Arkadaşlar merhaba, bazılarınız beni tanır bazılarınız tanımaz. Neler yapabileceğimi ve yaptığımı görmüşlerdir.

Çok değil 2 gün önce sahibi olduğum sunucuya yeni bir site tasarımı yapayım dedim.

Hoş sayılabilecek bir tasarım yaptım ve yayınladım. Bundan site tasarımını alıp başka bir sunucu kullanmış.

Reklama şu an gerçekten ihtiyacım yok, zaten u-s forumlarında reklamımız bulunuyor.

Kimdir necidir bilmiyorum ama Sylex Sweat denen kişi bir de copyright koymuş :D

Yani herşeyi anlarım da bu kadar da terbiyesizlik olmaz.

Geleceğim nokta, sevgili arkadaşlarım, geliştiriciler, tasarımcılar..

Türk Halkı olarak bunu yaptığımız sürece, hiç bir yere varamayız. Ben her zaman şunu düşünmüşümdür, yapılan güzel bir iş varsa ve ben onu yapabilecek mertebede değilsem, kendimi geliştiririm. Daha sonra ise, diğer yapılan işten daha iyisini yapmaya çalışırım. Burda bunu yapan bir çok kişiyi tanıyorum, takdir ediyorum. Ancak yapmayan arkadaşlarımızı, yaşı küçük veya büyük uıyarmalıyız. Bu düşünce tarzını onlara da aşılamalıyız.

Tekrar ediyorum, konunun reklamla uzaktan yakından hiç bir alakası yoktur. Sadece bu kişiyi yaptığı terbiyesizlik yüzünden rezil etmek istiyorum.

Verilen tepkiler üzerine ve kurallar gereği, merak eden olursa, kendi sunucumu ve diğer sunucuyu Özel Mesaj yoluyla gönderebilirim.

Not: Umarım bir şekilde benzer bir olaya maruz kalmış kişiler bu başlıkta duygularını dile getirir.
Not2: Kilitlenmesi yönünde mesaj atmamanızı rica ediyorum. Benim için gerçekten önemli. Bu gibi şeyler ne tasarım duygusu bırakıyor ne de başka birşey.

Bu konu Lai tarafından düzenlendi(2010-08-24 01:29, 13 yıl önce)
Konunun silinmesini istiyorum veya lai nin mesajının editlenmesini kendisi reklama ihtiyacım yok demiş ancak girdigimde 0 player idi ve ayrıca u-s forumlarında reklamım var ne demek ya foruma reklam vermek yasak ultima-strike.com un belli alanlarında ki(forumda degil!) reklam verilebiliniyor oda belli kişilerin izniyle... umarım anlatabilmişimdir neyse tekrar söylüyorum Başlıgın silinmesini veya Lai nin mesajını editlemesini istiyorum...

Hiç bir şekilde bir serverin link ini vermemelisin..
Hiç bir şekilde bir oyun serverinin sisteminden bahsetmemelisin...
(eger yanlış biliyorsam bir yetkili beni uyarsın lütfen ögrenmiş olurum...)
arkadasım bilgilerini bu kadar açık edersen kullanırlar tabiki

sanki çok iyi bir site de :)
Reklam mi?Herif emeğinden bahsediyor sen gelip reklam diyorsun.Herifin zaten 1adet reklami var.Burada çalinmiş emeğinden bahsediyor,yaptiğin çok saçma.

Geçmiş olsun Lai , zaten 3-4haftaya kalmaz kapatir giderler.Yazdiklari mesajlardan acemilik akiyor.
Reklama şu an gerçekten ihtiyacım yok, zaten u-s forumlarında reklamımız bulunuyor.
Yazım yanlış anlaşılmasın, tabi ki reklama ihtiyacımız var. Ancak oyuncum olmasa bile bu sunucuyu istediğim kadar açık tutma imkanına sahibim. Bu sebeple ihtiyacım yok.

