Yeni başlayan arkadaşlar için kasma alanımız. Normalden gelen yetenek hızından daha az gelmektedir. Burada macroya bırakabilirsiniz ama skilliniz normal kasarak daha hızlı gelecektir. Tüm dummyler farklı yetenekler içindir.








Britain healerın yanından alt kata inerek çalışma alanlarına ulaşabilirsiniz. bu alanlar safe zone değildir.
xp mi o
Evet xp :) Mac kullanıyorum yandan xp kurdum mac e oyunu ve bazı programları açabilmek için.
Aksaklik icin kusura bakmayin :) Herkes kendince birseyler yapiyor iste ^^
Köşeye sıkışmış bir Drake, Lizardman lerden kurtulmak için savaşıyor. Zindanlar da bu tarz olaylarla, esir alınmış insanlarla ve maceracı gruplarıyla karşılaşabilirsiniz.

Merhabalar. Bildiğiniz gibi deneyim puanı kazanabileceğiniz bir sistem yapıyoruz. Bu sistemi test etmek için iki üç yaratık ksmeye daldık zindana ve kendimizi öyle bir kaptırmışız ki yaklaşık üç saattir zindanda yaratıklarla uğraştık. Bu sırada bir kaç ss aldım ki sizlerle paylaşmak için :)

Öldürdüğünüz yaratıklardan verdiğiniz hasar oranında deneyim puanı kazanırsınız. Bu deneyim puanları sağ üstte gördüğünüz yerde birikir. Bu sağ üst sadece deneyim puanı kazanabileceğiniz zindanlarda ekrana gelir.

Kapıdan girdiğimizde Iron elementlerle karşılaştık. Elimizde artı 6 scimitar, üzerimizde ringmail setle başladık sistemi denemeye :



Daha sonra biraz daha kesip bırakmayı düşünüyorduk.



Ama alt katlara inince bırakamadık. Bir Titan bulduk ve onu öldürdük bu sırada In Lor büyümüz bitti ve loş ışıkta kaldık.



Bir alt kata inmeyi planlarken yolda Lightning Element gördük. Bu ne lan diyip daldık ve sonuç



Yolda değerli maden düşüren elementlere rastladık. Biraz çıldırdık bizi bir kaç kere öldürdükleri için





Yolumuza devam ederken devlere rastladık yine. Sonu güzel bitmedi bu sefer



Daha sonra zindanın sonlarında sakin bir köşede bir Ejderha gördük.



Bu görüntü yaklaşık 15 saniye kadar sürdü bizim için



Sonrasında ise hazin sonla karşılaştık



Hırs yaptık tekrar gittik ama Ejderha manyak çıktı bizi öldürene kadar tüm zindanda kovaladı ve hepimizi teker teker öldürdü.




Maceramız da burada sona erdi. Sistemi denemek için girip kendimiz kitlendik, eğlendik ve baya güldük. Özellikle üç kişinin element tarafından öldürülmesi bizi çok güldürdü. Umarız sizde bizim kadar eğlenirsiniz.

Closed Betaya katılmak isteyen arkadaşlar varsa skype tan

silmariluo

yu ekleyebilirler.

Bu konu emekkk tarafından düzenlendi(2015-02-12 04:14, 9 yıl önce)
Bazı şehirlerde eşya satan yaratıklar bulabilirsiniz. Kendileri saldırgan değillerdir sadece ticaret yapmak istiyorlar :)

- Deneyim puanı sistemi tamamlandı ve yavaş yavaş eklentiler eklenmeye başladı.

- Deneyim puanı kazanabileceğiniz yeni bir dungeon yaratıldı. Burası için yeni yaratıklar yazılmakta.

- Dungeon chest sistemi baştan yazıldı. Bulduğunuz kasaların seviyeleri hep aynı olmayacak ve seviyesi her yerde random çıkacaktır.

- Deneyim puanı kazanabileceğiniz zindanlarda alan büyü ile hasar veren büyülerle öldürülen yaratıkların deneyim puanı vermesi engellendi. Böylelikle girip macroya bırakarak deneyim puanı kasmanın önüne geçildi.

- Hazine kasalarının isimleri unique yapıldı. Böylelikle o kasayı oraya kim gömmüş bileceksiniz.

- Craft menüsünde bulunan hatalar giderildi.

- Yeni harita ile ayarlanması gereken region bölgeler ayarlandı.

- Sosaria'ya Llama, Horse, Desert ve Forest Ostard spawnları konuldu.

- Neredeyse tüm Sosaria nın npc, monster ve spawn dizilimi bitirildi.

