Neophyte
26.6001
Mesaj sahibi mesajını düzenleyerek sadece bir sunucunun adresini yazdı. Bu sebeple size sansürlendi olarak gelebilir.
Şimdi uo-developer'de gördüm, sanırım bizim sunucunun reklamı yapılmış. Aynı anda hem bizim adımınızın kullanılması hem de ilk post'daki kanıtların silinmesi bana biraz garip geldi. Başlığı açan arkadaş bize iyilik yapmak istese bile viruslu connector'un kanıtlarını silmesi tamamen saçma. Sanırım bir şekilde connectordaki virusle yazıyı yazan adamın u-s şifresini de çaldılar. U-s database'ini de çekmiş olabilirler logları kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Herneyse kanıtların yedeği savcılığa suç duyurusunda bulunan birkaç arkadaşımda var. Şikayet için kanıtlara ihtiyacı olan varsa, Valor forumlarından benimle iletişime geçebilir.
uo-devde de ayni durum yasandigina ve onceki basliklara da malum sunucunun linkleri koyulduguna gore sifreler havalarda ucusuyor olmali. anlasilan pacalari tutusan bir arkadas kanitlari yok etme cabasina girismis veya sunucuyla birebir husumeti olan bir baska arkadas iki basamakli iq'suyla bir ise kalkismis.

bir diger ihtimal ise basligi acan arkadasin sifresi 123456 olsa gerek

eski postu bulursam kanitlari bizzat koymayi dusunuyorum.
Ghlahn : Mesaj sahibi mesajını düzenleyerek sadece bir sunucunun adresini yazdı. Bu sebeple size sansürlendi olarak gelebilir.

mesaj sahibinin hesabı hacklenmiş sanırım.. yapılan reklamda her şey bu sunucuya mal edilmiş gibi görünüyor.
altından ne çıkacak diye merakla beklerken sunucu reklamı çıktı :D

şaşırdıkmı
haaayır
Mysterious :
Ghlahn : Mesaj sahibi mesajını düzenleyerek sadece bir sunucunun adresini yazdı. Bu sebeple size sansürlendi olarak gelebilir.

mesaj sahibinin hesabı hacklenmiş sanırım.. yapılan reklamda her şey bu sunucuya mal edilmiş gibi görünüyor.


e öyle zaten adamların reklam politikası bu şekilde.Oraya buraya saldırarak reklam yapıyorlar.Daha dün norn sitesinde gördüm tüm sayfalarda valor reklamı yapmışlar.
bişey çıkacağı belliydi zaten altından banlanan sunucu sahiplerine ayit fake üyelikler konu aralarında bizde böyle yok bize gelin demeler millette kekti ama yedimi evet bal gibide yediler tabi
Konunun aslı yani ss çekilmesi olayı trajik sayılabilecek bir durum. Yani sunucu açacaksın illegal program engeli yerine oyun içinden komutla şüphelendiğin kişilerin ekran görüntüsünü alıp bakacaksın. Oyuncunun bundan haberide olmayacak.. Sunucu içinde speed çalıştıran bir oyuncuyu takip ederek az çok anlayabilirsin. En basitinden bir yell geçip speed kontol aktif diye fake bir duyuruda geçebilirsin. Emin olun işe yarar. Başka ne amaçla ss alınabilir ki? Ne gerek var? Bu eğer yönetimin yaptığı açıklama ile önemsiz bir hadise ise oyunculara baştan söylemeleri bilgilendirmeleri iyi olurdu. Böyle yapmaları bile bu yaptıklarının doğru olduğunu göstermez. Oyuncu makroya bırakmış internetten alışverişte yapıyor olabilir veya kendince özel sitelerde de geziyor olabilir. Sadece uo mu oynuyor bu vatandaş?
*** hesabınız kapatıldı /Gh

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-06-28 23:01, 7 yıl önce)
Böyle girişimci mesajlar cok dikkatimi çekiyor yazmadan geçemeyeceğim 😀
Lucretius burda işlem yapmıyor adam basmış küfürü...
O küfür eden çocukda valor yalakası.Bunu anlamıcak ne var? Ortalığı kızıştırıyor aklınca...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.