Members
14.4
Şimdi ne yapıyoruz siz valora giriyorsunuz ben rofa hadi kalın sağlıcakla
UUR İSİM ŞAHIS BELKİ rof staffı ve insanları kız arkadaşların özel görüntülerine bakıyor. Belki neler neler yapıyor ?

Web cam ile oyuncuyu bile izliyor olabilir.

TERBİYESİZLİKTİR BUNUN ADI ! Birde utanmadan hala rof diyebiliyor.
Members
14.4
Sabah kalk git savcılığa şikayet et. Hiç birşey yapmayacaksan konuşma. Uykum geldi bye canım bye.
Gerçekleri herkes öğrenmeli.

Dronector üzerinden izinsiz veri çekiyorlar. Ne kadar rof staffı olsanda gerçekler değişmeyecek.
Beyler artık server muhabbeti yapmayın. Hepinizin serverı bir birinden kötü tanıdığım 20 arkım varsa serverlara giriyoz takılıyoruz çıkıyoruz ama bu konu ciddi manada farklı boyut kazandı.. İnsanların pcsine virüs koymuşsunuz ve server muhabbeti yapıyorsunuz. Adam gibi nasıl yapabiliyorlar anlatın. Windows firewall nasıl geçiyorlar? Nasıl ekranın resmini alıyorlar? Şahsi bilgilerimizin sızma olasılığı var mı? Ekran görüntülerinin gittiği yer güvenlikli mi? ( iyi niyetli hacki durduralım diye yaptığınız hareketler, bizim toplu şekilde hacklenmemize neden olacak ama burda hala laga luga yapıyorsunuz )
Kardeşim bu iş, connectörü yapan adamın bir işine yaramaz, fakat böyle bir istek geldiği zaman bu işlemi sağlayan aracı programlar eklenmiş olabilir. Fakat böyle bir eklenti target oriented olması gerekirdi taskmgr ve client exeleri üzerinden screenleri çekip gönderse oyunun kontrolü der geçersin fakat şuanki iddia doğruysa ( doğrulamak için bir iki şey kontrol edeceğim bende mevzu bahis connectörün olduğu sunuculardan en az birinin oyuncusuyum ) ben hem connectörü yapan kişiye hemde connectörü hizmet olarak açan sunucuya yarın gidip dava açacağım çünkü hangi bilgilerimin adamların eline geçtiğini bilemem yeri geliyor kolay alış veriş yapalım diye txt ye kart bilgilerini yazıyoruz yeri geliyor sevgilimizle müstehcen konuşmalar yapıyoruz... En nihayetinde böyle bir programı kısıtlamaları olmadan yazdığı için connectörü yazan adam bu connectörü de hizmet başlığı altında oyuncularına sunan sunucu sahipleri suçludur kardeşim.
Şimdi sakince düşünelim drolyn denen concu eğer bunu yaptı ise neden yaptı fantezi desek ne kadar zamanda bir ss alıyor onuda bilmiyoruz ama oturup hergün binlerce resime bakıcak kadar şizofren değildir sanırım.Ekleyen oysa suçludur ama bu demek değildirki bu sunucu suçsuzdur bana göre concunun bu resimlerle işi yok tamamen yöneticilerin parmağı var bu işte hadi kontrol etmek amaçlı diyelim peki ya biz muhasebe bilgilerimizi excel de işliyoruz texttede kaydediyoruz yeri geliyor bu ekranlar onlarada denk geldiyse ve zarara uğrarsak?ayıkla pirincin taşını oynanan oyun olabilir ama oynayanlar oyuncak değil beyler gerçek hayatta risk arz eder bu işler tehlikeli bir durum eğer benim şifrelerim bilgilerim sızarsa bundan sonraki süreçte sorumlu olarak;

rofuo.com Whois Sonucu
Adı Soyadı Sabri koyunbaba
Şirketi Sabri koyunbaba
E-mail adresi [email protected]
ile diğer yöneticilerle beraber concuyu sayarım
Valla açık ve net söyliyim ben rof oyuncusu olsam hiç düşünmeden dava açarım. 4 sayfa yazı olmuş bitane sunucu yetkilisi gelip adam gibi açıklama yapmıyor, giriyorlar fake charlarla rof 200 player selamlar vs.Bu mevzu savcılığa gitsin oturturlar sizi 200 kere kazığa playerı görürsün ondan sonra. Enayilik yapmayın gidin şikayetçi olun. 4 yıldan iyi hale 1 yıla düşse bile babalar gibi yatarlar içerde.
Oha lan sitenin aktif kullanıcı sayısına bak :)


Adamın savunma mekanızmasına bakarmısınız? - bi oyun için özel bilgilerinizemi bakıcaz ?
adam gelmiş bi de sanki suçlu bizmişiz gibi artis artis yazılar yazmış rofuo forumunda. şaka gibi ya. umarım hakettikleri cezayı alır hepsi.
Forumlarında insanları susturmak için mesajlarınızı yazamıyorsunuz.Onaylama sistemi koymuşlar. Hoşuna gitmeyen yorumları onaylamıyorlar.

Connectoru kullan rof uo
Connectoru oyunculara sunan rof uo

Bu connector üzerinden insanların şahsi bilgilerine ulaşan rof yöneticileri veya connector yapımcısı.

Ve hala connectoru kırdılar diyor. Ben kırılmış connector göremiyorum hala. Kırılmış oyuncular görüyorum.Özeline izinsiz şekilde girilmiş arkadaşlar görüyorum.

Bu terbiyesizliği yapan rof statffı utanmadan birde başkalarını suçluyor. Kim bilir ne görüntüler aldılar...
Valor yönetiminin yapmış olduğu söylentisi var, eğer valor yapıyor ve ihaleyi rof uo üzerine yıkıyosa inşallah onlar hakettiği cezayı alır.
valor'un .illegal e ss çekme ve connector e ss çekme özelligini koyma ihtimalini düşünüyorum :D imkansızın da imkansızı gibi birşey galiba saglam sallamışlar
Smook : Valor yönetiminin yapmış olduğu söylentisi var, eğer valor yapıyor ve ihaleyi rof uo üzerine yıkıyosa inşallah onlar hakettiği cezayı alır.

Rofcular kendilerini yalandan aklamak için başkalarına saldırışa geçmiş gibi.

Yıllardır şu oyunu oynarız. Hangi sunucuda önüne gelen başka bir oyuncunun ekran görüntüsünü alabilir ? Ayrıca resimleri inceleyince her resimin ismi değişik. Büyük ihtimalle o isimde oyuncunun account ismi.

Yani en iyi hacker gelse gidip başka oyuncunun ekran görüntüsünü alamaz gibi. Bu düzeneği rof connectorunu yapan veya rof staffları connectore yamamış. Bu düzenek sayesinde hile engel diye kolaydan milletin özelini filan deşifre etmişler.

Rof yöneticileri kendilerini aklamak için başka sunucuya çamur atma derdine düşmüş. YAZIK ! Dünyanın neresinde var böyle saçma şey.

Ayrıca bu pisliği yapan connector rofuonun connectoru.

https://rofuo.com/RofuoSite/page/connect

Zamanında nebulada demişlerdi. Şuan herşey ortaya çıkmış gibi. Başkalarını suçlamanın anlamı yok.

Bu konu dreadtur tarafından düzenlendi(2016-06-17 04:04, 7 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.