Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Algos : U-S reklam platformu da değil. Şahit olduğum gerçekleri anlatıyorum anlar da hakaret ede ede kıvranıyor. Zevk mi alıyorum? Evet.

U-S Eskiden beridir Reklam platformu ha çok topic açılmış hoş değil.
Sunucu ile alakam yoktur da insanlara Ahkam kesmek hoş bir şey değil ikili meselelerinizi burada değil Gidip kendi aranızda halletmelisiniz Kimsenin başlığını kimsenin Trollemesine gerek oldugunu dusunmuyorum ama şunuda belirtmek isterim ki Ultima-Online Playerları senelerdir zaten Platform kullanmıyorlar arkadaşlar aklınızda olsun

Hepsi kulaktan kulağa şekilde sunuculara giriyorlar.

Buraya da sizin benim gibi daha önce sunucular açmış Stafflık yapmış senelerini vermiş insanlar giriyor son yıllarda.

Yani kısacası Bence Anemon artık Başlığa gelmeli.

DipNot: Bu arada Algos ya Davidin ismini sunucusunun ismini vs. Kişisel egolarınız için kullanmayın . Burada ki insanlar ben Dahil Stafflık yaptıkları sunucuları Plevellarıyla yazsa ortalık karışır . O Yüzden de Platform'un düzenini bozmayın artık.

Saygılarımla.
@schindler

Günaydın arkadaşım, bahsettiğin mavi ekran tam olarak nedir anlayamadım. Windowsun kilitlendiği zaman verdiği mavi ekranı kastediyorsan onun serverimizle alakası ne anlamadım. Onun haricinde bi mavi ekranda geliyorsa sanırım bu sorunu sadece sen yaşıyorsun. İlk defa senden bu şekilde bir rahatsızlık duydum ama sorun yine serverimizle alakalıysa gereken neyse yapmaya çalışırız. Reklam verme konusuna gelince, daha serverin dinamikleri oturmamış birçok sunucu varken bizim çoğu sistemi oturmuş bir server olarak reklam yapmamız yanlış olmasa gerek...

@Fream

Günaydın arkadaşım, mesajına sonuna kadar katılıyorum, arkadaş ilk başlarda owner olarak bizimle beraberdi ama yaptığı birkaç yanlış davranış sonrasında uzaklaştırıldı... Daha sonra en yakın dostunu daha önce almış olduğu konuşma dökümanları ile vurmaya çalıştı ama hiçbir şey elde edemedi. Daha sonrasında da açılmış tüm konularımızı burda olduğu gibi kirletme çabası içerisinde. Benim rahatsızlığımda bu zaten...

Uo oyuncularının buradaki forumları kullanmadığı fikri bence doğru değil, ama fikrine saygımda var... Forumlarda neredeyse hep aynı kişilerin mesaj yazdığı doğru olabilir ama kendisini bilen, oyunu sadece adam kesmekten ibaret olmadığını düşünen playerler emin ol araştırıyorlar. Yani en azından ben ve benim çevremdekiler araştırıyor. Forumlara mesaj atmıyorlar diye konuşları okumuyorlar anlamına da gelmez bilmem anlatabildim mi.

Herkese iyi haftalar dilerim,
Saygılar.
ondrgnc : @Fream

Uo oyuncularının buradaki forumları kullanmadığı fikri bence doğru değil, ama fikrine saygımda var... Forumlarda neredeyse hep aynı kişilerin mesaj yazdığı doğru olabilir ama kendisini bilen, oyunu sadece adam kesmekten ibaret olmadığını düşünen playerler emin ol araştırıyorlar. Yani en azından ben ve benim çevremdekiler araştırıyor. Forumlara mesaj atmıyorlar diye konuşları okumuyorlar anlamına da gelmez bilmem anlatabildim mi.


Tabi fikrine saygım var mesaj atmıyor olabilirler eski oyuncuların platformlarda takıldıgını biliyorum çoook eski oyuncuların ama tabiki fikrine saygım var.

Neyse umarım devamında saçmalanmaz artık. Sunucunuza Başarılar dilerim.
Teşekkürler.
ondrgnc : @Tymaron

Evet burası kişisel problemlerin çözüleceği yerler değil bende bunu söylüyorum zaten. Bize karşı bu hiddetin ne onu anlamış değilim, eğer yalış konu başlığı açıldığını düşündüğün konular varsa keşke moderatör olarak gereken uyarıyı konu açıldığı zaman yapıp ana konuya yönlendirme yapsaydın. Sonuçta bu da senin görevin. Ayrıca yine forum yetkilisi olarak serverimize ait olan konuda art niyetle yazılmış mesajlar, saldırılar, hakaretler varsa ve sunucu yöneticisi olarak bende sizden bu kişiye karşı bir yaptırım istiyorsam bu yaptırımı yapmakta sizin göreviniz. Sonuçta asılsız hakaretler var (yukarıda zar turnuvasına katılmış bir playerin editli ya da staff olduğunu söylemesi gibi)

Amacım kimseyi kırmak ya da zorda bırakmak değil. Hiç kimseyle herhangi bir sıkıntımda yok. Sadece ben Algosun açılmış konularımızı kirletmesinden, saygısızlıklarından, asılsız suçlamalarla serverimizin adını lekelemeye çalışmasından rahatsızım.

