğim gibidir, başlıkta aklı başında, atarlı değil Türkçeyi kibar dille kullanabilenler kalsın abi, kimse benle tartışmak zorunda olmadığı gibi, bende kimseyle tartışmak zorunda değilim değil mi? ama tartışmaya girmedikçe her ayrı başlıkta zarf koyanlara ünideki ev arkadaşımla sadece gülüyoruz, bazen kız arkadaşlar falan oluyor hep beraber gülüyoruz. yani biraz daha ciddi yorumlar yapın, hadi video koy yerine acaba naptı bi bakiyim napabilir diye arşatırın.

otlakçı değil sigarayı parayla alan olun.

kolay gelsin dostlar.
Şuanki botlu sunuculara neyapacan buksiyun :D :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.