Silindi
git ottoman guildine ve polis denen oyuncuya sorun adamların söyledgı bu 1 kisi degl ben 1sini tanıorm skype ta söledıler dıgerlerınıde aldı olayı anlattı staff gelmiş adını blmıorm olayı çözucekmıs :D olayın peşini bırakmıycakmıs falan filan :D bilse bunu yapan nmeron asdhajsda garibim stafflar
Serverda bir şeyler döndüğü belli canım,aksiyona görüyoruz egolarin hepsi edit galiba.Onlara sorunca da vay efendim rename filan attik.
Dünde aksiyonda staff egoları keserken bizi stone filan ediyor cart curt neler yaptıkları belli değil.
yalansa gelip konuşsunlar görelim bakalım?

Bu konu Douala tarafından düzenlendi(2014-08-09 14:37, 9 yıl önce)
her coluk cocugun lafina inanirsaniz oyle olur iste millet serefsiz ise curvenin sucune.Polis denen kisi oyunda yok iken silinen kalesini cantasina koyuyor ve deed olarak notunuda yaziyor kalenizi cantaniza iade ettim diye ama serefsiz insan cok oldugu icin onu alip baska turlu kullaniyorlar sanada burdan mazeme cikiyor iste senin gibi keklerde hemen hazir oldugu icin atliyor.valla sen istedigin kadar aglamaya devam et burda aynen devam bizde
Karalamaya devam. Durmayın arkadaşlar devam.
Sunucumda edit daha rahat basabilmek için item res attım. Emek umrumda değil önüme gelene basarım editi. Arkadaş vs fark etmez herkese basarım. Canım sıkıldı zaten 1 item res daha atıp tekrar edit basacağım bu aralar. Çok monotonlaştı çünkü server. Herkes action falan atma derdinde sevmiyorum ben böyle.
Playerleri soğutmak için bir kaç adama 600 str verdim silah moreylerini 10000 yaptım ki tek atsınlar millete soğusun millet oyuncu kalmasın piyasada diye. Hep golemlere falan tek atılır bizde. Sunucunun kafa böyle yani yapacak bir şey yok sizde böyle kabul edin burayı. Hep golem adama tek atacak değil ya?
Bunları hep yapıyorum hobim bunlar benim. Kafayı yemedim ama sayenizde yiyeceğim herhalde.

O edit vs dediğiniz adamların hiç başka karakterlerine baktınız mı? veya kalelerini bir gezdiniz mi? Edit adam uğraşmaz arkadaş basar gider. 1 bineğini kurtarabilmek için 45 dakika bineğini nereye çektiklerini hayalet şeklinde izlemez. Edit adam kalesine binek çekip 3 5 gün tameden çıkmasını beklemez. Çünkü bankasında sınırsız vardır veya hemen bir haber uçurup tedarik edebilir. Siz bunları anlayamıyorsunuz kafanız basmıyor bunlara. Tek bildiğiniz şey kesemediğiniz bir adam için edit demek. 1 adam öldükten sonra tekrar aynı eşyaları giyiyorsa şak diye basıyorsunuz damgayı EDİT. Beceriksizliğinizden oynayamıyorsunuz arkadaş kabul edin. Millet 10 adam öldürüyor 1 kere ölüyor ondan itemleri bitmiyor işte bunu o kafanıza sokabilseniz.

Atması kolay edit diye. İçin rahat edecekse bastım edit. Ben editciyim. Lütfen artık bu gerçeği öğrendiğine göre şu konuya girmeyin artık. Rahat bırakın şu sunucunun yakasını. Bakın sıkıldım artık sizin gibi insanlara laf anlatmaktan. Emek veriyoruz arkadaş burada emek. Hem para hem zaman harcıyoruz buraya sırf bir yerlere gelsin diye. Defolun gidin başka bi meşgale bulun kendinize.

TL market olup çatır çatır edit bassaydık kimse ağzını açamayacaktı herhalde. Ne bileyim diğerlerine yüklenen hiç yok çünkü.
Silindi
Members
0
agsdbhands:D:D:D: ulen o serverde ayakli egodan çok ölen adam varmı acaba ama itemleri hic eksik degil nese benim umrum degl ben oynamıorm ztn oynıyanlara yazık yenı baslıyıcaklara yazık olmasın dıye dedım benım acımdan sorun yok. sadece item res attık ''EDİT YOK'' diyorsunuz ya :D gülümsüyorum hadi kendinizi kandırın
moderetorlerde cikip konuyu kirleten adama hic birsey yapmiyolarya hayret olsun yani resmen adam konuyu server basligini baltaliyo
Hem serverda oynamıyorsun, hem de daha 3 gün önce rename atan adamın ismini vede sürekli öldüğünü söylüyorsun. Cidden oynamıyormuşsun :P . Ama siz kendinizi aşmaya başladınız artık ha. Zaten action bile atıyorsan benim sunucumda kapat kendikini gitsin ya. Hem senin sinirin bozulmasın hem benim. Senin buraya huzursuzluk çıkarmak için yazdığın o kadar belli ki. Ama en çok us yetkililerine kızıyorum. Senin gibi adamları bu sitede hala barındırıyor olmaları ilginç. 26 mesaj sayın var. Zaten bu konuya 15 tane atmışsındır. Bu sunucuda kastığın 2 kuruş para 4 tane set bu kadar mı koydu da bu konudan çıkmıyorsun be arkadaş. 2 aydır yapıştın sülük gibi çıkmadın konudan ya.

