Novice
12.5
Cyclone : Ultima online bir oyundur bana göre.
Ultima online binbir oyundur bazılarına göre.

// yanlış bilgi olduğu için Cyclone'den özür diliyorum.

Buxiun:
Eğer ben bu başlığı açmazsam, tekrardan kusura bakmasın kimse ama herkes oturup izleyecek. Bu botlar var oldukça server sayıları artacak.

Berkay kimse sana açıklama demiyor ki sen yanlış anlıyorsun.Aksine açıkla ki herşey ortaya çıksın.Şuan yazılanlar gerçekte olsa bir iddiadır.Bu şekilde bot ekleyen sunucu sahiplerine ben bot var desem rahatlıkla yalanlayacaktır.

Ben ve eleştirenlerin genel olarak ultimatom eleştirmesinin asıl nedeni elinde ispatlama şansın olduğu halde tehdit etmek yolunu tercih etmendir.Eğer amaç sadece uyarı ise bunu özelden de yapabilirdin.

Bu konu Mortal tarafından düzenlendi(2011-11-02 03:16, 12 yıl önce)
Bak işte bu şekilde düzgün biçimde iğnelemeden söyleseler ben anlamayacak birisi değilim, ama öyle bir söyleyiş tarzları ve cümleler varki, belkde ben kusura bakmayın şurası yanlış diyecekken bana bir gönderme görüyorum ve diyemiyorum.

Ama uzun cümleler kafa karıştırıyor işte, bu şekilde kısaca yazılmış olsaydı bu kadar uzun metrajlı bir tartışma olmazdı.

Yani bana "Berkay güzel ama tehdit yerine kanıtlarla açıklaman daha iyi olurdu, yoksa biz bu konuyu desteklemiyoruz." yerine "Zaten bot olduğu biliniyor, vay vay ultimatom vermiş korkun beyler" şeklinde bir cümle denmesi, pardon ama bunun neresinden öğüt veya yapmam gereken birşeyi alacağım?

E malum cevap vermek zorunda kalıyoruz.

Olması gereken şekilde yazdığın için teşekkürler.

Anlayacağım biçimde söylenmediği için anlaşılamıyor işte bazen.

Bu bahsettiğim sunucu sahipleri msn'den bolcana küfürle geldiler zaten, kendilerini anlamış olsalarki. Ancak ss almadım tabiki, ancak bu küfürlerden sonra bir kanıt videosu çekmek gerekli diye düşünüyorum. Ama insan çekiniyor sen kimsin video programını kullanıyorsun diye tepki alacağız diye.
Banned
-3
Açınacak bi durumda :D Yazıkkkkkkkkk. ;)
Expert
34.0001
Ben zamanlamaya taktım, neden 2 ay önce değilde şimdi. Çıkar kokuyor bu işlem hala :) Daha 1 hafta önce gülücükler saçarak bütün sunucuların yanındayız vs. diyordunuz, insanları yanınıza almak için. Şimdi ne değişti? İki yüzlülük var bu işte. Yanınıdayız diye sırıttığınız sunucuların çoğu zaten bot koyuyordu, kaldı ki bot koysalar ne olacak anlamış değilim. Sunucuya giren adam ortalıkta kimse yoksa çıkar zaten. İsterse 9348593 online gözüksün. Gündem yaratma çabasından başka bir şey değil bu. Zaten yıllardır tartışılan konuyu sanki ilk defa biri ortaya çıkarıyor gibi davranıyorsun veya öyle de sanıyor olabilirsin. Sevgiler.
Bu bot meselesini bilmeyen yokki zaten , bot olduğunu bılerek oynuyorlar adamlar ama mantık şu adamlarda bot olsada yinede belli bir playeri var ve diğer serverlardan fazla playerı , ve bu playerlar olduğu için playerları artıyor şuan +100 ü botsuz geçebilecek server yok varsada nadir hatta günümüzde 100 player bile var mi diye soru sorulmalı bence.

Fakat bu konuyu güzel hoş yazmışssın fakat geçenlerde açtığınız eradorda bot vardı , bu kadar rahatsızlık duyan birisi kendi açtığı servera neden bot koyma merakı duydu bu da ayrı bir mesele.

Bunu ortaya çıkarmakla sadecebe belgelemiş olursun , yoksa zaten bir serverda bot olup olmadığını herkes biliyor ve anlıyor.
Silindi
Members
1.7
Asıl önemli olan babalar gibi database'lerini çekiceksin.

Diceksin ki, ya botları kaldırın yada bom. Yada dblerini çekip direk yayıcaksın eğlencesine kdfg

of çok saçma bi konu olmuş bu kanıt dedigin ne ya altı üstü telnetten bakıcaksın verilerine sdk yeni mi öğrendin olayı nedir hahaha
Telnet ile bot attıkları için zaten telnetten bakınca gözükmüyor.
Olay botlarını düşürüp gerçek sayıyı göstermek.
Arkadaş onu yapıyor.
Neyse..

Konuyu açarken insanların kandırılğını ve uyanmaları için iyi niyetle konuyu açmış arkadaşım.
Keşke açmasaymış.

UO çevresi artık iyi niyete değil art niyete dayalı.
Sen iyi düşündükçe NEDEN İYİ DÜŞÜNÜYORSUN LAN gibi bir tavır takınıyor.
Veya kötü düşünürsen NEDEN KÖTÜSÜN LANET OLSUN gibi bir tavır var.
Ne yaparsan tam tersizi ULAN diyorlar.

