Silindi
-Bug kullanmaman için bir sebep var. Kuralları okumadığın, ultimayı yüzeysel öğrendiğin için gözünden kaçmış. Bug(hata) vs herneyse oyundan vs. kaynaklanabilir. Buraya kadar bir problem yok. Oyuncu bug'ıda farkedebilir. Buraya kadarda bir problem yok. Bug'ı farkettiğin halde düzeltilmesi için ilgili mercilere başvurmayıp haber vermemende senin insiyatifinde. Burada da bir sorun yok. Sorun şurada başlıyor; bulduğun hatayı sömürerek illegaliteye bulaştığın anda suçlu olursun. Bu da kurallarda Bug a Buse '' Hata sömürme '' suçunun kapsamındadır. Sömürmeye başlarsan suçun gereğinide göze almış sayılırsın.

-Diğer arkadaşın yazdıklarınada kendi görüşüm çerçevesinde birşeyler iletmek isterim. Bende bu sunucuda oynuyorum. Bakımdan çıkalı bir gün olmuş ve herkes GM komutları kullanabiliyor demişsin. Öyle bir şey olmadığını sende çok iyi biliyorsun, ama bilmemezlikten geliyorsun sanki. Oluşan bug(hata) ne derseniz deyin adına dün gece aniden oluşmuş bir durumdur. Bunuda yetkililer açıkladılar, dinlemediniz veya gözünüzden kaçtı. Bende bakımdan çıktığından beri hergün oynuyorum. Dün akşamki duruma kadar öyle GM komutları vs kullanamadı kimse. Olayları çarpıtmayalım derim. Sezarın hakkı sezara.
-Sosaria haritası, bildiğin yıllardır oynadığın harita. Spawndır,chesttir vs. yıllardır insanların bildiği,gittiği mekanlar var. Oralarda olması kadar doğal birşey olamaz bence. Çünkü harita aynı. Ayrıca serverda eskisinden farklı olarak dünya üzerinde dungeonlar hariç bir çok yerde chest mevcut. Gezip gördüm.
-Bishop olarak insanlığını vs. sorgulamak bize düşmez. Ben oyuncu olduğum için oyun içerisindeki duruş ve hareketlerden ancak oyunculuğun hakkında bişiler diyebilirim. İyi bir oyuncu olabilirsin, çokta iyi işlerde yapmış olabilirsin. Ama oyunun hatasını sömürüp illegaliteye karışmış olman
siciline eklenmiş bir eksidir diyebilirim. Kendi tercihindir ona birşey diyemem.