- Lag yapmaması için şehir içlerinde bulunan shoplar stabil olarak world build programıyla konuldu.

- Böcek yuvası dünyanın belirli yerlerine yerleştirildi.

- Zindanların atla girilememe, mark yapamama gibi olayları ayarlandı. Oluşabilecek buglar fixlendi. Binekle atla girilemeyen bir zindana teleport olmaya çalıştığınızda olamıyorsunuz ve mark yapılamayan zindanların içerisinde gate açamıyorsunuz.

- Hayvanların spawn timerlari şehir içinde farklı, ormanlık alanlarında farklı ve çiftliklerde farklı olarak ayarlandı.

- Bulunan çoğu çiftliğe toplayabileceğiniz sebzeler eklendi.

- Yaratıklardan düşen jewelery taşlarının fiyatları güncellendi ve daha değerli yapıldı.

- Üzerinizde deri harici set varken meditasyon yaptığınızda daha zor meditasyona girmeniz ayarlandı.

- Lockpick kasma kasaları banka içlerine rastgele konulmadı. Şehirlerin içinde Inn lere, npclerin evlerine dağıtılarak konuldu.

- Zindanlarda bulabileceğiniz fighter, merchant gibi npclerin kiralanması ayarlandı.

Diğer ayarlı olanları zaten söylemiyorum. Şu ana kadar yapılan testlerde elle tutulur bir bug bulamadı oyuncularımız. Bulunan küçük hatalarda hemen fixlenmiş durumdadır.
Merhaba arkadaşlar,

Sunucumuz 15.02.2015 tarihinde saat öğlen 12:00'da beta test olarak açılacaktır.

Bir haftalık bir beta döneminden sonra oluşmuş veya oluşabilecek hatalar tespit edilip düzeltilecektir. Beta'dan sonra uzunluğu ön görülemeyen fakat kısa olması muhtemel bir bakım süreci olacaktır.

Beta test döneminde kazanılan yetenekler ve itemler silinmeyecektir.

Siz değerli oyuncularımıza duyurulur.
sahiplerini sevmesem de farklı bir sunucu olacak galiba.bi bakınırız be
adı benzemesin sindarin gibi :S
VE TANRI BAYRAM HARCLIGINI YARATTI.
Boş yere mesaj atmış olmak için mesaj atmayalım lütfen. Yaşlarımıza ve işlerimize bakmadınız sanırım ? Ama elimi öperseniz bayram harçlığı ben size verebilirim ama server açmamanız şartıyla.
Sunucu son derece stabil ve sadeliği ile göz dolduruyor.Bir şey içinde memnuniyet gösterin arkadaşlar.Sizler için map baştan yaratılıyor.Sistemler ekleniyor.Bilmeden başlığı kirletmeyin boşuna.Bu projenin başındaki kişilerden biri ve mapi dizayn eden ismini açıklasa eminim buradan sırf onun hatrına oynayacak insanlar vardır.

Emin olun harçlık vs ile açılmamış bir sunucu.Bunu bu insanların daha önceki 1 2 serverında bulundugum için diyorum.Ama bizim playerımız macerayı sever, bile bile kapanacağını gider yine narderia ve klonlarında oynar.Emek ise emek bu server oluyor Roa oluyor .Açık ve net söyleyeyim roa da emek sarfedilmiş bir yer ama kıymet bilene .Umarım Silmaril bir yerden tutturup ortalama bir player ile yolunu çizer.

Zaten amaçsız serverlarda oynayan atarlı ergenlerin seçimi silmaril olmayacaktır.Çünki burada editin 1 gp sini, adam kayırmanın olmayacağını çok iyi bilirler.
Superadminstratours gereken şeyleri yazmış. Daha sunucu içeriğini görmemişsiniz, eminim ki daha sunucuda yer alacak sistem ve mekaniklere dahi göz gezdirmemişsiniz; ama lafa geldi mi efe kesiliyorsunuz başımıza. Ne kadar boş beleş adam var şu Ultima Online camiasında arkadaş! Günlerdir adamların geceleri gündüzleri bir olmuş, hataydı, koduydu uğraşıyorlar, sunucuyu sadece test etmek için giren tek bir kişiye üşenmeden düzenlediği tüm mekanları gezdiriyor ve sistemleri uzun uzadıya anlatıyorlar, bir de üstüne sizin gibi ciğeri beş para etmez, millete köstek olmak ve parazit gibi bir sunucudan nemalanmaktan başka bir şey bilmeyen kişiler tarafından eleştirilecekler öyle mi? Hadi birader, gölge yapmayın burada.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.