her aldatmanın yolunu atlatmanında bir yolu vardır syn
syn : ayrıca buxicim telnetten bakıyosun büyük ihtimal veya 56b için olan exploitleri kullanıyosun ama o telnette o port exploitlerinide aldatmanın türlü yolları var :)
ben bunu arcanumda gördüm databasede çok enteresan şeyler

Nasıl anlamadım Arcanum'da bot olduğunumu iddia ediyorsunuz ?
Novice
12.5
Sahtekarlığın her türlüsüne karşıyım ancak bot ekleme işini Türkiye'de ilk kullanan (belirlenen) kişileri de biliyoruz.

Berkay beni bilirsin pek forumlarda boş boş mesaj yazmam ancak ultimatom kelimesini kullanmak bile UO'ya hiç yarar vermez.Bahsedilen sunuculardan biriyle ilgili bir video vardı.Yanlış hatırlamıyorsam 100+ online olup sunucunun belli başlıca yerleri bomboştu.

Birşey biliniyorsa ve ispatlanabiliyorsa bu yapılır.Yapılmıyorsa seni tanıdığım için sana demiyorum ancak bu dışarıdan ben güçlüyüm benle uğraşmayın siz kimsiniz gibi gözüküyor.Oğuzhan daha önce malum tartışılan mesajda bana şu mesajı atmıştı.Biz arkadaşız bir şey varsa niye özelden yazmadın diye cevabım vardı Arda'nın ricası üzerine yazmamıştım.

Ben sizi tanıyorum biliyorum.Keşke bu işi ya doğrudan yapsaydınız ya da tanıdığın sahiplere özelden yazsaydın.
hafif QQ thread olmuş ama gerçek bu abi strateji yani sdfs. ama türkiye'de uo zaten artık GG NO RMK
vah vah vah
Her şey bir yana, bu ultimatomun(!) zamanlaması ilginçdeğil mi sizce de?
Master
59.2997
Açıkça söyleyeceğin bir şey veya iğneleme gibi bir amacın varsa bunu dil, din vb. karıştırıp yorum yapanlar şeklinde değil de direk Slothere veya Gökberk şeklinde söylemelisin. Şu an benim yapacağım gibi;

"Neyin kafasını yaşıyor bunlar" diye bir tabir vardır. Bu durumlara cuk diye oturuyor bu söz. Bizleri (beni) muhalefet olarak görüyorsun. Benim seninle hangi dalda veya hangi işte ortak yanım veya karşıtlık durumum varda muhalefet oluyorlar şeklinde itham edebiliyorsun? Beni gerçekten tanıyanlar iyi bilir, haksızlıklarda veya katılmadığım durumlarda herkese eşit şartlarda eşit şekilde yaklaşırım. Sana yazdığım yorumlardan düşmanlık veya karşıtlık çıkartıyorsan bu senin sorunun. Son zamanlarda bu kadar boş ve gereksiz iş yaptığınız için yorumlarım sana karşı oluyor. Başkası çıksa aynı şeyleri yapsa aynı yorumları veya daha fazlasını yaparım. Benliğini kibir ve saldırganlık kaplamış senin. Nasıl dolduruşa geliyorsunuz anlamıyorum fakat o hale gelmişsin ki yazıların arkasına sığınacağım diye kasmalar, yerli yersiz herkese saçma salak dalaşmalar söz dalaşları vs. İyi yorumlar istiyorsan elle tutulur gözle görülür işler yapmalısın. Onun bunun sunucusuyla kendi çıkarların için uğraşıp ego tatmini yapmak yerine iyi şeylere yönelirsen herkes taktir eder. Ultimatom vermekte neyin nesi? Kimsin ki ultimatom veriyorsun? Görende askeri malumat yayınlayacaksın sanacak. Eğer bildiğin şeyler veya kanıtların varsa sun herkesi aydınlat. Şu kadar zaman içerisinde şunları yapmazsanız yayınlarım diye tehdit etmek düşüklüğün gösterisidir. Bak iyi bir şey yapmaya çalıştığın halde nasıl yorumlar alıyorsun. Demekki terslik var bu durumda. İmzanı tekrar tekrar oku yorumla sindir. Oyunun oyun olduğunu unutmuşsun çoktan.

Eskiye dön Berkay, eskiden böyle değildin. Yorumumu tekrarlıyorum Allah ıslah etsin.
Ultima online bir oyundur bana göre.
Ultima online binbir oyundur bazılarına göre.
Eline ne geçecek ? Sunucunda player sayısı istediğin gibi değil mi ?
Bugün gördüklerimden sonra bırakın insanlar bot atsın sunucuyu şişirsin,lakin edit'i gözlerimle görünce bugün burada çırpınan ahlak timsali sergileyen sunucu sahibinin haline acıyorum.Hiç birşey olmamış gibi utanmadan hala biz iyiyiz yapmayız triplerine girebiliyor anlamıyorumya onlar zeki ya biz çok aptalız.

Kanıtın varmı tabikide yok arenayı ugur dündarı mı cağırıcam .Lanet girsin iyice b.k cıktı bu oyunun.
Ortada oyuncu kalmamış, kendi kendinizi yiyorsunuz, asıl komik olan.
Silindi
Banned
0
beyler selam

ufak bi dns açıgı gogogo
Expert
34.0001
Ultimatom verildi kimsenin durumunda hala bir değişiklik yok, ben icraat bekliyorum. Şayet icraat yapılsa bile neyin değişeceğini sanıyorlar onu da çok merak ediyorum ya neyse :)
Aradhell : Ortada oyuncu kalmamış, kendi kendinizi yiyorsunuz, asıl komik olan.

