Ettiğin tüm hakaretleri sana iade ediyorum. Zaten karakterini daha 2 kelime bile hakaretsiz konuşamayarak ortaya koydun, ama ben sana yinede içimden geçen cevabı vereceğim. 3 tane deadric set diyorsun. Bu setler 3 ölümde gidecekti. O setler ile öldükten sonra da mı serverı bırakacaktın sen? Sen de mi her öldüğünde page atan serverı bırakıyorum, sokarım böyle servera diyen ve tiplerdendin? O setlerle aksiyona girmeyeceksen neden kastın? E satacağım diyorsan para değersizdi serverda. Arkadaşım bu sadece oyun oyun. İnsanlar eğlenmek için oynar bunu. Senin adına o kadar çok sevindim ki sunucuyu bırakmana. Belki kafana dank eder dışarıda bir hayat olduğunu anlarsın, kalkarsın bilgisayarın başından. Sen bu sunucuya başlarken o itemlerin sonsuza kadar duracağını, seninle mezara kadar gideceğini düşünerek mi kastın? Arkadaşım ben bu kararı almadan önce çok düşündüm, edit itemleri zaten loglardan da sildim ama bastıkları itemin yarısı servera dağılmıştı bile çoktan. Basılan 1000m ve üzerindeki paranın takibini çekler bozdurulduktan sonra yapamadık, basılan bineklerin kontrattan çıktıntan sonra tekrar kontrata alınması durumunda bir şey yapamadık ve bunun gibi aklıma gelmeyen bir sürü durum var. Emin ol item resi ben son çare olarak düşündüm ama buna mecbur bırakıldık. Ben basılan editi temizledikten sonra sunucuda satılmış, lootlanmış vs. 120 tane katana, 170 tane bs (hepsi vanquishing) kaldı. Diğer silah türleri de cabası. Setleri saymıyorum bile daha. E ben gider bu itemleri silersem hakkıyla kasan, parasını veren alan veya lootlayan adam ben bu itemleri sildikten sonra ne düşünür? İşin içinden bu sefer hiç çıkamazdık. En azından böyle yeni bir sayfa açmış olduk, eşyaların artık çok daha değerli olmasını sağladık.

Ek olarak yunus damar diye kayıtlı bir kullanıcım yok, mail adresinize kayıtlı bir kullanıcım yok, ankaradan kayıt yapan bir yunus da yok. Nasıl iş çözemedim.

Bu konu Nmeron tarafından düzenlendi(2014-07-28 12:16, 9 yıl önce)
Senin itemin vardida bizim yokmuydu veya koca serverda birtek seninmi itemlarin gitti paraysa para setse set +liysa +li hersey bizdede vardi ben eminimki sende o editlerden payina dusune almissinki bukadar agliyosun.herseye ragmen oymayan azda olsa kisileriz ama kafamiz rahat artik kimse suna edit buna edit diyemez herkez saatlerini harcayip kasiyor ve emin ol suan res atildigindan beri ne itemlari gittiyse okadar yerine kastilar cunku serverda item kasmak cok kolay bunu anlamak bukadar zor olmamali sana ve senin gibilere ragmen curve devam ediyor ve edicek iyi yoksun artik ...
Tayyip was here.
2014te hala edit yok diyen adamlar var la :D yazık. bide edit olsa nolcak? adam sunucuya para veriyo. istediğine item verir istediğine gm verir. tkaılmayın bıunlara oynayın geçin :D
Silindi
Banned
0
binek res atsaydın yada para res atsaydın +lı res atsaydın hee evet edittim deli gibi edittim hiç emek harcamadım onun ıcın harcamadgım emege aglıyorum böyle duz mantıgı anlıyamıyacak kadar kapasiten yok yiğit41. AYRICA NMERIN adam olsaydın özur dılerdın yaptıklerından bi acıklama yapardın sen benım kım oldgumu gayet ıyı bılıosun bılmıosan mert e sor o söler sana ztn kac tane premıum alan var?
Açıklamaları yukarıda görebilirsiniz. Benim yüzümden olan her şey için zaten ben bol bol Özürlerimi sunuyorum herkese. (Tabii ki sadece benim sebep oduğum) Hayatımda hiç bir zaman yıkıcı değil hep yapıcı olmayı seçtim ben. Oynayan adam da bilir ego sahibi olan bir insan de değilim. Oyunda neyin egosu zaten allah aşkına.

Bu konu Nmeron tarafından düzenlendi(2014-08-04 21:09, 9 yıl önce)
umarım eski günlerinize geri dönersiniz.
Silindi
Members
2.4
hee kesin hic egolu degılsın emınım ne zaman sagda solda yazdım ozmn ozur dıledın adam gbı en basında gelmedın oyund 100 kere page attım hıc bırıne gelmedın az adam ol az ama yaptıklarının arkasında dur maske takma bu kadar sovmen olma ama bellı bu forum u onemsıosun ondan bu gerı vitesli ve yapmacık cumlelerin yiyenlere afiyet olsun
CurveUo artık çırpındıkça daha çok dibe gidiyor..

