Uzun süredir uo ya girmiyordum arkadaşların tavsiyesi üzerine işi gücü bıraktık tekrar başladık neyse yeni açılmış bir sunucu olmasına ragmen oyuncuların destegi ve ilgisi büyük . Ultimanın şu son dönemlerinde bize eski uo tadını yaşatmaya çalıştıkları için burdan yetkililerede teşekkür ediyorum . Başarılar ..

Bu konu ismira tarafından düzenlendi(2014-07-02 19:49, 9 yıl önce)
Şuanda askerde olduğum için gelemiyorum gözlerim doldu şuanda eskiden 250 Playerı gördüğümüz emek verdiğimiz sunucu tekrar açılmış allah nasip ederse 3 ay sonra döndüğümde tekrar Curvedeyim hayırlı olsun Furkan ve ekibine ;)
adiran style'lerin pazar alanında bin küsür tane binek açıp patlamasıyla kapanan sunucu değil mi bu :)
Çok şükür adam gibi bir server bulabildik revo bittiğinden beri. Emeği geçen herkese teşekkür.er
Çok şükür efsane server akşamları 450online oluyor sabahları 900 fln güzel
Silindi
Members
0
utanmadan bırde burdan bakım yazısını koymus. kımse kusura bakmasın bu bır oyun evet boyle seyler soylenmez ama ıns ıslerın duzgun ıtmez e 50 gundur emek harcadıgımız premıum uyelık alıp delıler gıbı ıtem kastgmız serverde adam ne anket yaptı ne bsy 1 haftadır ztn servera gırdgı yoktu ve gelır gelmez ıtem res attı. ne hakkımı helal ederım ne baska bsy ıns kurdgn butun serverlar suan oldgu gıbı max 4 player sayısında kalır. en basta mıllete edit basanda kendısıdır kimseye tavsıye etmıorm staff kadrosunda nmeron gordunuzmu o serverda 1 edit kesın vardır 2 emın olun fazla surmıycek bı yerden patlıycaktır

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2014-07-26 13:01, 9 yıl önce)
Ehe gene komik komik işler
Edit olduğu başından beri biliniyordu konular bile açıldı inkar ettiniz şimdide item res atmışsınız ben oynamıyorum ama o kadar emek veren playerlara yazık
Benim edit bastığıma dair bir tek kanıt çıkar lütfen. Tek bir kişi screenshot koysun tamam diyeceğim. Güvenilir olsun diye çevremden adam aldım o da beni arkamdan vurdu arkadaşım net olarak olay bu. Her şeyin en güzel gittiği zamanlarda uçağa bindiğim saati bekleyen bir arkadaşım varmış meğer. Hayatında kaç tane serverda kastın ve kapandı bir düşün sadece. Nebula, Revolotion gibi köklü sunucular bile en az 10 kere veya üsünde item res, karakter res gibi şeylere gitti. Amatörlükler yaptık ve elimizden geldiğince oyuncularımıza zarar vermeden devam edebildiğimiz yerden devam ediyoruz. Hayatta önemli olan hata yapmamak değildir, hatalarınızdan ders çıkarabilmek ve tekrarlamamaktır. Biz de bu dersi sonuna kadar çıkardık emin olun. Bu sunucu kapanmayacak arkadaşlar boşuna laga luga yapmayın. Kapanacak bir sunucu için kimse zamanını boşa harcamaz bunu az çok sen de tahmin edebilirsin. Bu arada benim baştan beri player sayısı ile işim yoktu zaten. Serverı açtığım ilk gün zaten bunu söyledim ve tekrar da söylüyorum. Servera girip kasan oynar, oynamak istemeyenin ise yolu açık olsun zaten elimden bir şey gelmez.

Bu arada Ultima Online sadece bir oyundur. Yöneticileri ise robot değil sizler gibi insanlardır. Sizin verdiğiniz emeğin kaç katını bizim bu sunucuya verdiğimizi bir düşünün. Tek bir karar ile sunucuya res atarak sunucudaki player sayısının çakılacağını biz de biliyorduk zaten. Bu kararı da alırken emin olun çok düşündük ve son çare olarak alındı bu karar. Fakat önemli olan ileriyi görebilmek. O kadar edit ile o server ayakta kalmazdı ve şu anki halinden çok daha kötü yerlerde olabilirdi. Artık sen de solo olarak bankanda paranla itemlerle takılırdın. Buz dağının görünmeyen kısmını bilmeden konuşmayın.

