Öncelikle merhaba arkadaşlar. Sunucumuz 3 Haziran 2014 tarihinde saat 18:00'da aktif olacaktır. Bu saate kadar forumlarımıza ve oyun sunucusuna üye olabilirsiniz. Bağlantı dosyamız açılış saatinde sitemize yüklenecektir.

Sunucu Türü: Power Play
Sunucu Emulatörü: Sphere 0.56b
Skill Cap: 800.0
Stat Cap: 225
Power Hour Durumu: Animal Taming, Lockpicking ve Stealing skillerinde %50 diğer skillerde ise %100 seviyesindedir.
Sunucu Özellikleri: Core2Duo 2.83GHZ - 4096mb RAM
Sunucu Bağlantısı: Bireysel 10MBit
Connector Wildgenie

Website
Forumlar
Hesap İşlemleri
Dosyalar

Genel Sunucu Özellikleri:
-Sunucumuzda silahlara poison sürebilmektedirler ancak armslore yeteneğine ihtiyaç duymaktadırlar. 2 kare silahlara ise poison sürülememektedir.
-Sunucumuzda Pure Mage Class'ı için 2 adet özel robe + magical mage robelar bulunmaktadır.
-Warrior karakterler için 2 çeşit bow bulunmaktadır. Scorpion ve Imperium olarak. Scorpion bow yeterli şarjı var ise düşmanı zehirler
Imperium Bow ise NPC olarak adlandırdığımız yaratıklara çok güçlü hasarlar verir.
-Crafter karakterler için ise sunucumuzda çok geniş ev dekorasyon malzeme yelpazesi bulunmaktadır.
-Sunucumuzda siz oyuncularımızın yeteneklerini rahatlıkla geliştirebilmeleri için Skill Dummy Bulunmaktadır.

