Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Arkadaşlar kırılmış connector filan göremiyorum ben. Ortada çok açık ve net olan tek şey Bu connector üzerindne kişilsel şahsi bilgilere ulaşılmasıdır.

Zippo, Nefrelius

Uo oynuyorsun macroya attın. O sıra facebook veya skype veya herhangi birşey üzerindne sohbet ediyorsun. Ailenle annenle kız arkadışınla. Ve bu görütülere adamlar ulaşıyor.

Lütfen konuyu saptırmayın. Olayı başka yere çekmeye çalışıyorsunuz. Nefrelius özellikle senin rof uo ile olan yakınlığın çok net.

Bu terbiyeslizliği görmezden gelmeyin.

Ayrıca valor uonun dronnector kullandığınu iddaa edip Valor staffı kullamadığını açıklayınca sonradan saçma sapan şeyler yazan Nefrelius çok saçmalıyorsun.

Gene yazıyım ortada kırılmış connector nerede hani ? Ortada olan gerçek şahsi bilgilerin yalan olduğu . Hemde rof uo ve dronnector sayesinde.
Members
14.4
Arkadaş uyuyacaktım konu acaib heyecanlı olduğu için uyuyamıyorum :) merak ediyorum daha nasıl şeyler çıkacak. Kaçınız rofda oynuyorsunuz diyin hele :) Nereden geldiniz valor callidora mıydı?
@Uur

Konuyu neden saptıyorsunuz. Olay nedir ? Dronnector üzerinden veri çekilmesidir.
Yazık yazık.
'Uur : Arkadaş uyuyacaktım konu acaib heyecanlı olduğu için uyuyamıyorum :) merak ediyorum daha nasıl şeyler çıkacak. Kaçınız rofda oynuyorsunuz diyin hele :) Nereden geldiniz valor callidora mıydı?

hayırdır sende rofta staffmısın durmadan koruyorsun? ekran almak doğru birşey senin için sanırım ama benim rızam yok aslan parçası
Members
14.4
Evet staffım pilevelim 0 :) görünmez staffım itirazı olan? hadi canım sizler oynamak istediğiniz sunucuda oynayın rof sizleri 200 küsür pileyırıyla selamlıyor.
3 maymunu oynamanın anlamı yok arkadaşlar evet ercan' ın connectöründe bu özellik var ve bir çok sunucu kullanıyor wireshark programı ile konuyu açan arkadaşın tespit ettiği gibi sonuçlar elde edebilirsiniz...

Bence talep eden sunucu sahipleri suçludur...
'Uur : Evet staffım pilevelim 0 :) görünmez staffım itirazı olan? hadi canım sizler oynamak istediğiniz sunucuda oynayın rof sizleri 200 küsür pileyırıyla selamlıyor.

belli zaten bu kafayla imzandaki sunucuların tutmaması rof bugünden itibaren bitti hacklenende mal mal gelip ağlamasın heklediler diye senin saygın rof yönetim daha gelip laf bile edemedi suspus alayı ne konuşuyon lan sen ordan!özelimiz giderse hesaplaşırız hepinizle
Members
14.4
Canım ciğerim harma gurban ol sen. Zaten rof playerı olmadığın belli hadi canım hadi git ötede oyna. Ha harmın packinide indirmişsindir illaki evine kurda oyna. Harmdan kocaman selamlarla
Uur restyuo harm will uo hepsinde oynadım senin sunucularının hepsini 1 ay sonra yüzümüze kapattın. Sen gelip burda konuşma. Terbiyesizlik yapma.

ROF UO CONNECTORU ÜZERİNDEN RESİMLERİMİZİ ÇEKİYOR .Web cam ile görüntü bile alabilir bu tür pis şeylere bulaşanlar ?
Members
14.4
Hah canım ne dedin anlamadım. Resty harm will tamam ne güzel işte hayatına renk katmışım. Şimdi nerdesin? Bak sana şunu diyim şuan rofda bi action dönüyor aklın durur . tavana vurur. O kadar da terbiyesiz bi insanım. Laf edene laf ederim hadi canım yol alın gidin nerden geldiyseniz orada oynamaya devam edin.
Şimdi beyler konuyu öyle bir yere çevirdiniz ki, adamların oyun içerisinden bir komutla benim bilgisayarımın masaüstü resmini çekmesi önemsiz fakat bunu ortaya çıkaran insan suçlu. Ultima Online'ı bu hale getiren insanlar tamamen sizlersiniz. İnsanların mahremiyetini yok edip bir oyun için bütün özel bilgilerinin ifşa edilmesi ne kadar doğrudur. Hadi bunu geçelim eğer bunu ortaya NAKATA çıkarmamış olsaydı, başka birisi bu görüntüleri alıp farklı şekillerde kullansaydı neler olabileceğini hayal edebiliyor musunuz ? BU YAPILAN AÇIK VE NET BİR ŞEKİLDE SUÇTUR. Savcıya yapılacak ufak bir şikayet Connector'u yapan şahsın ve ROFUO yönetiminin ciddi bir davayla karşı karşıya kalması demektir.
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/rezalet-q51897

Bu bilgilendirmeyi yapan arkadaşa teşekkür ederim.

Dronnector üzerinden izinsiz veri çekiyorlar NOKTA
Members
14.4
Arkadaş suçdan bahsedip duruyorsunuz burada kuru kuru laf ediyorsunuz. Sabah olsun gidin savcılığa. Benim sinir olduğum olay. Dengesiz gelmiş bizim sunucumuz da böyle birşey olamaz diyor. Sonra bi bakıyorsun bilmediğin yeni kayıt olmuş herifler geliyor burada kuru kalabalık yapıyor.
böyle bir konuda bile sidik yarışı yapıyorsunuz ercan denen karaktersizi uzun zamandır biliyorum kendisine parasını verince yaptıramayacağınız şey yok.benim bildigim rof uo ve nebula ercan denen denyonun conenctorlerini kullaniyor zaten nebulanın wild i bırakıp ercana geçmeside ayrı bir gariplik.

bu arada valor-dot-stones olan serverların hepsinde oynadım sahibini ne tanır ne ederim ama connector yazılımı olarak buldugum en başarılısıydı kim ne derse desin yani ercan la valor un alakası yok benim bildigim direk scripterinin yazdigi connector.Çok merak ediyorum ercan denen şahıs ne açıklama yapıcak şimdiden aklama çalışmaları başlanmış masaüstünde speedi görmek için alıyor diye
Beyler burayı gmlerin mücadele alanına çevirmişsiniz ve böyle bir olayı örtmeye çalışıyorsunuz. Adam gibi açıklayın eski kayıtlar var mı yoksa şuan silsek uo dahil ( dahada bir daha yüklersem neyim ) herhangi bir hack mack durumu yaşarmıyız. Önceden kayıtlarımız duruyorsa nasıl bilebiliriz?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.