26.03.2015 Perşembe saat : 21.00

Quest Başlangıç : Karanlığın içinde

Sosaria'nın alt üst olan dengeleri bazı yer altı yaratıklarının dışarıya çıkmasına neden olmuştu. Asylum zindanının bulunmasından sonra garip bir şekilde Sosaria nın belirli yerleri kaplayan zifiri karanlık yüzünden gece yaratıkları avlanmaya dışarıya çıkmaya başladılar. Geceleri artık daha korkutucu ve huzursuz geçiyordu ama bundan daha korkutucu olan bir şey daha vardı ve bu sır şu ana kadar bilinmiyordu.

Hapsedilmiş eski bir Vampir olan Hendrick namı diğer "Ölüm Rüzgarı"nın hapsedildiği yer keşif edildi ve onu serbest bırakmak için uğraşan bazı vampirlere denk gelindi. Eğer istedikleri gibi bu Vampiri serbest bırakırlarsa Sosaria'yı daha büyük bir karanlık beklemektedir. Belki de hiç bir zaman bitmeyecek bir karanlık.

Sosaria ordularını ve kahramanlarını bu kişileri durdurmak için savaş alanına çağırıyor. Perşembe günü saat 21.00 da yapılacak olan büyük bir baskın ile "ölüm rüzgarı"nı serbest bırakmaya çalışanlar durdurulacak. Bunun için silahları kuşanmanın zamanı geldi. Eğer Sosaria değer veren biriysen bu kötülükle savaşmak için yanımızda ol. Savaş büyük olacak her türlü desteğe ihtiyacımız bulunmakta !


Eklenen bazı yenilikler ve sistemlerimiz.

Daha fazlası bu hafta içinde eklenecektir. Bizi tercih edip bırakmayan arkadaşlara teşekkür ederiz ve iki haftadır iş yoğunluğundan dolayı servera gerekli ilgiyi gösteremediğimiz için oyuncularımızdan özür dileriz.

Yeni Bowlar

https://www.silmariluo.com/forum/index.php?topic=274.0

Farming Sistemi

https://www.silmariluo.com/forum/index.php?topic=275.0

Yeni dekorasyon eşyaları

https://www.silmariluo.com/forum/index.php?topic=276.0

Daha fazlası için

https://www.silmariluo.com
başarılar dilerim gençler
Tame zor. Yokmu gececilerden gelecek be
3 ay sonra şipşak uo 6 ay sonra yokya uo 1 yıl sonra ohaha uo . ne de olsa zihniyet asaasdasdasd uo :D
Yaw he he
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hayatımızda oluşan yoğunluk nedeniyle servera bakamaz hale geldik ve bir çoğunuzun haklı olarak bu konuda bir açıklama beklediğiniz veya beklemekten sıkıldığınızı biliyorum. İnanın şu an işten daha yeni gelmiş bulunmaktayım ve bu açıklamayı yazıp bir kaç saat uyuyup tekrar iş yapacağım.

Silmaril Uo kapanma gibi bir düşüncesi yoktur. Zaman zaman boşlamalarımız olabilir ama en küçük vaktimizde bile serverı nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye düşünmekteyiz. Bunun sonucunda Gökku'nun oluşan boş vakitlerinde çalışması için düşünülen fikirler ortaya çıkmakta ve yapılmaya başlanmaktadır. Bir çoklarının düşündüğü gibi tamamen bitmemiş veya eksik bir server olabiliriz ama bir şeyleri denemeden tek başımıza bu serverı mükemmel hale getiremeyiz. Serverı açmadan önce bir çok test yaptık, neredeyse bütün sistemleri denedik ama her zaman gözden kaçan bir şeyler olabiliyor ve bunlar size yansıyor ama birlikte uğraşarak daha güzel bir server elde edebiliriz. Bunda ne kadar bizim emeğimiz geçecekse, sizlerin emeğide geçecek.

