Neden ph yok diye sorular alıyoruz ve buna cevap vermek istiyorum :

Ph yok çünkü ; biz kapanmayı düşünmüyoruz. Böyle bir şey söz konusu değildir ve kapanmayacağımız için vereceğiniz emekler boşa gitmeyecektir.

Ph yok çünkü ; bir haftada bir kişinin tüm skillerini kasıp etrafta ölü bir ticaret olmasını istemiyoruz. Gerçekten isteyen ve emek veren kişilerin craft kasmasını ve ticareti canlı tutmasını istiyoruz.

Ph yok çünkü ; eskiyi özleyen bir staff tayfasına sahibiz ve bunu seven bir çok insanın olduğuna inanıyoruz ama bu tarz bir server açmaya player kaygısı yüzünden kimse giremiyordu ve biz cesaret edip girdik.

Ph yok çünkü ; eskiler zaten bunun zevkini bilir, uzun uğraşlar sonucunda yapılan bir gold zırhın bile çok önemli değeri vardır. İki haftada kasılan +15 ve blackrock setten daha değerlidir. Yenilerinde bu duyguyu tatmasını istiyoruz.

Ph yok çünkü ; biz bu servera çok emek verdik, gerçekten oynamak isteyenlerinde bu servera emek verecek kişilerin olmasını ve yapacakları yanlışlarda banlanmaktan çekinen kişiler olmasını istiyoruz.

Ph yok çünkü ; bir günde kasılan serverlarda editi anlamanız çok zordur ama uzun sürede kasacağınız serverlarda editi hemen anlayabilirsiniz ve biz edite her türlü karşı bir takın olduğumuz için kimsenin emeğini yemek istemiyoruz.

Ph yok çünkü ; ultima online iki günde skillerinin kasıldığı, bir haftada tüm itemlerini toplayarak oynanan bir oyun değildir. Emek vermen gerekir, elinde ki artı üç silahın bile değerli olduğunu bilmen gerekir ve yaptığın sadece bir kalkanla bile ticarete girmenin verdiği zevki hissetmen gereken bir oyundur.

Bunlar gibi bir çok neden daha sayabilirim ama asıl önemli olan Türkiye de player kaygısı olmayan ve gerçekten kaliteli oyun oynamak isteyen oyunculara inandığımız için ph ı açmamış bulunmaktayız.

Ben biliyorumki, tüm Silmaril kadrosu biliyorki bizim yapmamızı bekleyen bir çok oyuncu var ama buna cesaret edebilecek bir server ne yazık ki hala çıkmadı. İşte bu yüzden elimizi taşın altına koyarak PH sız bir şekilde sizlere serverımızı açıyoruz.

Ama gerçekleri göz önünde bulundurmamızda gerekliydi. Eskisi kadar ağır bir şekilde kasma sistemi bulunmamaktadır. Pvp skillerinde %40 civarında bir ph açılmış ve craft skillerinde %20 civarında bir ph açılmıştır. Çünkü artık insanların zamanı gerçekten değerli ve kısıtlıdır. Bunun farkındayız.

Umarız bu kararımıza saygı duyarsınız ve ph olmadığı için serverımızdan hemen çıkmadan bir süre şans verirsiniz. Bu süre içinde emin olun ki serverı size bağlayacak bir şey kesinlikle bulacaksınızdır.
Sunucu ve siteye bağlanılamıyor ?
Şu anda bununla ilgileniyoruz. Klasik bir insanlık dışı olay yine. Serverımızın korumasını geçemedikleri için bazı arkadaşlar websitemize saldırıyor.
iyi güzel yazmışsınız da eskiden oyuncular oyunu bilmiyordu.şuan 2 haftada +15 silah çıkartsan etsen.actionda kaybetmen 2 saat.oyunun cini olmuş millet.eski eskide kaldı.
Yaverim perge ile dolaşıyoruz.Biraz uzun sürdü tabi ama sonunda keşfetmemize değecek şeyleri bulduk.Tabi piramidin üstüne çıkmadan olmaz.Birazda yorulduk haliyle.



İçinde ne var diye bakmadan olmaz tabi .Belki canlı bir mumya buluruz diye umutlanırken.Soyguncu ölü bir orc ile karşılaştık leş gibi kokuyordu.Perge mumyanın köpek askerlerini görünce korkmadı değil.Belli etmiyor ama sesi tiz çıkıyor .



Yoldaşım pergeyle pramiddeki haritayı incelerken .Belli belirsiz 1 koordinat bulduk asıl macera bundan sonra başladı.Bizi ilginç bir yere sürükledi.Haritada okunan koordinatta bir mağara bulduk .Ama sonra göreceğimiz küçük dilimizi yutturmaya yetti.



