güzele benziyo
Başarılar! Kadroyu görüp uzun bir aradan sonra başladık. Umarım yüzümüz kara çıkmaz :)
Merhaba arkadaşlar,

Güncellemelerimiz son hızlarıyla devam etmektedir.

Bizlere inandığınız, desteklediğiniz için teşekkür eder, esenlikler dileriz.


https://mithas.gen.tr/forum/index.php?topic=109.0

https://mithas.gen.tr/forum/index.php?topic=406.0
0.1
Başarılar dilerim.
Her ne kadar anıl login şartı koşulan bir link paylaşıp sunucu güncellemelerini gösteremesede, :D Ultima oynamak isteyen varsa düşünmeden başlayabilir Mithas'a.
size mi laf etsem kendime mi laf etsem bilemiyorum.

hangi "akılsızın" aklına geldi ultima online indirme linki için inndir.com'u vermek? saçma sapan türlü türlü bloatware var oradaki downloadun içinde. hani özgür bey atıp tutuyor ya "uçlardayım ben, tüm ekibim öyle" diye; harbi indirme için linki oradan vermek uç noktada bir "akılsızlık" gerektiriyor.

lan dedim yıllar sonra fikirlerimi bir kenara bırakıp şu adamın olduğu yerde oynayayım. hala aynı amatörlük, aynı ufak hatalar, aynı atarlılık, aynı üstünlük taslama durumları falan. ultima online'ın türkiye'deki topluluğu da gazı verince "uçlardayım." diye gezersin anca. belli; uçlardasın cidden.
Kardo gerçekten sağlammış. Girip bakmak istedim ve görsel olarak çok beğendim. Elinize sağlık umarım kardo asla bozulmaz ve serveriniz türkiyede çok iyi yerlere gelir.

Con indirmekle ilgili arkadaş bişiyler yazmış ama bence çokta önemli bir ayrıntı DEĞİL! Yani oynamak isteyen indir.comdan da indirir gezginler.comdan da indirir. Önemli olan serverin connectorunu nerden indirdiğinden ziyade kadronun ne kadar sağlam olduğu ve serverin ne kadar oynanabilirliğinin yüksek olduğu... Gerisi ufak tefek gereksiz detaylar...
Yıllar önce noxier'den dolayı oynamaya kalktıgım. Günlerce forumlarında ha açıldı ha açılacak diye beklerken aksilikle açılamadan kapanan ender serverlardan. Çok kaliteli ve uzun soluklu olacağından şüphe yok. Mithas o zaman açılsaydı bir playeri olacaktım ama artık çook sonra kısmetse.

Tekrar başarılar Mithas
Teşekkürler güzel görüşleriniz için.
Şimdi burası mı nebula'yı bitirecekmiş
Değerli Üyemiz,

19.03.2014 tarihinden bu yana yapılan temel değişikliklerin ve dengelerin kurulması için artık sona gelmiş bulunmaktayız. Büyük ölçüde uptime ve sistemsel stabilite sağlanmış durumda. Class dengeleri, combat bonusları, action dengeleri, skill fail, damage ve delay oranları, ekonomi dengeleri gibi bir çok konu artık netlik kazanmış ve sorunsuzca işlemektedir. Beta test sonrası yapılan yoğun çalışmalar ve ağırlıklı olarak sizlerin sunucuda görmek istediğiniz formda yapılan düzenlemeler yanında bizlerin de du istekleri değerlendirip yorumlayarak yaptığımız değişiklikler büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Bu süreçten itibaren sunucumuz reklam, güvenlik, hızlı ve güvenli bağlantı programı, web sitesi, yeni co-up ve single play sistem scriptleri gibi konulara ağırlık verecektir.

Bu zamana kadar ki süreçte bizlerin de yapmış olduğu hatalar, gözden kaçan şeyler olmuştur. Bu düzenlemeler de tüm herkesin görüşleri fikirleri bizim için değerlidir, dolayısı ile ortalama olarak herkesi memnun edebileceğimiz oynanabilirliği sağlamaya devam edeceğiz.

Bu süreçte bizlere destek olan siz oyuncularımıza teşekkürü bir borç bilir "Mithas Dünyasında" bulunduğunuz için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
hakkaten kralmışsın noxiyer.

https://mithas.gen.tr/

Merhaba Sevgili TNS ve Mithas Oyuncuları,
Alınan bir karar doğrultusunda Mithas UO ile TNS UO birleşme kararı almıştır.TNS sunucu kadromuz yenilenmiş ve aşağıdaki gibidir ;

Bexar
Nayu
Noxier
Ewan
Caeles
Diomedes
Chimes
Kardanadam
Xeon

Görev dağılımı tam olarak şuanda netleşmediğinden ilerleyen zamanlarda bildirilecektir.

Mithas oyuncuları için önemli (Dikkat !) :
TNS forum üzerinden lütfen yeni bir forum üyeliği alarak kayıt olunuz. Kayıt olduktan sonra 1-2 gün içerisinde Mithas UO'ya ait olan
karakter bilgileri TNS'ye aktarılıp Mithas sunucusundan gelen oyuncularımız için bir karakter aktarım ara yüzü erişimi sağlanacaktır.
Mithas UO hesap bilgilerini doğrulayan oyuncuların TNS'de yarattıkları hesaplarına ait yetenekler aktarılacaktır. Lütfen forum üzerinden kayıt olunuz ve sistemin aktifliğini bekleyiniz

başarısızlık geldimi çek git elindekileride başkasına yama. en azından bu sefer biraz akıllanmışsınızda adamların emeklerini başkasına vermeyi akıl etmişiniz. o servere kaç defa giriceksin kim bilir. arada girer iki cix mesaj atar çıkarsın. accountları tns'ye yamayıp kurtuldun hadi hayırlı olsun.

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/en-iyi-scripter-q49777#bottom

burda ne güzel atıp tutmuştun öyle. biz kralız ne konuşuyonuz diyerek. iki ayı bile bulamadın yine. kaç yaşına geldin hala bu oyunla kendini tatmin ediyorsun. oynayana yazık seni takip edene yazık. baştan aslan gibi kükreyip sonunda yine kedi gibi sindiniz ortadan kayboldunuz. diğer dönemde yine überklas projelerle dönersiniz. hadi bakalım o güne kadar hoşçakalın.
AHahhaa çok ağır güldüm, 15 tane "UO TARİHİNİN EN BÜYÜK ADAMLARI !!" hadi ordan ya :)) ziyan adamlar. Noxier'i öyle değil bilirdim ama empty bottle çıktı, evinin önünde oynarsın artık Noxier sende oynucak bir PROJEN kalmadı.
Kapatsaydınız daha iyiydi yalan yok. Yazık oldu.
Kapatıp rezil olmayalım demişler belki ama , böylesi daha büyük rezillik keşke elmothla birleşseydiniz bea belki 40 player felan olurdu :))



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.