Bu konu Nmeron tarafından düzenlendi(2014-08-09 19:59, 9 yıl önce)
Neophyte
26.6001
Eleştirileri alıyoruz arkadaşlar ve cevap hakkı tanıyoruz ancak devam ettirmek isterseniz bizlere kanıt sununuz, asılsız iddialar istemiyoruz; bundan sonra bunların dışında atacağınız yorumlar tarafımızdan silinir. İki tarafta cevabını aldığına göre bizlerden sunucuya başarılar dilemek düşer.
Cok sukur
Silindi
Members
1.7
1.si benım serverda oynadıgımı soyluyor. yalan, ben arklarımdan duydugumu yazıyorum cunku onlar ugrasmıyor.bana oynamıyorsan neden ugrasıyorsun diyebilirsin. cevabım hiç bir zamanda pesini bırakmak gibi bir niyetım yok layigını bulana kadar
2.si Benım baska servera cekmek icin reklam yaptıgmı soyluyorsunuz Curve uo dısında 1 tane baska server adı yazdıysam bu acctu moderator bu acctu kapatsın
3.sü daha once boyle yazı yazmam geretiricek low bir serverda emek harcamadım emeklerim calınmadı onun için yazmadım.fake account dedgın account 2005-05-24 15:11 tarihinde alınmıstır. seninki ise 2010-12-16 17:45 ben fakeysem sen nesin bir dusun.
4.sü arkadaslar buraya neden yazıyorlar bir dusuneyım , galiba cevabı basit oyunda bu durumlar yeteri kadar acıklamıyor olabilirsiniz yada yalanlarınıza karınları toktur inandırıcı gelmıyordur.
5. olarak neden oynuyorsunuz diye sorarsanız onlara o adamlar ztn egoları kesıyor itemleride alıyorlar. onlar yani item kazanıyor ama kestikleri adamlar yine +15lerle rare midlerle ve ınvul setlerle actıona devam ediyor. bu arkdaslar emek harcıyor sınırlerının bozuldgu nokta o. acık acık bu adamlar evet edit birisi cocukluk arkadasım bursadan deyin olay bitsin :)
Bu nedir ya? Bitirdin bizi be. Bütün açıklarımızı ortaya döktün. Sen Ultima Online dünyasının iyilik meleğisin. 2005'de kayıt oldun 9 sene sonra bir anda çıktın bizi kötülüyorsun. Adama demezler mi en az 300 tane server açılıp kapanmıştır hiç birinde mi edit yoktu? Ya da hiç bir sunucuda oynamadan buraya mı girdin? Ya bu işten cidden anlıyorsun ya da harbi, neyse ben efendi kalacağım yine. 3 aydır ne laflar atıldı hiç birinde kimsenin kalbini kırmadım senin de kırmayacağım. Ama seni de anlıyorum. Bu server her geçen gün daha ileriye gidiyor ve Allah'ın izniyle gidecek de. Sana da ne yapmak düşer bilemem.

Forumun cılkı çıkmış 1 haftada bir bir şeyler yazarım sen yaz aklına gelenleri. Kimsenin zaten seni sallayacağını sanmıyorum. Hadi kalın sağlıcakla.
Silindi
Members
0
ya hadi boş yapma. benim kızdıgım ne anket yaptın ne sordun ne bır acıklama yaptın hop oyuna gırıcem bırden forum sayfası acılıyor daha once bole bsy yasamadım item res cok acıldı yada kapandı hep acıklama yapıldı. senın gibi kafasına gore yapılmadı haaa bu arada bana sunun cevabınıda hala vermedın neden denız ımamoglu hala banlanmadı evet onu edıt yapan banlandır lex fakat edit yapan kadar olanda suclu deglmı neden hala banlı degl? bunun cevabını nedense veremıosunuz hıc
Tüm UO oyuncularına duyrulur;

Güncel oynamakta olduğunuz sunucularda bulunan karakterlerinizi yeteneklerini sunucumuzda açtığınız herhangi bir karaktere aktarabilirsiniz.

İletişim için Skype üzerinden "pertevxx" adıyla ekleyip CurveUO -ates ile görüşebilirsiniz.

Güncellemeler ve daha fazlası için lütfen forumlar'ı ziyaret ediniz.

Bu konu Ainsworth tarafından düzenlendi(2014-10-11 18:47, 9 yıl önce)
Legend'den buraya başladım.Gerçekten güzel sunucu ilkkez Curve'de oynuyorum gece 3 ve 4 de kadar full action dönüyor.Başarılar Curve.
Ainsworth : Tüm UO oyuncularına duyrulur;

Güncel oynamakta olduğunuz sunucularda bulunan karakterlerinizi yeteneklerini sunucumuzda açtığınız herhangi bir karaktere aktarabilirsiniz.

İletişim için Skype üzerinden "pertevxx" adıyla ekleyip CurveUO -ates ile görüşebilirsiniz.

Güncellemeler ve daha fazlası için lütfen forumlar'ı ziyaret ediniz.

Yok daha neler.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.