Tabi ki oyuncularımın fazla olup eğlenmelerini ben de isterim. Sonuçta bu oyunun amacı, her oyunda olduğu gibi eğlenmek.

@PeterJoseph, lütfen saldırgan yaklaşmayın, lütfen.
@PeterJoseph
Adamın emeği çalınmış koyun can , kasap et derdinde
hmms. Peki dogru anladım ama eger böyle olunca kabulleniyorsanız ok iki-üç gün sonra ama herkes yazmaya başlar bla bla serveri kurdum bla bla ekledim bla bla bize böyle birşey yaptı onları kınıyoruz yada bla bla fikirlerini benimsemiyoruz ve kınıyoruz derler vs gider bu ... neyse eger kullanıcılar rekalm olmadıgını söylüyorsan ben tek bir kullanıcı olarak bişi diyemem ztn.

yinede pek içime sinmedi ya forumda server link i verilmesi neyse..
Reklamla hiç bir alakası yok adam emeğinin çalındığını sizlere belirtiyor daha başka nasıl anlatabilir ? farklı bir yol gösterin ki onu uygulasın .

Lai Tamhosting şirketiyle 3 yıl çalıştım kolay kolay kimseye sponsor olmazlar eminim işinizi en iyi şekilde yapıyorsunuz.Takma kafana burası Türkiye olur böyle vakalar.
@PeterJoseph, o nasıl laf. Ben bir adamın fikri için yorgan yakarım. Doğru söylüyorsun, sonuna kadar haklısın. Ne U-s forumlarında ne de başka bir yerde kurallara uygunsuz reklam verilmesini kesinlikle kabul etmem. Ancak arkadaşım, gerçekten reklam kaygısı değil bu. Yaptıkları terbiyesizlik, her emektarın ağrına gider.
Novice
12.5
Lai'nin reklam yaptığını düşünmüyorum ancak bu tür başlıklar daha önce kilitleniyordu.Bu da kilitlenmelidir diye bir şey söylemiyorum ama arkadaşların tavırları bu yüzden olmuş olabilir.
yok saldırgan bir tavırım falan ya sanırım yanlıs anlasıldım :D eger saldırgan tavır sergiledigimi düşündürdüysem özür dilerim
sadece buraya bunu yazmanın gerekli olmadıgını söylemek istiyorum ne bileyim site yöneticileri ile iletişime geçilse vs daha az ses cıkarılarak halledilebilir gibime geliyor ha yok site yöneticileri gerçekten kendini bilmez kişiler diyorsan o ayrı ancak yine pek alakalı gelmedi senin kendi reklamının yapılmış olması pekte fark etmez zaten seni tanıyorum site ismi vermesende "Benim Sunucumun sitesi" desen ben dahil site kullanıcılarının yarısından cok daha fazlasının anlayacagından eminim neyse yanlıs anlasıldım sanırım :D
Webhost barındıran firmaya mail attım. Umarım gerekli uyarıyı yaparlar.
her zaman böyledir zaten iyi birşey yaparsın, çalarlar. bide üstüne haklı duruma geçerler.
kötüler gökenim.
o değilde işin komik tarafı,bizim anasayfamızdaki haberlerımızın yazılarını editleyerek değiştirmişler.

insan bari onları sıfırlar :D
Geçmiş olsun gerekli uyarıyı webhosting firmasına yolladıysan problme oluşcağını sanmıyorum. Umarım yoluna girer herşey + başlık kurallar gereğince, PeterJoseph ve Mortal arkadaşımızında dedikleri gibi kilitlenip editlenmesi gereklidir. Sonuçta imzanızda siteniz mevcut benim tasarımımı şurası çaldı böyle böyle isteyen p.m atabilirim ayıbı sizde görün diye bir başlık ve içerik yazılsa şahsen beni daha çok çekerdi başlık.. Neyse kalın sağlıcakla iyi geceler.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.