Ben yeni değilim hatta servere ilk hayırlı olsun diyenlerden de biriyim. Halen de yapılan en büyük hatanın kapatmak yerine birleşmek olduğunu düşünüyorum.
Novice
12.5
haywansewer : Ben yeni değilim hatta servere ilk hayırlı olsun diyenlerden de biriyim. Halen de yapılan en büyük hatanın kapatmak yerine birleşmek olduğunu düşünüyorum.

Benim mesajda zaten düşünceler kakkinda bir yorum yok ozgursunuz fikirlerinizi tartismiyorum zaten
noxi kaç gün oldu ses yok iyimisin? :D dünde onlinedın sözler boğazda güğümlendi galiba? kralı olduğun halk bir sözü haketmiyormu? :) xeon şimdiden başladı tahtı kapmanın eğlencesine. bu adamı buraya getiren senin gibiler son limonu sıkan sen oldun kendine iftihar et paşam.

mortal herkesin sizin gibi süper scripter olma niyetiyle sitede takıldığınımı düşünüyon? normal bir oyuncu siteye üye olamazmı? sen öyle düşünmeye devam et. merak ediosan sildikleri forumun yedeğini al augustus hesabının online süresine bak. forumu zank diye mesajı koyduğumdan sonra silmeleride ne güzel oldu öyle :D

maykıl bile özgüre laf ettiyse demekki doğru yoldayız.
Açıldığında arkadaşlarımla konuşmuştuk ve bu kadro ile bu sunucu fazla durmaz demiştim, beni eski arkadaşlar tanır hafızaları zorlarlarsa Michaell bile sıkıntı var diyorsa yapacak birşey kalmamıştır. Umarım bu süreçte herkes istediğini alır.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.