Bu serverı açmamızdaki asıl amacımız ne zor kasılan skillerin olması, ne ölesiye pvp nede deli gibi item toplama değildir. En azından benim düşüncem bu projeye start verirken bu değildi. Asıl düşüncem yıllardır oynarken devamlılığı olan ve girdiğimde bana ucundan bile olsa eskiyi hatırlatacak bir server olmasıydı. Girdiğimde iki sohbet edebileceğim, insanlarla eğlenebileceğim ve sorunları birlikte aşabileceğimiz bir platform olmasıydı. Açıkça söylüyorum ben elimden geleni yapamadım. Kişisel sorunlarım ve zamansızlıktan dolayı istediğim şeyleri bu server için şu anda veremedim ama bunun için geç olmadığınıda biliyorum. En basit bir çok işi bile servera tam odaklanarak yapamadım ama zamanım oldukça bu eksikleri kapatmak için çalışacağım ve hayalimde bulunan dünyayı sizlere sunmaya çalışacağım. En basitinden spawnlar artan player sayısına uygun olarak yaratık spawnlarını arttıramadım veya dünyanın içindeki ormanları, dağları hayalimdeki gibi şu anda döşeyemedim ama bunların hepsini zamanla yapacağıma inanıyorum ve tüm takım arkadaşlarımında bu durumda olduğunu bilmenizi istiyorum.

Normalde böyle şeyler yazmam ama bir çok kişinin bir açıklama, en azından bir laf beklediğini biliyorum bu yüzden bu yazıyı sizlere en içten duygularımla yazmaktayım. Biz elimizden geleni yapacağız ve server açık kalacaktır. Umarız sizde bizler için elinizden geleni yaparsınız iyi günde kötü günde birlikte daha iyiye doğru gideriz.

Hepinize teşekkür ederim.

Bu hafta gelecek güncellemelerin bir kısmı


Hala devam etmekte olan güncelleme listesi içerisinde son 1 gündür yapılmış ve tamamlanmış içerik şu şekildedir.

leather mage robe eklendi- düz hali 35 armor veriyor yapılması için gerekenler 167 i_hides_cut, 2 i_ingot_copper, 5 i_reag_dragon_blood, 3 i_reag_daemon_bone olarak belirlendi.
trophy yapımı eklendi buna göre tropy yapılan kafanın ne zaman ve nerede kesildiği kafanın kendi üstünde yazacak tıklanıldığında görülecek. yapan kişinin adıda olacak
Trophy listesi ve belirli çizimler güncelledi, daemon trophy olarak yeni bir obje çizildi ve sisteme dahil edildi. her trophy kendine göre özelliklere sahip.

Kod: [Seç]

- trophylerin tamamı farklı ağırlıklarda
- yapımları 4 saniye ile 6 saniye arası sürüyor
- her türlü yaratıktan elde edilmiyor belirli canlı veya canavarlara gitmek gerekli
- her trophyle kendine ait skillere sahip, hepsini aynı skillde yapamazsınız
- trophy tool shop keeper vendorlarda 14küsür k sp'ye satılıyor
- trophyler yapan kişinin adını ve yapıldığı yeri belirletecek şekilde dizany edilebiliyorlar - örn: Leroy tarafından destard civarında yapıldı
- trophyler dekorasyon malzemesi olarak kullanılmaktalar.
- şuanda yapılabilen trophyler

1_bear (grizzly)
2_deer/hart
3_gorilla
4_fish
5_troll
6_orc
7_daemon
8_red dragon (küçük büyük olabilir)
9_ancient dragon (spesifik olarak bu dragona ait kafa alınabilir şekilde ayarlandı herhangi koyu renkli bir dragon olmayacaktır.


- Trophy menüsünde her trophynin kaç skill istediği buttonlara basılınca görülebilir
- trophylerin skill yanı sıra hepsine genel olarak 15 adet log ve 10 kesilmiş deri istemesi zorunlu olarak ayarlanmıştır. bu iki item trophy yapacağınız esnada yanınızda olmalıdır.

Exchanger sistemi sisteme dahil edildi, sunucuda artık gold ile vendorlar üzerinden alım satım yapılmıyor tüm dünyada paranın değeri 4 sıfır atılacak şekilde düşürüldü
artık vendorlardan sadece gümüş para ile alım satım yapabilirsiniz... fiyatlarda bunlar üzerinden hesaplanacaktır.
ancak oyuncuların kendi iç ekonomik dinamikleri göz önüne alınmalıydı ve bunun için 1000 gümüş paranın 1 altın edeceği bir dinamik ekonomi yapısı oluşturuldu. bu ekonomik yapı dahilinde 1000 gümüş 1 altın olacak ve paranın çevrimi için exchanger vendor olarak 2 bilinen vendor görevlendirildi. bunlar;

- bankerler ve kuyumcular olacak şekilde ayarlandı
- banker veya kuyumcu vendora yaklaşan bir kişi vendora 2 kere tıklayarak önüne gelecek olan panelden banka balans değerini (sahip olduğu silverı ve çevrim yapabileceği menüyü görebilir) girerek altına çevrim yapabilir bu çevrim banka üzerinde yapılmaktadır herhangi bir şekilde kişiye altın verilmez.
Vendorda satılan düşük kalitedeki silahların hiçbiri bonusları tetiklemez.
Hasarları dışında bu bonus oranları +lıları içinde geçerlidir.

