lokman bende bu sunucudayım sende gel :) Nostalji yapalım biraz ^^
Fırsat bulursam gelecem emir. Bu aralar biraz yoğunum kardeşim özledim bende vallahi =)
Sunucu aktif olmuştur.

Bu konu DESPERATE tarafından düzenlendi(2012-12-26 19:23, 11 yıl önce)
speed test eksik.
Vaybe wb ye bayıldım
Sunucu 2 gündür açık olmasına rağmen 20 sabit player barajındadır. sabit bir hızda kayıtlı kullanıcı çoğalmaktadır. Orjinal UO yu yansıtmaktadır. Herkezi sunucumuza bekliyoruz..
Açıkcası başlamak isterdim fakat grafik ve çözünürlük sıkıntı benim için. Eğer ki çözünürlüğü yükseltebilirlerse neden olmasın.
kendini bilmez , emek hırsızı insanların sayesinde sunucu 2 saatlik bakıma alınmıştır. Bu terbiyesiz insanların sayesinde eksiklerimizi kapatmış oluyoruz kendilerine teşekkur eder oyuncularımızdan özür diliyoruz..
önemli değil zaten hiçbir zaman 20 playeri geçemeyecekti. tıpkı bu ekibin açtığı tüm sunucularda olduğu gibi. arqas falan demeyin arqasın başındaki ekip bu ekip değildi kaldı ki domain de boşa düştü öyle aldılar larethianla alakası olmayan ekibin arqas adını kullanması ilginç... arqas adını devralıp bitiren ekip zaten bu.

Bu konu untoxier tarafından düzenlendi(2012-12-28 02:42, 11 yıl önce)
Silindi
Banned
0
Arqas'ı mahveden ekip bu ekip değil.Arqas 56a mıydı neydi bunun gibi Run Uo tarzı sisteme geçirilince bi çok kişi oynamayı bıraktı ve bu dönemde gokku Arqas'ta değildi.Ayrıca eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Arqas'ın player kitlesi hiç bi zaman artmadı.50 de kaldı ve en son 2'lere düştü.O yüzden o map ve sistemle oyuncu kazanılamayacağı anlaşıldığı için Norrah World açıldı ve orasıda totalde 70-90 arası kişi görmüştü.Devir yeni map devri değil devir sadelik devri.Ben bu serverde bunu gördüğüm için oynuyorum.Yoksa bi çok alternatif server var.Karar tabiki sizin,eleştri yapmakta hakkınız.Fakat eleştrinin boyutlarını ekip olarak yıkıcı bi şekilde yapmak hoş bişey değil bana göre...
DESPERATE : kendini bilmez , emek hırsızı insanların sayesinde sunucu 2 saatlik bakıma alınmıştır. Bu terbiyesiz insanların sayesinde eksiklerimizi kapatmış oluyoruz kendilerine teşekkur eder oyuncularımızdan özür diliyoruz..

Evet o terbiyesizlerden biri benim çünkü bir dünya bug varken serverı açan sizsiniz.Oyuna giren herkesin staff olduğu için yine terbiyesizlerden biri benim.Sizin bandaj bugu bırakmanız yüzünden yine terbiyesiz benim.Skillerin doğru düzgün çalışmamasından dolayı yine terbiyesiz benim.Daha sayamadığım bir çok bugdan dolayı terbiyesiz benim.

Staffların dediğine göre 3 ay boyunca bu server deneme süreci geçirmiş fakat nasıl oluyorda bu kadar bug oluyor?
3 ay deneme ve bug mi var ?

guvenim yiprandi bu olaydan biraz
Silindi
Members
0
3 ay deneme olup bug yok diyemeyiz tabiki.Ottan ... sebeplerden bug çıkabiliyo herkesin bildiği gibi.Gözden büyük bi hata kaçmış fakat şu an bi sorun yok.Olduğu sürecede zaten iletiliyor ve gereken yapılıyor.Akasha iyi bug bulmuş ve fixlenmesine sebep olduğu için teşekkür ederim açıkcası.
Daha bir çok bug var fakat kendilerine iletmem.Çünkü 19 saat aralıksız Tamer karakter kastım.7x craft yaptım bir baktımki bug var.Bu bugu karakteri kastıktan sonra kullandım eğlendik playerlarla ve bitti.Herkesin itemleri silindi vb.Sonra oyunda bir player ile konuşurken durduk yere karakterim ban yedi.Böyle bir sunucu var piyasada.
Bugu kullanmamam için bir sebep yok yetkili denetlesin baksın.Bu bugu kullanıpta banlanmayan kişilerde mevcut.Ayrıca unuttukları buglar için hiç bir player suçlanamaz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.