Saygılar...

Size karşı ne zaman hiddetli bir davranışta bulunmuşum söyler misiniz? Bu konu açıldıktan sonra açmış olduğunuz gereksiz bütün başlıklara yeterince tolerans göstermeye çalıştık yönetim olarak. Hiç bir konunuzu kitleyip sizi kırmak istemedik ve katı yönetimden uzak durmaya çalıştık. Gerekli uyarıları sözlü olarak gerek Lucretius gerek ben gerekse diğer arkadaşlarım yaptı ama siz hiç bir zaman uyarıları göz önünde bulundurmadan diğer kullanıcılara cevap verebilecek cesareti gösterip konuları güncel tutmaya çalıştınız. Şimdi size soruyorum, yaptığımız sözlü uyarılar mı size karşı hiddetli olmama sebep oldu yoksa benim kaçırdığım başka bir şey mi var?

Üstelik yaptırımların benim görevim olduğunu söylemişsiniz, ben görevlerimin farkındayım, bu görevleri iyi yapıyorum ki 5 yıldır burada sadece yetkili olarak varım. Algos adlı kullanıcıya ve Spankox adlı kullanıcıya hak ettikleri cezaları verdim.

Şimdi saygılarımla..

@Algos

Bundan sonra olorinin bu tek başlığı altında yapacağınız yorumlara çok dikkat edin çünkü kışkırtmaları hep siz başlatıyorsunuz.


Gelelim uyarılara:

ondrgnc #403298 no'lu mesajında Algos adlı oyuncuya s....z gibi ağza alınmayacak bir hitam da bulunduğun için -1 uyarı aldın.

Algos #403299 no'lu mesajında ondrgnc adlı oyuncuya s....k dediğin için -1 uyarı aldın.
Öncelikle uyarıların için teşekkür ederim.

Sonra açılmış konulara gelelim;

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/role-play/olorin-daki-oyuncular-siz-q48157

Üstteki konu başlığı yazarımıza ait bir konudur. Arkadaşı göreve aldık ve güzel bi yenilik yaptı. Yaptığı yeniliğide yeni konu açarak paylaşmak istemiş. Ben bu yeni açılan konuda art niyet yada farklı hiçbirşey göremiyorum... Sonuçta burası paylaşımların yapıldığı bir platform, eğer yanlış yere açılmışsa gereken neyse yapılır ona hiçbir sözüm yok.

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/olorin-sunucusu-q48152

Üstteki konuyu açan kişi açıldığı zaman serverimizde sadece oyuncuymuş, daha sonrasında görev almaya başlıyor ve Olorin yazarı olarak forum hayatına devam ediyor. Ki mesajında serverimiz oyuncularından biri olduğunu da dile getirmiş. Yani oyuncuların açmış olduğu konu başlığından ötürü server yetkilileri neden tepki alıyor onuda anlamıyorum.

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/olorin-uo-live-q48165

Üstteki linkte yine yazarımıza ait, arkadaş yine bir yenilik yapmış ki canlı yayını şuanda aktif kaç server kullanıyor o da belli zaten.

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/olorin-haftalik-dergisi-s-q48212

Üstteki linkte şaşırılmayacak bir kişi var yine yazarımıza ait :) arkadaşı üstün görev aşkından ötürü buradan tekrar tebrik etmek istiyorum. Göreve başlayalı yanlış hatırlamıyorsam 1 - 1.5 hafta gibi bir süre geçti ama yaptıkları;

* Serverda Rp canlandırmak için çağrı
* Online dergi çıkartmak
* Online canlı yayın akışı

Arkadaşla görüşür bundan sonra yapacağı tüm yenilikleri bu başlık altından devam etmesini rica ederim. Yani insanlar ısrarla yeni açılmış konulardan rahatsız gibi görünüyorlar ama açılmış konu başlıklarını incelersek güzel bir amaca hizmet ettiğini anlamak çokta zor olmasa gerek... Ayrıca yine altını ısrarla çizerim ki açılmış konu başlıkları Olorin yetkilileri tarafından serverimizin reklamını farklı farklı konu başlıkları açarak yapalım diye açılmamış... Yani Regalya, Mysal ve Zorbey tarafından açılmış başlıklar değildir. Konuları açan kişi adı üzerinde yazar olarak göreve başlayan kişidir. Çevrenizde gazeteci ya da yazar varsa bu arkadaşları incelerseniz gerçekten yazı yazmaya ne kadar meraklı olduklarını görürsünüz.

Neyse eğer siz U-S üyelerini bu güne kadar yazarımız tarafından açılmış konu başlıklarıyla rahatsız etmişsek Olorin yönetici olarak sizlerden özür dilerim.

