Başlık editlenmiştir. Kusura bakmayın, reklam kaygısı yoktu ancak madem böyle bir talep var, değiştirdim.
pm atarmısın
Novice
11.9
Xandra : Geçmiş olsun gerekli uyarıyı webhosting firmasına yolladıysan problme oluşcağını sanmıyorum.

Web hostu sağlayan firmanın bi halt yapabileceğini sanmıyorum malesef.
bence bu kadar abartılıcak bir durum yok. bu tip olaylar web dünyasında sıkça rastlanan durumlar. örneğin futboldan örnek vermek gerekirse, galatasarayın sitesi manchester united sitesinin bir kopyası :) bu nedenle bence bu kadar çıldırmamalısın. Ben bu siteyi güzel yapmışım ki başka sunucu sahipleri kullanıyor demelisin (= sana ve sunucuna başarılar dilerim.


edit: pm pls :P
Bencede bu kadar abartılmaya gerek yok, emeğe saygısızlık olmuş o ayrı bi dava ve türkiyede, böyle şeyler normal gereksiz bi topic.

/// Kilitlensin
Hiçbirşey normal değil. Ya şöyle düşün, ha bir dükkanı soymuşsun, ha internette başkasının yaptığı birşeyi çalmışsın ? Ne farkı var, etik değil bunlar. Ve normal olarak karşılamaya başlarsanız işte o zaman bu ülke farklı biryerlere gidiyor demektir!!!
Fakat Lai, çalınmışsa, çalınmıştır, üstünüze tecilli değilse yapabileceğiniz bişey yok ve bu konu U-S forum'unu yakından uzaktan ilgilendirmiyor
Lai bana ulaşırmısın, konuşmak istiyorum bir konuda :)
Dolaylı olarak ilgilendiriyor, seninle birebir polemik içine girmek istemiyorum. İlgilendirdiğini şöyle açıklayım.

Ultima Online için bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar platform var. Ve genelde insanlar bu tarz yerlerden haber alıyor. Bu kişiyi bu platformda rezil edersem, bir daha onunla iş yapacak olan kişiler, tekrar düşünmek isteyeceklerdir. (Örn: O sunucunun sahibi)

Bunu karşılıklı bir olaya dönüştürmemeni dilerim, umarım birşeylere verdiğin emek ve zaman, böyle karaktersiz kişiler tarafından çalınmaz.
Valla, Lai benim amacım tartışma değil kendi fikirlerimi sunuyorum,
Dediğin doğru olabilir, ama topic'in kitlenmesi lazım çünkü diğer bahsettiğin şahız, bi açıklama yapmadı henüz. kitli kalınıp yinede görülebilir, yoksa bu şekilde olmaz.
O sunucunun sahibi bana gerekli açıklamayı yaptı. Kendisi de bilmiyormuş, bir kaç küfür etti. Kusura bakma dedi. Ben şahsın terbiyesizliğini söylüyorum zaten, sunucunun değil. Bilmeyebilirler, normaldir.
O zaman bu konuyu uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum, genede karar U-S yetkililerin.
Gerekli Screen Shot'ları alıp domainin gözükcek şekilde gerekli yerlere başvurursanız gerekli işlem yapılcakdır. Ancak tasarımın size ait olduğuna dair bir kaç kanıt istenebilir..
gokhancım rahat ol benim full spheremi calmişlar senin web siteni :D
ardor uo adlı açtıgım serverin clienti,spheresi,dialogları bile degiştirmemişler gerisini sen düşn :)
Xandra : Gerekli Screen Shot'ları alıp domainin gözükcek şekilde gerekli yerlere başvurursanız gerekli işlem yapılcakdır. Ancak tasarımın size ait olduğuna dair bir kaç kanıt istenebilir..
gerekli yerler neresi ?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.