Sunucu Sistemleri:
-Curve Dungeon: Pazar Alanından girebileceğiniz bu alana siz ile birlikte 3 kişi girebilirsiniz. 12 seviyeden oluşan alanda tüm seviyeleri başarı ile tamamlamalısınız.
-Quest Sistemi: Quest Zincirine uyarak questleri yaparsanız sistemde belirtilen ödülleri alabilirsiniz.
-Elysion Boss Sistemi: Infernal'den çıkan Elysion Crystal ile Destard'da bulunan Stephan'ı ziyaret edin. 4 arkadaşınız ile birlikte sizi Elysion Room'a ışınlayacaktır.
-Deniz Ticareti Sistemi: Geminiz ile sitemizde belirtilen ticaret yollarında birkaç çeşit malzeme taşıyabilirsiniz. Taşıdığınız malın değeri ticaret sonucunda belli miktarlarda artacaktır.
-Bowlar: Sunucumuzda bulunan 3 adet yeni bow ile PvP ve PvM'i daha heyecanlı hale getirebilirsiniz. Bow çeşitlerimiz, özellikleri ve nasıl yapıldığı konusunda bilgi sahibi olmak için lütfen websitemizi ziyaret edin.
-Ore Weapon Hammer: Madenden silah yapmanızı sağlayan bir eşyadır.
-Elemental Hammer: Elemental forge kullanarak harmanlayabileceğiniz ingotları bu hammer sayesinde işleyebilirsiniz.
-Sunset Studded: Sunset Daemon adlı yaratığın derisinden yapabileceğiniz bu armor ile dayanıklılığınız maksimum seviyeye çıkacaktır. Bu studded set ile büyü kullanabilirsiniz.
-Hazine Sistemi: Deniz, Maden ve bazı yaratıklardan elde edebileceğiniz Hazine Haritalarını istenilen skilleri sağlayabiliyorsanız açabilir ve yüksek miktarda ganimeti alabilirsiniz.
-Treasure Chest Sistemi: Bütün zindanlarda bulunan defineleri Lockpicking skilliniz sayesinde açabilir ve yüksek miktarda ganimet alabilirsiniz. Toplam 6 seviyesi vardır.
-Binekten Düşürme: Birkaç silah çeşidi ile gerekli skilleriniz olması halinde düşmanınızı attan düşürebilirsiniz. Not: Siz binek üzerinde değilseniz düşmanınız %100 ihtimalle binekten düşecektir.
-Armor Ignore: Birkaç silah çeşidi ile gerekli skilleriniz olması halinde düşmanınızın armorunu hiçe sayarak hasar verirsiniz.
-Lumberjacking Bonusu: Balta ve türevleri ile gerekli skilleriniz olması halinde düşmanınıza normalde vurmanız gereken hasarın %25 fazlasını vurursunuz.
-Yara: Birkaç silah çeşidi ve Swordsmanship yeteneğinize bağlı olarak düşmanınızda ölümcül yara açarsınız ve 5 sayinede bir 3 ile 5 arası canının gitmesini sağlarsınız. Toplam 30 saniye sürmektedir.
-Stun: Wrestling yeteneğinize bağlı olarak .stun komutu ile sistemi aktif edebilirsiniz ve düşmanınızı belli olasılıklar dahilinde 3 saniye boyunca hareketsiz bırakırsınız.
-Disarm: Wrestling ve Armslore yeteneğinize bağlı olarak .disarm komutu ile sistemi aktif edebilirsiniz ve düşmanınızın silahını belli olasılıklarla elinden düşürebilirsiniz.
-İstatistik: Websitemizden oyun içindeki bilgileri alabilirsiniz.
-Kill Düşür: Forgive Crystal ile Kill Sayınızı düşürebilirsiniz. Forgive crystal Provisioner vendorlarında satılmaktadır.
-Eşya Aktarma: .transfer komutu ile aynı account içindeki karakterlerinize bankanızdaki eşyaları aktarabilirsiniz.
-Disguise Kit: Hırsız karakterlerimiz için geliştirilen bu sistemde hırsızlar tanınmamak için nick ve ünvanlarını belirli süreliğine değiştirebilirler. Stealing yeteneği olan karakterler .titlesec komutunu kullanamazlar.
-Bilet: Elinize geçen gereksiz eşyaları bilete çevirebilirsiniz ve bu biletler ile hediyeler alabilirsiniz. Bu hem sunucumuzu rahatlatacaktır hem de oyuncularımız özel hediyeler alacaktır.
-Aile: Bildiğiniz gibi oyunda karakterinizi oluştururken sadece isminizi yazabiliyorsunuz. Eğer bir soyadınız olmasını istiyorsanız provisioner vendorlarından aile belgesi alabilirsiniz. Ailenize max 20 adet oyuncu alabilirsiniz ve .fc komutu ile aileniz içinde konuşabilirsiniz.
-Glassblowing: Camdan eşya yapma sanatıdır. Bu sistem ile evlerinize süs eşyaları yapabilirsiniz.
-Stonecrafting: Taştan eşya yapma sanatıdır. Bu sistem ile evlerinize süs eşyaları yapabilirsiniz.
-Texiderm Kit: Bu sistem ile birkaç çeşit hayvanın kafasını doldurup evlerinize süs eşyası yapabilirsiniz.
-Runebook Kopyalama Parşomeni: Elinizdeki dolu runebook'u mageshop vendorlarından alacağınız runebook parşomeni ile çoğaltabilir, arkadaşlarınıza veya alt karakterlerinize verebilirsiniz.
-Eval. Int + Inscription: Bu skill kombinasyonu pure mage karakterlerimizin daha fazla hasar vermeleri için geliştirilmiştir. Skilleriniz ne kadar yüksek ise hasarınız o kadar yüksek olacaktır.
-Kudret Yüzüğü: Bu sistem Pure Mage karakterler için geliştirilmiştir. Yüzüğü taktığınız takdirde büyüleriniz anlaşılamayacak dilden olacaktır.
-Özel Mage Robe: Bu sistem Pure Mage karakterler için geliştirilmiştir. Tailor karakterlerin yapabileceği özel mage robeler ile 1. sayfa büyülerden etkilenmezsiniz. 2 çeşit robe vardır.(Ice ve Fire)
-Meditation Bonus: Bu sistem Meditation Skill'i Grandmaster seviyesinde olanlar için geliştirilmiştir. Eğer skilliniz yeterli düzeyde ise skill'i kullandığınızda 5 saniyede +10 mana kazanırsınız.
-Karakter Silme İşlemi: Karakterlerinizi silmeniz için kullanabileceğiniz .charsil komutu ile karakterinizi silebilir, .charsiliptal komutu ile 1 gün içinde iptal edebilirsiniz.
-Skill Düşürme: İstediğiniz skill'i istediğiniz miktarda düşürmenize yarayan bir sistemdir.
-Balık Tava: Cooking skilliniz Grandmaster seviyesinde ise bu tava ile balıklarınızı 1 kerede 100 tane pişirebilirsiniz.
-Kumbara: Bankanızdaki karışıklığı azaltmak için paralarınızı kumbaralarınızda toplayabilirsiniz. Bu parayı istediğiniz zaman alabilir veya çek yapabilirsiniz.
-Dye Jar: Yaratıkların kanlarından boya elde edebilirsiniz. Bu kanlar ile Kıyafet, Deri veya Mobilya boyası yapabilirsiniz.
-Reagent Store: Reagentlerinizi bir araya toplamak için kullanabilirsiniz.

