Server'a girdim rezalet bir durumla karşılaştım kurallar ' da yazıyor ki.

Buyu attiktan sonra flood yapan 60 saat jail cezası alacaktır..

bu ne be :D speech'den fixlesene o zmn xD
@Lucretius, malesef öyle birşeyin olmasını çok istesem de, yok (:

Keşke kolay bir şekilde telif haklarını alabilsek. Ülkemizi sevmiyorum.
Evet öyle birşey olmadığını bende biliyorum ama sadece ülkemize has birşey değil. Telif hakkı burada da, yurtdışında da alabilirsin tabi bir takım prosedürleri var.
Lucretius : Evet öyle birşey olmadığını bende biliyorum ama sadece ülkemize has birşey değil. Telif hakkı burada da, yurtdışında da alabilirsin tabi bir takım prosedürleri var.

Bende zaten telif hakları olduğunu kabul ederekden.. Tasarımınızı çalan şahısın domaini gözükcek şekilde screen shot alınız dedim. Yanlış anlaşılmışım..:)
Noter'e gidip Nimloth'un web sitesini vs.. telif hakkını almak istediğimde merkez'e gitmeniz gerekmekte dediler. Her yerde de yapmıyorlar, bu bizim ülkemize özel birşey :)
İlginç bir site ama bana yeterli gelmedi. Bir kanundan bahsediliyor fakat bu kanunun, verdikleri hizmetle bağlantısından bahsedilmiyor. Yani kanunlar çerçevesinde tastix'in pek bir anlam taşıyacağını düşünmüyorum. Ayrıca ücretler de, ho ho ho..
o zaman yazılanı pek anlayamamışın demektir. bu sanal imza aracıdır. Yaptığın tasarıma sanal imzanı yerleştiriyor bu sanal imza ile kanunda yer alan hükümlerle nasıl hakkını arayabileceğinden bahsediyor.
Ücretleri çok pahalı gibi.. Ancak Uğur'unda dediği gibi sanal imzanınız devreye giriyor ve projenizi veya tasarımınızında ufak bir oynamada gerekli yasal işlemleri gönül rahatlığıyla yapabiliyorsunuz.

iyi akşamlar.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.