Sonuç olarak sunucudan öyle veya böyle bir şekilde ayrılmış olabilirsiniz. Tekrar vurguluyorum hangi taraf için olursa olsun yapılan yanlışları savunmayınız. Kah kendiniz yanlış yapmış olabilirsiniz kah karşı taraf yanlış yapmış olabilir. Öz eleştiri yapalım derken bunu kasdettim. Herkes kendine bakıcak önce, şapkasını önüne koyacak, Evet ben şu hataları yaptım, şunu şunu yaptım. Özür dilerim, cezamı çekerim diyebilir. Demelide bence. Bundan sonrası için herkese başarılar dilerim.
Silindi
Hatayı sömürmüşsün ve hala evet bir yanlışım var, hatalıyım diyemiyorsun. Sonra sezarın hakkı sezara diyorsun, çok tuhaf ikilemdesin.
Sicil meselesinde benim neyi anlatmaya çalıştığım çok belli, verdiğin cevap alakasız. Evet açık seçik serverı her platformda kötüleyeceğim demişsin, eleştiri ve karşı tepkini açık seçik söyleme cesaretini yakalamışken, kendi yanlışlarını aynı şekilde söyleme cesaretine sahip değilsin. Bahsedilen Bug'ın ne olduğunu, gelişmeleri ben ve benim gibi sağduyulu oyuncular dinledi ve anladı. Hatta birçok oyuncu bugı görmesine rağmen senin gibi sömürmedi. Sömürebilir miydi ? Evet, istese hepsi sömürebilirdi. Çok fazla varsayımlar üzerinden gidiyorsun, biraz gerçekçi ol. İzlendiğini nereden biliyorsun? Neyse uzatmaya gerek yok, bundan sonraki oynayacağın platformlarda başarılar. Kısacası ancak bir mevzu bu kadar ''Şam'da kayısı'' muhabbetiyle sonlandırılabilirdi tebrik ederim.
Bu arkadaş daha anlayamamış sanırım.Biz ikimiz birbirimiz ile konuşurken banlandık.
Silindi
Members
1
Bu bugu bende kullandım çünkü serverin geri alınabilme olasılığı üzerinde durdum.Zaten geri atılacak hesabı bi hevesle yaptık geri alınmadı.Ama bu süreçte facebook'tan forumdan özel mesaj yağmuruna tuttum.Bakın böyle böyle diye anlattım durumu.Oyuna girdiğimde hala inceleme yapılıyo ve emeğe saygısızlık engellensin diye bütün fazla mebladaki paralar +15 ler ve binekler silinmiş.Emekle kasılanlarda dahil.Bu tamamen bi önlem.İnceleme bitince geri verilecek dendi.Verileceğinede eminim.Oyuna girdiğimde ilk işim page atıp gmlediğim skilleri,bugla gelen itemleri düzelttirdim.Kısaca kendi kendime hallettim sorunları.Amra seni severim ve geri gelmeni canı gönülden isterim.Yeterki bi zetin dalı uzat ve konuş.Böylelikle halledemeyeceğin problem olmadığını net olarak görebileceksin.
Silindi
Members
1
Hacım doğru diyosun ama biraz daha ılımlı olmakta fayda var derim.Birlikte oynamak isteğiyle buraya geldim ben ve ciddi anlamda bi emek var ortada.Göksu ciddi ciddi çalışıyor ve ona durumu anlatırsan çözülemeyecek bişey olduğunu sanmıyorum.Eskiden gelen samimiyet değil olayın gerçekliğinden ötürü seninle ilgilenecektir.Sadece bi dene eğer denemessen senin adına ben denerim.
Ne kadar komik gelmeye başladı ayda bir açılıp 20 kişi toplayıp göçen serverlar.Yani bir işi beceremiyorsanız yapmamak lazım değilmi.Scripteriz,builderiz vesaire diyerek server açıyorsunuz sonra millet bugları bulup kullanınca hata onlardamı oluyor?.İşinizi eksiksiz biçimde yapsanız böyle olmaz

Dotu övücez yine çünkü adamların serverda bug yok.Şimdi insanlar neye dayanarak serverlarını bırakıp buglu her an herşeyin olabileceği serverınıza gelecekler onu söyleseniz yeter
sonucta size hizmet veren bir ortam oluşturmuş TR-Game Sırf sizin için. Hataları olmuyacakmı olucaktır illaki ilk açılan sunucularda biraz aceleci davranıldığı dogru. Ama siz bunu sömürme girişimine girip sonrada tartışma ortamı yaratmanızı kendi adıma yanlış buluyorum. Ben oyunda saatlerce macroda para kasarken bazıları sırf gm komutları kullanılabılıyor diye 2dk da castle alamaz. Konuya bu yönden bakın ve fazlada uzatmayın.


desperate
Silindi
Adept
0.8
Amra çirkinleşmenin alemi yok banlanmamızımı istiyosun?Adam gibi page atıp böyle böyle yaptım dedim.Durumu izzah ettim ve skillerimi 0 lamanıza gerek yok hepsini skill düşürle silerim ben dedim ve hepsini tek tek yaptım.Daha loglara bakmamışken 2 adet +15 katana ve +15 kryys + olarak gm animal taming-lore karakterin herşeyi tek tek rapor edildi tarafımdan.Ben sana diyorum ki adam gibi durumu izzah et anlat çık işin içinden.Ama bu tutumla değil karakterini geri almak,arkadaşlarınıda kendinden soğutuyosun.Sana diyoırum ki senin adına gerekirse ben konuşayım madem konuşmak istemiyosun ben çözmeye çalışayım diyorum,sen diyosun ki bunlar hala banlanmadı vs vs...
İşini bilmeyen çavuş misali. Ayrıca oyuncuların staff komutlarını kullanabilmesini de cidden epik olmuş. Tebrik ettim. Ayrıca bir yetkilinin in-game içerisinde oyunculara müdehale etmesi bile terbiyesizliktir kanımca. İster oyuncular in-game arasında bug hakkında konuşssun ya da küfürleşsinler bu bir yetkiliyi etkilememeli. Gidip o sorunu düzeltip yoluna bakmalıdır.
Silindi
Banned
0
Herşey bi yana sunucu kaldığı yerdne normal bi şekilde devam ediyor.Gelip denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Eresdan hala niye uzatıyorsun bilader çocuk gibi yaşın doğruysa şurda yazan ile ayıp yani.
Akasha : Bugu kullanmamam için bir sebep yok yetkili denetlesin baksın.Bu bugu kullanıpta banlanmayan kişilerde mevcut.Ayrıca unuttukları buglar için hiç bir player suçlanamaz.