Bu konu Nmeron tarafından düzenlendi(2014-07-26 23:57, 9 yıl önce)
Bu server'a cok emek verdim cok oynadım öyle insanlar gibi bankada away bırakmak yerine gittim dungeonlarda item kastım actiona cıktım. Karşılığı bu olmamalıydı yazıklar olsun. Bir daha asla senin isminin geçtiği serverlara adımımı atmam. Ve herkese söylüyorum Curveuo dan uzak durun arkadaşlar emek hırsızlarının barındığı bir ortamdır.
( umarım iletim birçok arkadaşa ulaşır )
Ben size edit bastınız dedimmi ki ? basıldı dedim önce düzgün okuyun lütfen
Uo_Meadhros : Ben size edit bastınız dedimmi ki ? basıldı dedim önce düzgün okuyun lütfen

Benim sözüm size değildi yukarıdaki yazıları okursanız anlayabilirsiniz. Bir arkadaş benim edit bastığımı söylemiş onun için yazılmış bir yazıydı.

melkor12 : Bu server'a cok emek verdim cok oynadım öyle insanlar gibi bankada away bırakmak yerine gittim dungeonlarda item kastım actiona cıktım. Karşılığı bu olmamalıydı yazıklar olsun. Bir daha asla senin isminin geçtiği serverlara adımımı atmam. Ve herkese söylüyorum Curveuo dan uzak durun arkadaşlar emek hırsızlarının barındığı bir ortamdır.
( umarım iletim birçok arkadaşa ulaşır )

Sizi samimi bulmuyorum. Dünya üzerinde tek item res atan sunucu biz değiliz. Ek olarak emekten bahsediyorsun bu kadar ama benim verdiğim emekleri hiçe sayarak adımı, sunucumu karalamaya çalışıyorsun. Hiç gerçekçi değil.
melkor12 : Bu server'a cok emek verdim cok oynadım öyle insanlar gibi bankada away bırakmak yerine gittim dungeonlarda item kastım actiona cıktım. Karşılığı bu olmamalıydı yazıklar olsun. Bir daha asla senin isminin geçtiği serverlara adımımı atmam. Ve herkese söylüyorum Curveuo dan uzak durun arkadaşlar emek hırsızlarının barındığı bir ortamdır.
( umarım iletim birçok arkadaşa ulaşır )

Asil emek hirsizi var ise sen ve senin gibilerdir.curvede dahi secret uoya oraya buraya serverdan adam cekmek icin elinizden geleni yaptiniz ama basaramadiniz gel gelelimki secretuonun 5 6 gun icinde pvpye dondugunude gorduk.Kac senelik uo oynuyosun bilmiyorum bugune kadar oynadigin hic bir sunucu kapanmadimi item res gelmedimi o zamanda cikip oraya buraya yazdinmi x server kapandi x server res atti itemlarim gitti diye agladinmi ? sizin baska bir kuyruk aciniz var sanirim yoksa bu sekilde her platformda gidip curve de itemlarim gitti diye aglamazdiniz. sanki curvede item kasmak cok zor gene +15 ler robeler setler ayni sekilde bol bol cikiyo bosu bosuna curvede oynamayin gibi kelimeler kurup kendini kucuk dusultme oynamiyosan efendi ol oynama isine gucune bak
Silindi
Members
1.7
canım kardesım senınde 3 deadric setin olsn 4-5 tane black blood mytrıllerı saymıorm gorurdum senı. o madende ne akdar zaman harcadgmı ben bılırım sen anca konus ben burda su servera gelın yada buraya gelın dıye hıc bır reklam yapmıyorum sadece bu serverda bu nmeron denen şerefi yoksun adam anket dahi yapmadan item res attı sonuc olarak suphelendıgı edit oldgnu bıldıgı kıslere yapablrdı bunu ama kendısı 1 hafta oyuna bakmadı sonra loglara bakya usendgı ıcın item res çaktı. Deniz İmamoglu denen adamın edit oldgu dun gibi ortada bunu suan staff olan moggi de söledi bır kac charı vs edıtmıs esas denız deglmıs neden hala bu adam banlanmıyor anlamadım ben. edit yapanı banlarsın edit olana ıtem res atarsın oyunda devammı eder senın mantıgnı s. ozman ben. neyse dedgm gıbı 6-7 sene uo oynadım bundan 4-5 sene once ama hıc bır zaman server kapandgnda bu kadar canım yanmadı. suan ne yapıyorsam ondan yapıyorum ve bu - hala yuzsuz gıbı buralardan arsız gıbı cevap verıyor tek dedgım sey CURVE UO DA OYNAMAYIN GERİSİ UMRUM DEGİL

** uyarı I


Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2014-07-28 01:25, 9 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.