Başarılar diliyorum Özgür, güzel bir sunucu olacağını hissediyorum.

@Anıl

Senden iyi editçi olur :p :p
Ailemizin şımarık çocuğu özgür geri gelmiş, sana ve ekibine başarılar dilerim dostum.
teşekkürler güzel dilekleriniz için :D
başarılar
Evet hepimizin heyecanla beklediği an geliyor. Test sürecimizde bizimle birlikte saatlerce, sabahlara kadar bizlere yol gösteren, hatalarımızı düzeltmemizi sağlayan, fikirleri ile bizleri aydınlatan tüm takipçilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Bu süreçte sizler sayesinde güzel bir dünya oluşturmaya başladık ve çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz.

Ekip olarak belirlediğimiz açılış tarihi 31 Mart 2014 Pazartesi Saat 19:00

Account sistemimizden gerekli işlemleri yapıp açılış saatimizden itibaren sunucumuza giriş yapabilirsiniz. Tekrar hatırlatmakda fayda görüyorüm. Tüm dünya ve char dosyaları sıfırlanmıştır.

Bizi ilgileyle takip eden herkese çok teşekkürler. İyi Oyunlar
Bende açıkcası çok beğendim.Sistemler şuanlık hernekadar tüm serverlarda fix olanlardan olsada ilerleyen zamanlarda yenilenip,geliştirileceği düşüncesindeyim.Ayrıca o nasıl bir Britaindir!
World Builder'ın ellerine sağlık.

Başarılar.
Sayın Axuare,

Sistemlerimizin tamamı scripterlerimizin tarafımızdan kodlanmış olup, bir çok yeni sistemimiz mecvuttur. Sistemsel olarak hedefimiz, günün her saatinde sizlere eğlenceli vakitler sunmaktır.

Farklılık olarak şampiyon sistemimiz mevcuttur.
Noxier ile özdeşlemiş olan Pentegram sistemimiz mevcuttur.
Şuanda yapım aşamasında olan çok özel bir guild savaşları ve bunun sonucunda kazanana bir defalığına mahsus özel bir etkinlik ile alakalı sistemimiz mevcuttur.

Umarım sizlere harcadığınız vakiti ve emeğin karşılığını verebiliriz.

Bizleri tercih ettiğiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Merhaba,

Sanırım ender postlarımdan biri olacak.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz
Mithas'a Başarılar.
İki Özgür'e de başarılar dilerim ...
Dilerim ki herşey gönlünüzce olur yanındayız Mithas !
Başarılar Mithas, başarılar Noxier.
teşekkürler güzel dilekleriniz için :p
Serverın stabilitesi yok.Bu kadar bilgili insanların bir arada olduğu sunucudan insan süper birşey bekler.Kusura bakmayın arkadaşlar .Cidden şu zamana kadar gördüğüm en hatalı server.Yazdıklarımdan hoşnutsuz olabilirsiniz normaldir.Forumlarınızda açılan konulara, olan eksikliklere kadar o kadar çok açık varki.Fishing sisteminden ,npc yi kesmekten crim olmaktan,pvm düzensizlikten bu denli basit şeyleri halletmeden sizin gibi bilgili kişilerin böyle bir sunucuyu nasıl açtı çok merak ediyorum.

Gelecek vaad ediyorsa isimlerdendir ama şu haliyle sunucu vasat.Bana zaten haklı olarak katılmayacaksınız, savunmaya geçeceksiniz.Şu kadro şu kadar insan sırf gece açalımmı açalım lan hadi ehe demek yerine 3 ay arge yapıp sunucuyu açsaydınız playerıda kapardınız.Bu haliyle mithası açmayacaktınız .Ciddi oynarken işkence çekiyor player.Siz bu vahim sorunların bilincinde değilsiniz ama emin olun player kuş misali uçar gider.
Superadminstratours : Serverın stabilitesi yok.Bu kadar bilgili insanların bir arada olduğu sunucudan insan süper birşey bekler.Kusura bakmayın arkadaşlar .Cidden şu zamana kadar gördüğüm en hatalı server.Yazdıklarımdan hoşnutsuz olabilirsiniz normaldir.Forumlarınızda açılan konulara, olan eksikliklere kadar o kadar çok açık varki.Fishing sisteminden ,npc yi kesmekten crim olmaktan,pvm düzensizlikten bu denli basit şeyleri halletmeden sizin gibi bilgili kişilerin böyle bir sunucuyu nasıl açtı çok merak ediyorum.

Gelecek vaad ediyorsa isimlerdendir ama şu haliyle sunucu vasat.Bana zaten haklı olarak katılmayacaksınız, savunmaya geçeceksiniz.Şu kadro şu kadar insan sırf gece açalımmı açalım lan hadi ehe demek yerine 3 ay arge yapıp sunucuyu açsaydınız playerıda kapardınız.Bu haliyle mithası açmayacaktınız .Ciddi oynarken işkence çekiyor player.Siz bu vahim sorunların bilincinde değilsiniz ama emin olun player kuş misali uçar gider.

Sunucu şu anda beta döneminde ve bu dönem bittikten sonra item res gelecek diye biliyorum. Aynı düşünceler içerisindeyim eksiklikler çok var ancak şu anda beta döneminde olmasının sebebi de bu zaten. Mithas yetkilileri ne der bilmiyorum.
Sunucu şu an beta döneminde değil kasılan itemler acc ler silinmeyecek üstadım.Zaten bende ezmek yada karalamak adına yazmadım.Beta süreci hafta önce bitti .Şu an server normal düzeyinde işliyor.Ben bu platformdaki arkadaşlarımın daha süper işler çıkaracağına inanıyordum.Server kötü değil ama vasat stabilite yok.Noxier vs gördükçe bu kadar bilgili insanın böyle bir server açması kabul edilecek birşey değil.Düzelmeyecek sorun yok zaten hepsi düzeltilir.Ama 80 playerla yürümek varken, işte açtım biz zaten bu işi yapan insanlarız size öyle bir server hazırladıkki oynayın be bilader demesi ayrı olay.

Aklımı kurcalayan tek soru şu bu kadar bilgili insanlar bu kadar tecrubeyle serverı neden açtınız?Neden test etmediniz ?Bunada cevap gece skypden açalımmı açalım hadi açalım sanırım.Beta açtık 10 player girdi deneyebildiğimizi denedik.Deneyemediğimizlede serverı açtık = Yakından tanıdığımız kaliteli insanlar neden açtınız?

Şunları yazarken sunucuda oynamaya gerek yok sadece forumları takip etmek yeterli üstadlarım neden acele ettiniz 13 senedir acele kime neyi kazandırdı?
Eleştirileriniz için teşekkürler öncelikle. Evet bir takım hatalar mevcuttu. Düzeltilen şeyler bazen güncellemeler kısmında atlanabiliyor. Başarılı bir beta test dönemi geçirdik. Güzel bir denge kurduğumuza inanıyorum. Görüşlerinize saygım var fakat durumun bahsettiğiniz kadar vahim olduğunu düşünmüyorum. Stabilite den kastınız nedir bilmiyorum fakat sistemler gayet düzgün şekilde çalışıyor. Forumdaki başlıkların bir çoğu hatalı bilgiden kaynaklı olan postlar. Herkes herşeyin yıllardır alıştığı gibi olmasından yana. Bizim görüşümüz bu değil. İnsanların hatalı dediği şeyler bizim yaptığımız düzenlenlemeler ve alışma süreci de gayet başarılı. Tekrardan teşekkürler eleştirileriniz için.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.