MF SİLAHLARI

Blackstaff hasar 5-12 bonus drop stam
Gnarled Staff hasar 5-14 bonus drop stam
Quarter Staff hasar 8-13 bonus drop stam
Sheperd's Crook hasar 3-9 bonus 3/1 drop stam
Club hasar 11-15 bonus drop stam
Hammerpick hasar 10-17 bonus set parçalama
Mace hasar 13-15 bonus set parçalama
Maul hasar 17-20 bonus drop stam
Smith Hammer hasar 2-5 bonus yok
War Hammer hasar 18-22 bonus set parçalama - 100-120/1 oranla drop stam
War Mace hasar 16-18 bonus set parçalama - 100-120/1 oranla drop stam

SW SİLAHLARI

Bardiche hasar 18-20 bonus attan düşürme
Halberd hasar 15-22 bonus attan düşürme
Pitchfork hasar 17-19 bonus attan düşürme

FENC SİLAHLARI

Short Spear hasar 16-24 bonus paradarbe
Spear hasar 17-19 bonus paradarbe
Warfork hasar 14-16 bonus piercing
Heart of Raven objesi eklendi.
Guild isimlerinin (Sokak Savaşları) isim üstünde görünmesi eklendi.
Kritik - Sistem mekanik güncellemesi yapıldı.
Heart of raven - Raven loot'una eklendi.
Kod: [Seç]

Yeni bowların yapıp eklendi. Buna göre ;
Ravens Bow
Long Bow
Hunting Bow
Bow of Battles
Bow of Warden
Bow of Dragon
Bow of Daemon
Bow of Elven

2x ve 6x için Silver Coin arabirimleri yeniden tanımlandı.
Artık sadece silver coin ile alım satım yapılabilecek.
Binek hayvanlarının açlık durumları sınır noktaya geldiğinde eğer binek üzerinde değilse kişi bineği onu uyarır.
Warfork silahı için piercing bonusu aktif hale getirilmiştir.
Piercing potion alchemy menüsüne eklenmiştir gerekli malzemeler bleeding potion gibidir sadece 4 şişe istemektedir.
Piercing bonusu özelliği itibariyle bleeding ile aynıdır, sadece kılıç ile değil belirli fencing silahıyla verilebilmektedir

Oyuncu protokollerinden sunucu informasyon paneli çıkartılmıştır. - (oyuna girdikten sonra beliren update scroll)
wasteland'in belirli bir bölümü tamamiyle karla kaplandı alana gerekli düzenlemeler yapıldı bu sayede snow breeze bitkisi sadece kısıtlı ve belirli bir bölümde çıkmayacak daha geniş bir alanda belirecek.
gumpside update yapıldı belirli çizimler yeniden düzenledi ve güncellendi
- trophy yapılma esnasında iki adet bağımsız SFX modülü eklendi
Leather Mage Robe tailoring menüsüne ekstralar bölümüne eklendi
testleri yapıldı
- britain ana girişte zemin yapısı güncellendi - yeni eklemeler yapıldı
- gümüş/altın geçişi daha esnek bir matematiksel hesaplamaya dahil edildi buna göre; 1000 gümüş 1 altın standart hesabından kurtulundu, sistem çok çevrim yapıldığı taktirde altının gümüş karşısında değer kaybetmesine sebep oluyor (yani 1000-1 değilde 900-1 gibi rakamlardada çevrim olabiliyor) bu durum sunucuda belirli kontrollerin yapılması durumunda dahada değişkenlik gösterebilir şekilde ayarlandı
- oto ph fonksiyonunda %ler arttırıldı buna göre; sunucu 4 farklı ph oranını çevrim içi ve günün 4 ana bölümünde kendine göre belirleyerek açıp kapatıyor, genelde ph saatleri sabit ancak ph oranları %65/75/85/95 şeklinde çalışıyor
power hour modülü için .gain komutu eklenmiştir buna göre sunucudaki ph durumunu oyuncu direk kendiside öğrenebilir şekilde ayarlanmıştır
günün 4 farklı zamanına ph eklenmiştir buna göre oranı sistem kendisi belirleyecektir
sadece günün en kalabalık 2 vaktinde ph %95 seviyesinde sabit olacaktır
Trophy menüsündeki Wyrn "Ancient W. Trophy" olarak güncellenmiştir
ice island içerisinde bulunan daemon temple room güncellendi
Britain banka yanında bulunan kuyumcu dükkanı genişletildi
etkinlik sistemi sunucuyla bütünlük sağlayamaması sebebiyle yeniden güncelleninceye kadar sistem dahilinden kaldırılmıştır.
dungeon light oranı eski haline getirildi.
pagan uo döneminde kullanılan at türü binekler silmaril uo da yeniden hayat buldu

