hayırlısı bakalım
gerçekten güzel server orta dünya sunucusu açılmasaydı orada devam ederdim
Herkezi Bekleriz :D:D
Herkezi beklerız cok guzel bi yapılandırma olusturmuslar
Silindi
Members
2.2
Konu günceldir.İlk guild kuruldu arkadaşlar.Faction sistemi geliyor aynı zamanda.Şehir içi pklar kısa sürede başlayacak.


Yeni Dungeon'dan kareler (Nemruth Temple)





Güncellemeler
- Ore çıkma oranları biraz daha kolaylaştırılmıştır.
16.01.2013
- Elven Bow yapımındaki Problem giderilmiştir.
16.01.2013
-Random Chest Lootları gözden geçirilmiştir.
16.01.2013
-Magical Silah Çıkma oranları biraz daha kolaylaştırılmıştır.
16.01.2013
-Magical Black Staff Random Chest Lootlarına eklenmiştir.
16.01.2013
-Invul Studded Set Random chest Lootlarına eklenmiştir.
16.01.2013
- +15 Magical Silahlar Level 6 Random chest , Infernal ve Ancient Wyrm adlı npclerden çıkacak şekilde düzenlenmiştir.
16.01.2013
- Balık tavası minumum 500 kullanımlık maximum 600 kullanımlık olmak üzere ayarlanmıştır.
16.01.2013
- Balık tavası ile balık pişirme 200 adetten 500 adete yükseltilmiştir
16.01.2013
- Banka item Limiti 30.000 den 50.000 olarak güncellenmiştir
16.01.2013
Etkinlikler
Aşağıdaki etkinlikler 14-20 Ocak tarihleri arasında belirleyeceğimiz gün veya günlerde yapılacaktır. Belirlenen günleri, etkinliklerle ilgili haber ve detayları sizle buradan ve oyun içi duyurularla paylaşacağız.

Yapılacak etkinlikler:

- PvP Turnuvası
- GM Topuk
- Zar Yarışması
- Raid
- Toplu Faction savaşları (Faction sistemi eklenecektir)

Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi buradan bizlerle paylaşabilirsiniz.



Bu konu Sore tarafından düzenlendi(2013-01-22 00:05, 11 yıl önce)
valla varya tam oynanılabılıcek bir tarz yaratılmıs super sistemlerr
Silindi
Members
0

Genel güncelleme periyodu başladığı için yapılan değişiklikler ve eklenecekler görücüye çıksın istedik. Buraya 1 hafta boyunca sürecek genel sunucu güncellemesinin harita kısmı ile ilgili yenilikleri yansıtılacaktır. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi paylaşmanız bizim için önemlidir.


Altus City

Expert
34.0001
world build güzelmiş de, insanlar birbirlerini bulamayacak bence :)
Silindi
Expert
34.0001
Az kişiyken gerekli + lılar ve para üzerine yoğunlaştı herkes.Ama günde 1-2 kişi geliyor.Hani yakında güzel bi yere geleceğini ümid ediyoruz playerler olarak.

ARQAS SEVERLERE MÜJDELİ Bİ HABER






Sosaria haritasına eklenecek olan yeni şehirler.


Bu konu Sore tarafından düzenlendi(2013-01-23 23:30, 11 yıl önce)
Başarılar bizde başladık :)
Silindi
Members
0
Krallığın çöküşünden bu güne uzun bir süre geçmiş, yer yer oluşan milist grupların bastırılmasın da büyük rol oynamış Monasfer ve Kapernos grupları arasında çekişmeli rekabet Monasfer grubunun ele başı Pukta'ın kimliği belirsiz saldırganlar tarafından yaralanmasıyla bir savaşa dönüşmüştür. Pukta'nın oğlu olayın peşinden Cove şehrine giderken arkasında bıraktığı koca yıkık bir şehir ve zalimliğiyle ün salmış Kapernos'lu Lemmington'un neler yapacağından habersiz ilerlemektedir. Kapı eşiğinden bakan dünyalar savaşı bir yana dursun, iç savaşı kim kazanacağı bile belli olmayan yıkık krallık hikayesi sokak savaşlarıyla şimdi dahada kötü bir durumdadır.

Yapılan bunca olayın üstüne birde dükkan sahiplerinin tehdit edilmesi üzerine gece saatlerinden sonra bir çok dükkanın kapatılmasına ve sabahın ilk ışıklarına kadar açılmamasına karar veren tüccar cemiyeti herşeyin daha da kötü olmasına sebep olacak gibi görünüyor...






Faction sistemi.
Sonunda Özledigimiz Arqas Geri Geldi :)
Neophyte
26.6001
Zaten bir kaç kere getirmişsiniz, daha kaç kere geri getireceksiniz :) Lütfen aynı davranışı tekrarlamayınız
Sunucu benim kafa yapımda çok şükela rol yapılır ama ne yazık ki artık ultima oynamıyorum. Ayrıca Nemruth adını görünce aklıma şarkı geldi.. :)

Sunucunuzda başarılar diliyorum umarım hak edilen saygı ve ilgiyi alırsınız.
@DARKATA & LUCRE

TR-Game aktif olarak faaliyet gösterdiği 2001-2009 yılları arasında bir çok farklı MMO'yu bünyesine katarak var olan oyuncularına hizmet vermiş bir platformdur. Arqas World; platformun Norrah World, WoWTurk, Dota, Counter-Strike gibi hizmetlerinden sadece bir tanesidir, hiç bir koşulda platformun kendisi değildir. Eski bir TR-Game oyuncusu olan Ultima-Strike yönetiminin, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluşuyla birlikte gelen açıklamasıyla, platform prestij açısından zarara uğratılmıştır. Bu amatör davranışlarından dolayı var olan yönetimi kınıyoruz.

TR-Game kendi bünyesinde hiyerarşik bir yapıya sahiptir. Protokolde önemli olanın TR-Game olduğu, TR-Game çalışanlarının kim olursa olsun ikinci planda yer aldığı belirtilmektedir. Platform hizmet verdiği uzun yıllar boyunca pek çok yönetici değişikliği ve revizyon süreçleri görmüştür, uzun yıllar hizmet verebilmesinin yegane sebeplerinden biriside açıkçası budur, bir diğer 12 senelik geçmişe sahip sunucu gibi. Bahsi geçen şahıslar belli zaman zarflarında projelerde yer almış, projelere olumlu olumsuz katkılarda bulunmuş bireylerden sadece bazılarıdır. Faaliyet gösterilen yıllar içerisinde projelere katkıda bulunan her şahıs yüz kızartıcı bir suçu yok ise eğer dilediği zaman sorgusuz sualsiz TR-Game projelerine dahil olabilmektedir.

Alan adı meselesi tahmin edilenin aksine, 2000 yılından beri platformun kurucusu Merih "Valheru" Ünen tarafından tekrar kayıt ettirilmiştir. Proje duraklatılması kararından sonraki süreçte yönetimin ihmallerinden ötürü tr-game.com alan adı bir backorder firması tarafından 2009 yılında kayıt ettirilmiştir. İki yıllık süre zarfında alan adı backorder firmasında tutulmuş olup, 2012 yılının son çeyreğinde Merih "Valheru" Ünen tarafından tekrar kayıt ettirilmiştir. Platform yöneticilerinin kendilerine ait olan alan adını tekrar geri almaları gayet olağan bir durumdur.

Teşekkürler
TR-GAME YÖNETİMİ

Dipnot: Saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde yapılan her eleştiri, eleştirilen tarafın gelişimine katkı sağlayan bir hediyedir.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.