İlk kez Aradhell'e katılıyorum. Bizim milletimiz uğraştığı bir işe kendisini çok kaptırır, kaptırıncada meseleler adam öldürmeye kadar gider. Açık konuşmak gerekirse Avrupa'da sadece bu bir oyun. Lakin memleketimizde oyundan daha öte birşey.. Yaptığımız her iş böyle, bilmiyorum herhalde genimizde var. Bende mesela kinciyimdir, bunu her ne kadar inkar etsemde. Belki sende, o da bir o kadar kincisinizdir fakat bilmiyorsunuzdur. Yada kötü yanlarınızı söylemek içinizden gelmiyordur. Neyse konumuza dönecek olursak geçen hafta Pyramid'e girdim, Mahmut'un sunucusuna. Kendisiyle çok samimiyiz diyebilirim, içli dışlı muhabbetlerimiz olmuştur. Hadi küfürsüz, sade sadece bir oyuncu olarak oyun oynayayım dedim. Malasef pişman oldum. Ha zevk aldım, orası ayrı. hatta çantayı açmak için kendimi çok zorladımda diyebilirim. Çünkü UO oynamayalı bir sene geçmişti. Pişmanlıklarım şunlar oldu; yine hayatta bilmediğim, duymadığım küfürler öğrendim, kinci yapımı farkettim ve daha birçok şey.. İyi yanları ise güzel insanlar tanıdım, oyuna yeni başlayan insanları farkettim ve yardımcı oldum. Hatta çokta hoşuma gitti diyebilirim. Sözde mazisi geçmiş bir oyun ama farkettiyseniz birkaç oyuncu bile kazanabilmiş.(Google Adwords sayesinde). Daha fazla yazmak istemiyorum daha çok anlatılacak şeyler var fakat anlatırsam 300 sayfalık bir kitap olur.

Asıl konumuza dönecek olursak, birbirimizi karalamak yerine daha güzel işler çıkartabiliriz. Aradhell'in dediği gibi oyuncu kalmayan bir oyuna yeniden oyuncu topluluğu oluşturabiliriz. Birbirimizden nefret ederek değil, bunu sadece el birliği ile gerçekleştirebiliriz. Ama herşeyden önce bunun sadece bir oyun olduğunu, dışarıda ki hayatımızın daha önemli olduğunu farkederek başarabiliriz. Tabiki bu dediklerim bazı insanlar tarafından kaile alınmayacaktır orası ayrı. Onlar kendi durumlarına baksın |-)
Tekrarlıyorum, ben bu başlık altında ne birilerini övüyorum nede başka bir atraksyon içindeyim. Koskoca mevzuda ultimatom kelimesine takılmak benim için sadece bir yerden bi kişiyi sıkıştırmak anlamına gelir.

Evet ben bu başlığı açtım, siz bunu kendi çıkarları doğrultusunda olarak düşündünüz, herkesin fikri kendine. Kusura bakmayın ama bende bu rahatsızlık duyanlar arasındaysam ve ben birşeyi doğru düzgün yapmaya çalışıyorsam sunucu babında, bu bot olayının bokunu çıkarmaları canımı sıkar. Çünkü sunucu sahiplerinin bu botlarla artistlik yapması beni çileden çıkarıyor. Bu oyunla değil artık karakterle alakalı dayanamayıp sinirleniyorum.
Bu bot olayı +5 ten bi başladı +70 lere geldi bugün. Eğer ben bu başlığı açmazsam, tekrardan kusura bakmasın kimse ama herkes oturup izleyecek. Bu botlar var oldukça server sayıları artacak.

Nerede herkesin server açmasından rahatsız olan dimalar ya?

Vallahi arkadaşlar, ben hep yanlızdım, bundanda hiç rahatsızlık duymadım, yanlızkende bırakabilirim. Bu oyunun bazı dengeleri ve kuralları bozulmadan evet bu platformda mesaj atan kişilere çok değer veriyordum ve saygı duyuyordum. Ancak taki Erador'un packine laf atıldı arkasından ne yaptıysam negatif yorumlar geldi beraberinde.

Ultimatom veriyorsam, veriyorum. Demekki kendime güvenim tam. Ama pardon kendine güveni tam olma teriminide kendini övmekle örtüştürebilirsiniz siz şimdi. Aslında hiçbir kelime kullanmamak gerek, muhakkak bi eş anlamlısını bulursunuz siz.

Bana beni hatırlatmaya çalışan kişilerde, önce entellektüelliklerini düzeltip hayatın gerçekleriyle yüzleşip cesur olmayı öğrensinler.
Yanımda olanlar bana yeter. Aksi takdirde sorarlar adama sen kimsinde ultimatom veriyorsun dediğin kişiye "sen kimsinde beni bana hatırlatıyorsun len, ev arkadaşım mı? sevgilim mi?" gibi.

İnanın siyasi bi terim kullanabilecek olsam çok güzel bi terim var size karşıda, o kısma ayıp olmasın.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.