O yüzden fazla söze ne hacet. Git işini yap canım kardeşim.
Boşver insanlar botuyla osuyla busuyla zaten mutlular.
Banned
-3
ya bot var yada yok senimi ilgilendiriyor adam botu koymuş afedersin ama sanane sana zararımı var :D
Ben beni ilgilendiriyor gibi birşey söylemedim zaten.
Senide ilgilendirmiyorsa şayet bu konu altına yazı yazmazsın zaten.

Forum kurallarında her konuya post atıcaksınız diye bir kural yok.
tamam arda haklısın var tamam

** Mesajınızda lütfen tahrik edici kelimeler kullanmayınız /Ghlahn

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2011-11-04 00:39, 12 yıl önce)
Buxiun : Tekrarlıyorum, ben bu başlık altında ne birilerini övüyorum nede başka bir atraksyon içindeyim. Koskoca mevzuda ultimatom kelimesine takılmak benim için sadece bir yerden bi kişiyi sıkıştırmak anlamına gelir.

Evet ben bu başlığı açtım, siz bunu kendi çıkarları doğrultusunda olarak düşündünüz, herkesin fikri kendine. Kusura bakmayın ama bende bu rahatsızlık duyanlar arasındaysam ve ben birşeyi doğru düzgün yapmaya çalışıyorsam sunucu babında, bu bot olayının bokunu çıkarmaları canımı sıkar. Çünkü sunucu sahiplerinin bu botlarla artistlik yapması beni çileden çıkarıyor. Bu oyunla değil artık karakterle alakalı dayanamayıp sinirleniyorum.
Bu bot olayı +5 ten bi başladı +70 lere geldi bugün. Eğer ben bu başlığı açmazsam, tekrardan kusura bakmasın kimse ama herkes oturup izleyecek. Bu botlar var oldukça server sayıları artacak.

Nerede herkesin server açmasından rahatsız olan dimalar ya?

Vallahi arkadaşlar, ben hep yanlızdım, bundanda hiç rahatsızlık duymadım, yanlızkende bırakabilirim. Bu oyunun bazı dengeleri ve kuralları bozulmadan evet bu platformda mesaj atan kişilere çok değer veriyordum ve saygı duyuyordum. Ancak taki Erador'un packine laf atıldı arkasından ne yaptıysam negatif yorumlar geldi beraberinde.

Ultimatom veriyorsam, veriyorum. Demekki kendime güvenim tam. Ama pardon kendine güveni tam olma teriminide kendini övmekle örtüştürebilirsiniz siz şimdi. Aslında hiçbir kelime kullanmamak gerek, muhakkak bi eş anlamlısını bulursunuz siz.

Bana beni hatırlatmaya çalışan kişilerde, önce entellektüelliklerini düzeltip hayatın gerçekleriyle yüzleşip cesur olmayı öğrensinler.
Yanımda olanlar bana yeter. Aksi takdirde sorarlar adama sen kimsinde ultimatom veriyorsun dediğin kişiye "sen kimsinde beni bana hatırlatıyorsun len, ev arkadaşım mı? sevgilim mi?" gibi.

İnanın siyasi bi terim kullanabilecek olsam çok güzel bi terim var size karşıda, o kısma ayıp olmasın.

tabii kardeşş

herhalde çıkar serverın yokken aklın nerdeydi :D

Başlangıçta player için sunucu açmıyorum dedin player kalmadı diye querayı açtın sonra dedin quera erador değil erador kalcak yerinde sonra erador hop quera oldu şimdide karalama kampanyası. Sana kim niye inansın belki sendede bot var. Yanlış anlama üstü kapalı değindiğin sunucularda bot var zaten oynayanlar ve oynamayanların kesin bildiğindende eminim bilmeyen zaten bilgisayarı alsın beraber balkondan aşağıya atlasın. Herkesin zaten bildiği bir konuyu sen keşvetmişsin gibi sanki böyle adaletin savunucusu gibi ne bileyim başka saçma sapan ne varsa ortaya atlaman böle ben dürüstüm orda bot var orda oynayanlar bana gelin mesajı vermen yanlış bana göre. Ek olarak bu kadar kişi yazından bunu anlıyorsa ve sen hala anlananları demek istemedim yanlış anladınız beni diyorsan kendini iyi ifade etmeyi öğrenene kadar Türkçe dersi al bol bol.
Silindi
Banned
0
ayar yemişim telnet olayından

OUUUUUUUUUUUW YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAH

just play biçies
Banned
-3
Cyclone : Ben beni ilgilendiriyor gibi birşey söylemedim zaten.
Senide ilgilendirmiyorsa şayet bu konu altına yazı yazmazsın zaten.

Forum kurallarında her konuya post atıcaksınız diye bir kural yok.

Senimi ilgilendiriyor nereye ne yazcağım sanamı sorucam.Boştan kou tartışılcak bi konuda deil silinmesi gerek bence bu konunun anca kendinsini bişeyler zanneden kişiler gövde gösterisi yapıyor ; ):no
abi sıkıntı büyük bu ne ya troll mü gerçek mi çözemedim
Deliller var deniyordu onları göreydik bari



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.