Bug Abuse diye bir suçta yok zaten bu oyunda
Silindi
Neophyte
3.8
Eresedan kimle ne problem yaşadıysan bu onla senin arandaki bişey.Biz bu serverde oynuyoruz ve devam da edicez.Sürekli "bu serverde başlamayın şöyle oldu böyle oldu" diyip bunu ergen çocuk hesabına getirme.Bize saygın olsun.Biz oyuncu gelsin action yapalım eğlenelim hesabı yaparken senin bu şekilde davranman inan bana "arkadaşım da olsan" ayar ediyo.Çocuk gibi her mesajında "oynamayın" "staff kalitesiz" "arqas'ı bunlar mahvetti" vs falan diyosun zırt pırt.Hayır bu ban seni nası bi etki altına soktuysa Tr-game lafı geçen yerde karalamak için elinden geleni yapıyosun.

1-Aynı bugdan bende kullandım ve "adam gibi" izzah ettim durumu düzelttiler şu an gram birşey yok.
2-Üslubum seninki gibi "yeaaa burda bug var oynamayın" gibi çocukça değil "olabilir,düzelttiler" oldu.
3-Tr-game çatısı altındaki Arqas'ı bitiren gökku ve ekibi değil 50 kişilik gül gibi serveri bug'lardan ötürü "RunUo tarzı sphere" ye geçiren o günkü gruptur.
4-Norrah World gibi 70 kişilik serveri kapayan yine gökku değil diğerleridir.
5-Burada bi emek var ve sen sırf banlandığın için millete serverin salaş ve aptalca olduğunu dillendirmeye ve empoze etmeye çalışıyosun her ne kadar arkadaşların bu serverde oynasa bile player gelmesin diye elnden geleni yapıyosun.
6-Bu gün player sayısı yüksek bi yerden banlanmış olsaydın kaale bile alınmazdın ama az oyuncusu var diye demediğini bırakmıyosun.
7-Şahsen bu kadar çocuk olabileceğini ve her yorum altına "oynamayın,2 kez düşünün" gibi çocukca hareket yapabileceğini düşünmemiştim.
8-Şu anda oyunu oynayan 30 kişi'yi gerizekalı statüsüne koymak hoş bişey değil.Serverde şu an neredeyse sorun olmadığı halde sorun çıkartmaya çalışıyosun.
9-Şu soruyu sor kendine "Nedne ben ban yedim,diğer insnalar oyuna devam edebiliyor?" o zaman anlarsın neden banlandığını.
10-Ne server sahibiyim ne de göksu kankam.Gözü kapalı göksuya güvenirim çünkü bu konuda en bilgili diye tabir edebileceğim birisidir kendisi.
11-Her konu uplandığında yazma artık.Bıktık karalamalarından.Her yorum akabinde pat senin yorum geliyor.Hayır adam gibi bi sebep sunsan tamam dicem.

Bug çıktı fixlendi,eşyalar silindi.Sırf emeğe ihanet etmeme adı altında server geri alınmadı ve sadece çıkarılan eşyalar loglar kontrol edilerek silindi.Bak orda benim log'umu bile paylaşmışlar.Daha neyin tribindesin?

Netice itibariyle bazı şeylere kulak asmadan,adam gibi bi server arayan varsa (diğer serverlere hakaret değildir onlar içerisinde de adam gibi olan bi çok sunucu var) tr-game doğru adrestir.

Teşekkürler.
arkadaslar serrver kaliteliye benziyor fakat tb u suclamalar kafamı karıstırdı ben güvenerek baslıycam ve güvenimin bosa cıkmasını istemiyorum . siz güven diyebiliyormusunuz
Silindi
Members
0
Tekrar belirtmekte fayda var.Bug adı üzerinde "hata" olabilir.Olmayacak diye bişey yok.Yeni birşey ekleyim derken ufak şeyler gözden kaçırılarak bile buglar oluşur.Bugun boyutu değil nasıl sonuçlandığı önemlidir.

jacksonlife açıkcası bütün karakterlerimi kastım.Güvenim sonsuz.bi çok alternatifim vardı fakat buraya eskiden gelen bi heyecandan ötürü başladım ve kesinlikle güvenerek oynayabileceğin bi server.Göksu işinde gayet başarılı birisi.

Oyunda erhangi bi eksik,ihtiyaç olursa nickini pm den at ben temin ederim.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.