Kod: [Seç]

DESERT HORSE STR 152-242 DEX 30-80 INT 112-113 ANIMAL TAMING 78,6 ANIMAL LORE 67,4
RYA HORSE STR 190-210 DEX 50-71 INT 88-99 ANIMAL TAMING 72,9 ANIMAL LORE 47,4
GRAYLISH HORSE STR 110-300 DEX 100-110 INT 12-36 ANIMAL TAMING 75,3 ANIMAL LORE 83,4
GRAVEL HORSE STR 90-160 DEX 80-90 INT 70-100 ANIMAL TAMING 81,5 ANIMAL LORE 79,4
SKY HORSE STR 50-150 DEX 100-105 INT 20-100 ANIMAL TAMING 87,3 ANIMAL LORE 58,4
TANNORE HORSE STR 76-99 DEX 300-310 INT 2-6 ANIMAL TAMING 59,4 ANIMAL LORE 62,9
ARABIC HORSE STR 300-400 DEX 10-40 INT 79-89 ANIMAL TAMING 95,9 ANIMAL LORE 95,4
MOSS HORSE STR 96-120 DEX 50-85 INT 52-89 ANIMAL TAMING 69,4 ANIMAL LORE 73,7
WIND HORSE STR 120-169 DEX 30-80 INT 20-52 ANIMAL TAMING 75,5 ANIMAL LORE 82,4
FRAY HORSE STR 190-410 DEX 10-45 INT 112-120 ANIMAL TAMING 98,5 ANIMAL LORE 99,2
BROWN HORSE STR 80-200 DEX 60-80 INT 60-100 ANIMAL TAMING 81,9 ANIMAL LORE 79,4

Sunucu hikaye ve bütünlüğünü pekiştirici bölgesel animasyonlar eklendi


Güncellemerde yapılan çizim değişikliklerine bu link üzerinden ulaşabilirsiniz. https://imgur.com/a/ambcS#0
Novice
-0.500001
Ya dostum zamanım olsa ciddiyim deli gibi oynucam sizin serverı ama malesef gercekten başarılı bi sunucu insallah gereken saygıyı goruyordur
2 haftadır hazırlanan büyük güncelleme bugün aktif edilmiştir. Tüm servera genel bakım yapılmış ve yenilikler eklenmiş, dengeler düzeltilmiştir. Kritik hatalar düzeltilip tekrar düzene sokulmuştur.
Listeye buradan ulaşabilirsiniz :

https://www.silmariluo.com/forum/index.php?topic=332.0
Karanlığın Yükselişi

Sosaria'nın alt üst olan dengeleri bazı yer altı yaratıklarının dışarıya çıkmasına neden olmuştu. Asylum zindanının bulunmasından sonra garip bir şekilde Sosaria nın belirli yerleri kaplayan zifiri karanlık yüzünden gece yaratıkları avlanmaya dışarıya çıkmaya başladılar. Geceleri artık daha korkutucu ve huzursuz geçiyordu ama bundan daha korkutucu olan bir şey daha vardı ve bu sır şu ana kadar bilinmiyordu.

Hapsedilmiş eski bir Vampir olan Hendrick namı diğer "Ölüm Rüzgarı"nın hapsedildiği yer keşfedildi ve onu serbest bırakmak için uğraşan bazı vampirlere denk gelindi. Eğer istedikleri gibi bu Vampiri serbest bırakırlarsa Sosaria'yı daha büyük bir karanlık beklemektedir. Belki de hiç bir zaman bitmeyecek bir karanlık.

