Tartışmaya ortamı açmaya hiç gerek yok.

Algos ( Ayberk ÖZEN ) yönetici ekibi tarafından faaliyetleri ve kullandığı üsluplar beğenilmeyerek sunucudan atıldı ve herkes senin bir sunucudan atıldıktan sonra ne tarz hareketlerde bulunduğunu öğrendi. Bizim her şeyimiz açık ve nettir. Gelen herkese her şeyimizi anlatabilirim.

İstediğin kadar karalama yapabilirsin, oynayan arkadaşlar neyin nasıl olduğunu ne tarz davranışlarda bulunduğumuzu ayrıca yaklaşımlarımızı gayet iyi bilmekteler.

Lütfen artık uzanamadığın ciğere pis demeyi bırak ve yoluna bak.
Anlamadığım olay; edit yaptığınızı, bot koyduğunuzu, script çaldığınızı kabul ediyorsunuz - 3 oyuncunuz olduğunun farkındasınız ve benim yaptıklarım uygunsuz bulunuyor akabinde bu çok değerli bir ciğer oluyor - ben mundar diyorum öyle mi?

Bambaşkaymışsınız.
Buyurun, Algos'un bot dediği kişiler.

Regalya bot soktum diyor bu hala inkar ediyor.

He babam yav he.
anlık konuşmaların yayınlanması yasaktır.
Şu Olorin ile alakalı diğer reklam konuları da bu başlık altına taşınsa daha iyi olmaz mı forumun yarısını Olorin meşgul ediyor şu anda...
Guild kurulumu 15 Temmuz günü aktif edilecektir.
Her Cuma yeni bir binek sunucumuza eklenmektedir.


Sizde yerinizi bir an önce alın, bu zevki tadın!

Hemen Başla !!
Hocam 100 tane Olorin diye başlık açıcağınıza bu başlık altından sürdürmeyi deneseniz daha iyi olmaz mı ?

Foruma ne zaman girsem sürekli ayrı ayrı olorin başlığı görüyorum.
İçimiz dışımız olorin oldu.
Saygılar.
Kişisel problemlerinizi hallede bileceğiniz bir platform değil burası. Özel problemlerinizi, özel alanlarda tartışın. Velhasıl konunun kitlenme sebebi Algos'un veya bir başkasının konuyu dağıtması değil. Olorin UO adına ne duyuracak sanız bu başlık altında yapın, öyle keyfinize göre Olorin Açıldı, Olorin Dergi, Olorin RP diye çeşit çeşit olorin başlığı açamazsınız.. Burası Olorin forumu değil malesef.

Dün geçeki zar turnuvası
Katıldığım Char : Balıkçı Dursun
Not:Kazanamadım.
Algos : Baştaki Balrog edit ya da staff/player değilse adam değilim. " Balrog, Durin's Bane " adında bi' daemon yapmıştım bu tipler de " 'Balron" olmasın o? :D' " gibi bi' cümle kurmuşlardı.

İmzamı atarım hocu.

Bütün karakterlerin de apronlu ve yeni açılmış olması da cidden çok inandırıcı olmuş.


yeni açılmış bir sunucuda yeni oyuncuların zar turnuvalarına girmesi normal ilginç değil. Seninkisi baya karalama kampanyası başlatmak gibi olmuşta
U-S böyle bir platform değil. Hata yapıyorsun .
U-S reklam platformu da değil. Şahit olduğum gerçekleri anlatıyorum anlar da hakaret ede ede kıvranıyor. Zevk mi alıyorum? Evet.
Ben Zorbeyi Mysalı bide Arwa'yı gordm
ondrgnc : hem uo devde hemde burada ki mesajlarında türkçenin ne kadar iyi olduğunu gördüm merak etme sen ;)

Hala suçlamalarına devam ediyorsun, uo devde cevabını verdim hakaretlerinden dolayı hesabın bloke edildi... Evet edit var, evet bot var evet scpt çaldık evet kadromuzda senin gibi bir ş.....z yok hadi şimdi ikile, ne serverimizde ne de serverimiz için açtığımız konu başlığında sana yer yok... Bizim hesap vereceğimiz kişiler oyuncularımızdır onlarda zaten neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar... Senden tebrikte beklemiyoruz gelecekte herkes bu serverin neleri başardığını görecek ama sen kadroda olmayacaksın! Şimdi konu başlığımızı kirletmeyi bırak!

Yönetici arkadaşlardan rica ediyorum eğer bu konu başlığı bizim serverimizin her türlü reklamı için açılmışsa ve tüm server hakkındaki gelişmeler bu başlıktan devam edecekse lütfen bu şahısın birçok forumda yaptığı karalama politikasına karşı gereken neyse yapılsın. Bu şahsın asılsız suçlamalarıyla, gereksiz polemik ve konu saptırmalarıyla başlığımızın kirlenmesini istemiyorum. Derdi neyse gelsin benimle özel halletsin, açılmış konu başlıklarımızı kirletmesin...

Saygılar.

Tarzanca ve hakaretlerin altını çizdim yine.

Aga kanıt var diyorum, gösterdim diyorum SS koydum - doküman gösterdim hala inkar hala inkar ya. Sunucuda 5 oyuncu varken benim haberim olmadan alınan tecrübesiz ve bilgisiz bi' yetkiliyi kendi departmanımdan attım ownerın arkadaşı diye siz de beni attınız. Bu çok büyük bir olay değil. Velhasıl kelam 25 oyuncu ile şu anda 12. sıradasınız ve sunucunuza "RP" diyerek komik duruma düşüyorsunuz.

Dediğim gibi inkar edeceksen dokümanları gösterdim - hakaret edeceksen o senin s....k beyninin ürünü. (S....k yazınca küfürden sayılmıyormuş madem, salak demek için böyle bir yol seçtim şekerim. Seni gidi hınzır.)
Sunucunun şu 10 dkda bi mavi ekran vermesini bi halledinde öle reklamınızı yapın jfksd



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.