Not: Sistemler buraya tanıtım amacıyla özetler halinde açıklanmıştır. Detaylı açıklamalar için lütfen websitemizi ziyaret edin.




1 vs 1 Pvp turnuva alanı.Alanlarımıza ekran görüntüleri bölümünden ulaşabilirsiniz.




Fisherların çalışmalarını rahatlıkla sürdüre bilecekleri bir alan.






Taxiderm Kit: Craftların evlerinin duvarlarını da doldurulmuş hayvan kafaları yer alacak.




Glassblowing:Camdan eşya yapma sanatıdır. Bu sistem ile evlerinize süs eşyaları yapabilirsiniz.




Stonecrafting:Taştan eşya yapma sanatıdır. Bu sistem ile evlerinize süs eşyaları yapabilirsiniz.




Karakterlerinizi silmeniz için kullanabileceğiniz .charsil komutu ile karakterinizi silebilir, .charsiliptal komutu ile 1 gün içinde iptal edebilirsiniz.








Farklı Elementaller ile çalışmak sizlere keyif verecek.







Pazar Alanından girebileceğiniz bu alana siz ile birlikte 3 kişi girebilirsiniz. 12 seviyeden oluşan alanda tüm seviyeleri başarı ile tamamlamalısınız.




Quest Zincirine uyarak questleri yaparsanız sistemde belirtilen ödülleri alabilirsiniz. Ödülleri görebilmek için lütfen Britain şehrindeki görev yetkilisini ziyaret edin.

Not: Quest zincirini tamamladıktan sonra 1 gün beklemek zorundasınız.











Arkadaşların ile seni farklı serüvenler bekliyor.




-Britain > Magincia - Pişmiş Balık 15gp
-Magincia > Britain - resurrection scroll 250gp
-Moonglow > Vesper - Kesilmiş Deri 125gp
-Vesper > Moonglow - Log 50gp

Deniz ticaretleri daha keyif verici bir hal alıyor !
Başarılar
başarilar ailece geliyoruz..
başarılar güzel bir servera benziyor
Bizde guildce bekliyoruz hadi bakalım oynıyalım az.
standart hazır paket yaz sunucusu. temmuza dayanmaz kapanır. ciks renkli menüleri ekleyince yeni sistem eklenmiş olmuyor. :(
Başarılı sistemleri gayet akıcı server başarılar
şu server hakkında az bilgi verin player kaç
başarılar, kimse oynamıcak
=) 30 player var suan gayet guzel server eglenceli
bu geçen sene açılıp 1 haftada kapanan curve değilmi
Markette bir sigara satmadığınz kalmış Başarılar :asik2
=) server gulzede 20 liraya 8 x char weriolar o komik
bu serverı hatırladım beyler

https://www.uoplayer.com/q-443-Curve-Uo-Shard.html

2010da açtılar 15 20 25 player gibiydi sonra kapattilar

bari ismini değiştireydiniz başlamıştık,bıraktık



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.