Sosaria ordularını ve kahramanlarını bu kişileri durdurmak için savaş alanına çağırıyor. Perşembe günü saat 21.00 da yapılacak olan büyük bir baskın ile "ölüm rüzgarı"nı serbest bırakmaya çalışanlar durdurulacak. Bunun için silahları kuşanmanın zamanı geldi. Eğer Sosaria değer veren biriysen bu kötülükle savaşmak için yanımızda ol. Savaş büyük olacak her türlü desteğe ihtiyacımız bulunmakta !

Questin kazanılması ve kaybedilmesi Sosarianın kendisini direk etkileyecektir. İyi veya kötü olarak.

Eski müziklerin tekrar aktif edilmesi

Connector ve UO kaynaklı bir problem sebebiyle Silmaril uo connectorunuzun internetten çektiği şu isimli dosyaları normal Ultima online klasoru içerisine koymanız durumunda problemsiz şekilde çalışacaklardır.

Music (KLASOR OLARAK İÇİNDEKİLERLE BİRLİKTE)
QtCore4.dll
QtOpenGL4.dll
Bodyconv.def
Corpse.def
uo98c.cnt

Yukarıda bulunan 1 klasör 5 adet dosyayı silmaril uo connector dosyaları içerisinden alıp UO klasorune koymanız (kopyalayıp/yapıştırmak) durumunda yapılan güncellemeler eksiksiz şekilde çalışacaktır.

Tercihen dosyaların orjinallerini yedekleyebilirsiniz.


Yeni katılacak oyuncular için hediyeler


Sunucunun devamlılığı ve oyuncularımızın ve yeni katılacak üyelerimizin oyundan daha fazla keyif ve verimlilik alabilmeleri için yeni dönem güncellemeler ve oyun içi sadeleştirilmelere gidilecektir buna göre;


* ailesi ile birlikte gelen ve tekil 5 kişiyi aynı anda online yapan aileye soy isim için aile deed'i verilecektir.
* ailesi ile birlikte gelen ve tekil 10 kişiyi aynı anda online yapan aileye guild olabilme fırsatı tanınacak ve aile deed'i + guild stone verilecektir
* ailesi ile birlikte gelen ve tekil 20 kişiyi aynı anda online yapan aileye guildstone, 1 adet küçük ev ve aile deed'i verilecektir.
-----------

tekil oyuncular için oyuna giren her oyuncuya seçtiği meslek grubu dahilinde sunucu hoşgeldin süpriz paketleri verilecektir bunlar;

sw mf fenc vb. combat karakterlere standart set türlerinden herhangi biri *iron ile yapılabilen*
craft karakterlere meslekleriyle ilgili özel objeler ve eşyalar
diğer meslek grupları ve yetenekler içinde onlara özel obje ve eşyalar verilecektir.
*her karaktere verilecek bu paketler içerisinde 1 adet küçültülmüş binek ve silmaril world dünya haritası dahildir.

bu verilecek objeler sadece 1 kereliğine yeni açılan karakterleri kapsamaktadır transferi ve başka şekilde kullanım amaçları olmayacaktır.


Ph Saatleri

Günün random saatlerinde 3 kere olmak üzere oranları değişerek ph açılmaktadır.

Hepinizi daha iyi bir ultima online için bekliyoruz.
Quest sistemi nedir?

- Bildiğiniz görev mantığı ile çalışan bir yapıdır örneklerine başka dünyalarda da rastladığınız gibi bir vendor ve o vendorun sizden istediği görevlerdir. yalnız bizde biraz farklı işliyor işler çünkü görev ödülleri ve istenilen malzemelerin çoğunu playerlar yapıyorlar. Bu sebeple hemen bitmeyebilir yada uğraşmanız gerekebilir.

- Önümüzdeki süreçte bir çok farklı şehir için kendine has görevler yada aklınıza hiç gelmeyecek bir köşede 1 görevlik o anda meydana gelmiş vendorlar bulabileceksiniz.

- Bir vendorun göre vendoru olduğunu nereden bilebilirsiniz. Onun için klasik MMO düzeneğini UO ya ekledik şöyleki vendor şayet sizin daha önce görmediğiniz bir göreve sahipse sizi yanına çağırır ve isminin üstünde (!) şeklinde ünlem vardır.



- Vendordan görev aldığınız taktirde vendor size göreviniz olduğunu seslenerek yada kafasındaki ibareyi değiştirerek gösterir o da.. (?) şeklindedir.