Saygılar.
Whisper deri set hangisindeydi ya hatırlayamadım ben Minax mı Lostwinds mi :p

Yalnız keşke bizim zamanında duyduğumuz emeğe saygıyı şimdi görebilseydik. Başarılar dilerim :)
Michaell : Yalnız keşke bizim zamanında duyduğumuz emeğe saygıyı şimdi görebilseydik. Başarılar dilerim :)
Minax pack kullandığımızı sanırım bilmeyen yok, ayrıca bizde whisper sadece bir isim... Whisper yerine İnvul deri sette diyebilirdik, Olorin deri sette diyebilirdik. Yani whisper adını kullandık diye emek vermemiş, Olorin leather deri set yazsaydık emek vermiş mi olacaktık? :)

Lütfen arkadaşlar emek dediğiniz şeyin gerçekten ne olduğunun önce farkına varalım. Serverimize girip oynadın mı bilmiyorum ama girmeden emek harcanmadığını düşünenlerden değilsindir umarım. İyi dileklerin için teşekkürler.
Haa Minax içindi doğru. Emek harcanmadı gibi bi hadsizlikte bulunmam zaten. Söylemek istediğim şey Minax packi yazan arkadaşın emeklerine sizin yaptığınız hadsizlikti :)
Şimdi sanırım yetkili kadrosundaki kişileri tanımıyorsun. Regalya zaten minax zamanında yetkili kadrosundaydı ve o packta onunda bire bir emekleri vardır. Eğer minaxın yetkililerini tanıyorsan bir soruver, yani kimsenin emeğini çalmışlığımız yoktur, varsada zaten emin ol bire bir kendisi gelip bu konu başlığından benim emeğimi çaldınız derdi, yanlış mıyım?

Ayrıca minax packı kullanıp yeni bir sunucu adıyla istediğimiz herşeyi değiştiririz, ee zaten değiştirmezsek manaxı tekrardan açmış oluruz :) Biz sadeliği korumak ve craftlığın ön planda olduğu bir server açtık. Benim şahsi görüşüm bu oyunu oynayan kişilerin, savaşçı karakterlerden çok craft karakterlerin oynadığı yönündedir.
Ondrgnc:
Şimdi sanırım yetkili kadrosundaki kişileri tanımıyorsun. Regalya zaten minax zamanında yetkili kadrosundaydı ve o packta onunda bire bir emekleri vardır. Eğer minaxın yetkililerini tanıyorsan bir soruver, yani kimsenin emeğini çalmışlığımız yoktur, varsada zaten emin ol bire bir kendisi gelip bu konu başlığından benim emeğimi çaldınız derdi, yanlış mıyım?
Ayrıca minax packı kullanıp yeni bir sunucu adıyla istediğimiz herşeyi değiştiririz, ee zaten değiştirmezsek manaxı tekrardan açmış oluruz Biz sadeliği korumak ve craftlığın ön planda olduğu bir server açtık. Benim şahsi görüşüm bu oyunu oynayan kişilerin, savaşçı karakterlerden çok craft karakterlerin oynadığı yönündedir.

Ben emek çaldınız demedim ki. Minax pack zaten yazan kişinin isteği dahilinde paylaşıldı. Regalya'yı hatırlayamadım. Minax pack konusunda size yalan söylüyor olması muhtemeldir bunu bir gözden geçirin. Zira Minax packe scriptsel anlamda benden başka kimse müdahele etmedi. Ben sevdiğim birkaç arkadaşıma atana kadar da kimsenin eline geçmedi. Minax pack veya Minax kadrosu hakkında en ufak bilgi sahibi olsaydınız bana bu cevapları yazmazdınız. Minax pack 6 aylık bir script çalışmam sonucunda piyasadaki ilk 56b packlerdendir. Orjinal sphere kodları hariç tüm sistemler tarafımca yazılmıştır.

Tekrar ediyorum amacım kötü değildi en baştan beri. Ama bazı söylemleriniz hoş değil. Regalya isimli arkadaşla tanışmak isterim. Pack de fixleyemediği buglar falan varsa yardımcı olabilirim. Tekrar başarılar.
Adept
4.3
Sanirim Michaell zaten Minax kadrosundaydi. :)
Minax sahibi Knox muhtemelen bu tarz platformlara girmeyi birakmistir.

Edit: Michaell benden önce gerekli herseyi söylemis zaten...
Yok bende mesajlarınızda herhangi bir kötü amaç sezmedim zaten. Kendisi ile görüşür sana ulaşmasını isterim, şuan için bildiğim kadarı ile herhangi bir sorun yok. Minaxta oynamadım staff kadrosunuda tanımam belki farklı bir nickle tanıyor olabilirsin. Sonuçta herkes her sunucuda aynı nickle devam etmiyor, görev süresi dahilinde aynı serverda nick değiştirenleride görmedik mi :)

Aramızda belki bi iletişim eksikliği olmuş olabilir, iki gündür bir arkadaşın saldırılarından dolayı fazlaca hassasta olabilirim eğer yanlışım olmuşsa kusura bakma. İyi dileklerin için tekrardan teşekkür ederim
Olabilir belki değiştirmiştir ama hatırlayacağımı da sanmıyorum zaten nerden baksan 4 sene olmuştur Minaxı kapatalı :) Rica ederim kolay gelsin.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.