O büyük haşmetli kapıdan geçince anladıkki doğru yerde değiliz.Hele de bu kadar acemi bir büyücüyken


Tabi görmemizle kapıdan geri çıkmamız bir oldu.Perge eski erderjanın inine gidelim diye tuturunca .At alacak paramız olmayınca 15 dakika koştukdan sonra en sonunda o büyülü inede gelebildik.Erderhanın kalıntıları dediği kadarda varmış .Mağara kadar büyük ve güzeldi ,birazda ürkünç



Şu an için gördüğümüz yerler ,görmediklerimizin yanında kum tanesi kadarmış onunda bilgisini aldık.İlk saatlerde player sayısıda iyi ben şahsen oynuyorum .Oyun içinde Alina nickden banada ulaşabilirsiniz umarım eğlenirsiniz.

Bu konu Superadminstratours tarafından düzenlendi(2015-02-15 17:17, 9 yıl önce)
Merhaba arkadaşlar. Serverı açtığımızdan beri bazı eşek arkadaşlar sunucu makinasına saldırı yapamadıkları için websitemize saldırmıştır ve bu yüzden sorun yaşadık. Bu sorunları hallettik şu anda. Onun dışında ortak kararla ölümcül olan kasma şekli biraz hafifletti. Daha da dokunulmayacaktır. Artık kasması çoğu skillde ölümcül değil ama bazı skillerde hala ph bulunmamaktadır. Gelmek isteyenler connector indirip ve forumlara kayıt olarak şu anda girebilirler. Aksıklık için özür dileriz.
Forumlara yine ulaşılamıyor, site anasayfası da aynı şekilde.
Cookilerinizi temizleyip deneyebilirmisiniz acaba ? Forumlar 4 saattir filan aktif durumda ve online insanlar mevcut.
temizledim ama bir gelişme yok maalesef.
Alla alla şu an forumlarda 11 kişi online durumda. Anlamadım gerçekten neden böyle olduğunu.
Dün yaşanan site sorunları ve connector sorunları halledilmiştir. Hala sorun yaşayan varsa belirtirse seviniriz.

Dün bu kadar sorun olmasına rağmen sorunlar başlamadan giren arkadaşlar bizleri bırakmadan kasmaya devam ettiler çok teşekkür ederiz onlara. Ortalama 8 ve 15 player arasında devam ettik bu kadar sorun varken. Hevesimiz arttı ve daha heyecanlandık. Umarız sizlerde bir şans verirsiniz ^^
Rp yapmak için serverımıza giren oyuncularımızdan birisi sürekli twitch yayını yapacakmış. Bizi mutlu etti, oyunu merak edenler ve bu arkadaş ne yapıyor diye bakmak isteyenler için arkadaşın iznini alıp sizlerle paylaşmak istedim :)

https://www.twitch.tv/Sylhepnia
Bize güvenip bizim yanımızda olan oyuncularımız skillerini hala kasmaktalar. Bizi seçtikleri için teşekkür ediyoruz 12 ile 15 arasında oyuncu sayımız değişiyor umarız sizleride aramızda görürüz.

En son sanırım boss dan çıkabilecek en değerli itemi düşürdük pergeyle.İnvul bir magerobe.Resim atmak tabi basit ,Boss a gidene kadar çok uzun yol gittik.Ama hak ettik ,aldık sanırım hakkımızdı.Ank har -Slayerın o boynuzlarını ayaklarımızın önüne serdik.Zevk ve mutluluktan zıpladığımı hatırladım şimdi ,çok güzel duyguydu.



Dipnot: ank_har Slayer 'a ulaşmak için önce wrong üst kattaki keeper öldürülüyor.Daha sonra açılan gateden boss'a ulaşılıyor .O ölünce yandaşları demonlar sizi bekliyor.

Bu arada çoğu dungeona at ile girmek yasaklanmış.Bildiğiniz at sız şekilde dungeonlarda item kasıyorsunuz.Hani olurda merak edecekler tribe girmesin.Server zor ve sıkıntılı .Hop 2 hazine açıp actiona gideyim, 2 saate action atarım diyenler için bilgilendirme olsun.Ben 7 saatte ins 75 anca yaptım.Umarım hakkını verecek kişiler gelecektir.

Neyse item isteyen clon sunuculara gidebilir yani.60 ile multi olacağına ileride 30 40 kişi adam gibi sunucuda oynayacak kişilere 10 numara sunucu.

Bu konu Superadminstratours tarafından düzenlendi(2015-02-17 04:07, 9 yıl önce)
dostum iyi hoş tanıtım yapıyorsun da her mesajında öbür serverlara bi taş görüyorum.Başarıyı bu şekilde değil kalitenizle yakalayın.Mahalle ağzıyla değil.

bol şans



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.