- Britain City Quest Vendor'u britain konservatuvar altındaki yeni katta olacaktır. "Britain mage shop yanındaki büyük bina"

- 10 görevi tamamladığınızda ne oluyor? her 10 görev yada daha fazlasını tamamlandığınızda. Kısacası o vendordaki tüm görevler bittiğinde 1 yada daha fazla Quest Point kazanıyorsunuz. Bu puanlar ilerisi için ve şimdisi için kullanılabilecek.

Örnek vermek gerekirse; 1 Quest Point 10 Market puanı yaparken yanı sıra bazı görevler için sizden 3 ve daha fazlası Quest Point istenilebilecek.

Sistem tamamiyle Silmaril World bünyesinde yazılmıştır herhangi bir bindirme yada kopyalanma söz konusu değildir bugün içerisinde tamamlandı. Güzel tarafı sistemin şudur çok esnek olduğu için günlük quest vendorları ve yeni hikayeler yazılabilmektedir.
Random spawn sistemiyle birlikte yeni Llamalar Wastelands bölgesinde random çıkıcak şekilde ayarlanmıştır.

Sabah 9 ile 10 arasında bir kere çıkacaktır.
Akşam 8 ile 9 arasında bir kere çıkacaktır.
3 Farklı Llama bulunmaktadır.
Llamalar çıktıkları zaman bir kere duyuru geçecektir ve tamelendiklerinde de tameleyenin ismi gözükecektir.
Bu Llamaların spawnları eklenmeyecektir, Llamalar her zaman random olarak çıkacaktır.
2 saat içinde tamelenmeyen Llamalar ölecektir.




Silmarilden bir yenilik daha yaratık yumurtaları !

Level 1, 2 ve 3 seviyeli hazine haritası sandıklarından çıkabilecek bu yumurtalara iyi bakıp büyüttüğünüz takdirde, peşinizde dolaşacak, sizinle savaşacak ve sizi babası, annesi sanacak, sağdık mı sağdık all go dediğinizde giden, all come dediğinizde gelen çirkin bir evcil yaratığınız olacak. Bu yaratıklar karma ve fame olarak Pk doğabilirler ama onları sevip, kötü olmanın yanlış olduğunu öğretmek için bir kaç iskelet kestirirseniz sizinle şehirlere girebilecek mavi bir yaratık olacaklardır. Peki bu yaratıklar nelerdir :

Serpenttimas

STR={60 80}
DEX={200}
INT={60 70}
MAGICRESISTANCE={25.0 40.0}
TACTICS={60.0 80.0}
WRESTLING={60.0 80.0}



Phonixer

STR={200 300}
DEX={30 50}
INT={100 110}
MAGERY={90.0 100.0}
MAGICRESISTANCE={85.0 100.0}
TACTICS={80.0 90.0}
WRESTLING={90.0 100.0}



Harpilarious

STR={100 130}
DEX={40 80}
INT={100 130}
FAME={10 100}
KARMA={20 30}
PARRYING={75.0 90.0}
MAGICRESISTANCE={50.0 65.0}
TACTICS={70.0 100.0}
WRESTLING={60.0 90.0}



Lizardman

STR={95 130}
DEX={66 96}
INT={10 20}
PARRYING={55.0 75.0}
MagicResistance={35.0 60.0}
TACTICS={35.0 60.0}
WRESTLING={30.0 70.0}



Terathrone

STR={36 65}
DEX={96 145}
INT={21 45}
PARRYING={30.0 40.0}
MAGICRESISTANCE={30.0 45.0}
TACTICS={30.0 50.0}
WRESTLING={40.0 50.0}





Yumurtaların eklendikten sonra ne kadar sürede çıkacağı sizin veterinary yeteneğinizle ters orantılıdır şöyleki; veterinary yükseldikçe yaratık yada bineğin yumurtadan çıkma süresi düşmektedir. bu süreler güncelleme bilgileri içerisinde yazılacaktır.

Kuluçka bir süre boyuna carpenter vendorlar tarafından satılacak daha sonrasında carpenter karakterler tarafından üretilecektir.

Herkes sevilmeyi hak eder. Silmaril'de yeniliklere hep hazırlıklı olun.
Oynamaya değer, başarılar.
kaliteli sunucu ama niye player yok anlamış değilim
Edit yok ondandır .



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.