Şuanda 43 online gösteriyor web siteleri.Uoplayer'a bakıyorum isimlerini kaldırmışlar.Online listesinde bu zamana kadar playerların adları gözüken listede bu sefer online adları yok,onuda kaldırmışlar.

Bir işe başlayıp eline yüzüne bulaştırmak insana birazcık koyuyor olsa gerek.
Arkadaşım daha önce sunucu açtın mı bilmiyorum ama bu işin planı programı vardır. Herkesin bir iş bölümü, görevi vardır. Ben bunun kod bölümündeyim. Boşta isem zaten page bakarım ama genelde diğer arkadaşlar page bakar, sorunları bana sosyal medya aracılığı ile bildirir. Bizim de işimiz gücümüz var 7/24 page bakıp sizlerin karşısında olamayız.

Bu arada bunlar admin panelden resimler fake, bot vs şeylerine karşılık. İsteyen olursa video şeklinde tüm oyuncuları da gezebilirim. Online oyuncuları sitemizden kaldırmamın sebebi yaşadığımız scriptsel bir sıkıntıydı ve tamamen aklımdan çıkmış. Aktif ettim sunucu restart olduktan sonra artık siteye yazacak oyuncular.

UOplayer sitesindeki oyuncu sayımızın öyle olmasının tek sebebi var o da sahiplerinin işgüzarlığı. Parayı alana kadar kral gibi muamele oldu ama sitede oyuncu sayımın yanlış gösterildiğini söyledim tatildeyiz dediler kaldı. Zaten anlarsınız ki oyuncu sayısı ne zaman baksanız 8'de idi.


ben
‎17‎:‎24 Efe‏
 Sizin sitedeki bizim server neden takılı kalıyor
 Sürekli‏
 İstatistik‏

‎Çarşamba

Efe Tatar
‎01‎:‎37 dostum anlayadımda bakıcam o soruna‏

ben
‎03‎:‎11 Ne zaman bakarsın‏

‎Cuma

ben
‎13‎:‎29 Efe Gürsel geldi mi artık‏

‎18‎:‎18 ??‏

bugün

ben
‎18‎:‎13 efecim bi bakıver artık‏

Çakallık çukallıkla işimiz yok şükür. Yazan ne ise odur. Yalanla kim nereye geldi de ben gelecem.
Resimler:





Bu konu Nmeron tarafından düzenlendi(2014-08-04 20:16, 9 yıl önce)
Silindi
Members
0
editler banlanmış :D edit deniz imamoglu still alive :D:D:D:D
Servera 2 kişi olarak başladık,sunucuda pazar alanı olması çok saçma.Aksiyonlar genellikle fakir aksiyonu şeklinde dönmekte.5 6 kişi 2 kişiye tuzaklar atmaya çalişiyor filan.Seviyeli bir aksiyon grubu yok.Ha ben tamer oynayacağım diyorsanız gelin oynayın sarar.Ama aksiyon için bu servera gelmeyin.
Belki pazar alanı kaldırılır,aksiyonu canlandırıcı etkinlikler yapılır o zaman güzel bir sunucu olabilir.An itibariyle tame server gibi birşey.Dönen aksiyonu beğenen 1 kişi yoktur.

dn: Edit olarak banlanan adamlarin şuan oyunda olmaları da beni biraz geriyor.

not: şahsi fikirlerimdir.
Silindi
Members
0.5
oynıyan arkadaslarımın soyledigi denizin adini ayakli ego diye degistirmisler ve adamların silahları 50 dmg vuruyormus ama kesip itemı aldıklarında onlar vuramıyormus ayrica golemede tek atmişlar :D ben böyle komedi bi server gormedım nmeron arkalarına guzel kıyak gecıyor
yunusdamar : oynıyan arkadaslarımın soyledigi denizin adini ayakli ego diye degistirmisler ve adamların silahları 50 dmg vuruyormus ama kesip itemı aldıklarında onlar vuramıyormus ayrica golemede tek atmişlar :D ben böyle komedi bi server gormedım nmeron arkalarına guzel kıyak gecıyor



Hadi canım ciddimisin sen :) haha
Ya arkadasim ne sacmaliyosun senya serveri sen karalamaya calistikca server playeri dahada artiyo amacina ulasamiyosun ne yazikki anca ordan sacma salak laf atiyosun iste.server adam gibi 0 editsiz devam ediyo buda tabi seni rahatsiz ediyo kuyruk acin var cunku.sen istedigin kadar devam et bu sekilde laf salatasi yapmaya hatta yakinda playerlar birbirine .kill cekti flnda dersin insanlarda hemen inaniyo onuda anlamiyorum.

Ayrica uoplayera tekrar bakabilirsiniz curve uo ASİL GOZUKEN PLAYER SAYİSİYLA tekrar yerini almistir.

Bu konu yigit41 tarafından düzenlendi(2014-08-09 11:11, 9 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.