pm attım dostum bakarsın
Yine iyi niyet yine türkiyenin en kapsamlı scriptleri yine menfaatsiz insanlar yine boklayan insanlar merhaba 2013
Superadminstratours : Yine iyi niyet yine türkiyenin en kapsamlı scriptleri yine menfaatsiz insanlar yine boklayan insanlar merhaba 2013

https://inciswf.com/1277738426.swf
Sen niye her konuya agresifçe taarruza geçiyorsun.Sen kimsin hangi sıfatla bana çenemi kapamamı söylüyorsunki .Yazmak milleti kötülemek zorunda değilsin kuyruk acın varsa iki kelam yazar işine bakarsın.Yaşın doğruysa 33 olmuş hala elinden şekeri alınan çocuk gibi tavırlar sergiliyorsun.Konuyu öyle abarttınki adam sanki vatan haini.

Yancılık felan yaptığım yok adamın scritpleri yaptıgı sistemler ve map beni hep etkiledi .İsterse 10 tane server açıp kapasın umrumda bile olmaz.Kaldıki arqas vs hepsinde oynadım .Kaldıki arqasda stafflık yaptım.Toplandık tanıştık yemek yedik çay içtik seneler önce ama hepsi eşek kadar akıllı başlı insanlardı.Herhangi bir tripleri hataları yoktu .

Rica ediyorum konunun içine zaten sıçtınız .Yeter artık birazda susmayı erdemlik sayın.Artık ne yazarsanız yazın zaten mesaj atmayacağım.


Arqas staff
Rachel
Our World Manager
Hayırlısı Olsun
Oyuncu gözünden yaşanılanları değerlendirmem gerekirse:

Yönetim Kadrosundan 1 kişi bile tanıdık değil. İşlerini layığıyla yaptıkları için kitle (ama büyük ama küçük) onları takip ediyor.
Yönetim Kadrosuna baktığımızda:

- Awe
- Relax
- Whistler
- Moog
- Gokku

bu kadronun çoğunu diğer açtıkları sunuculardan biliyorum. Sunucuya girdiğimden beri hataları bende farkediyorum. farkettiğim gibi de tek tek Page atıyorum. Zaten hatasız sunucu olmaz olamaz. Oyunun orjinalinde bile hatalar mevcuttur. Örnek olarak britanya kütüphanesinde GZ sorunu var.

Yazan kişilere bakıyorum:
- Sunucudan uzaklaştırılmış kişiler
- Diğer sunucularla alakası olan kişiler

Malesef TR-Game oyuncuları olarak sosyal platformlarda imajı hakkında kötüleyenlerin karşısına çıkmıyoruz. İhtiyaç duymuyoruz. Sunucuya ve Yönetim Kadrosuna güveniyoruz.

Takır takır yeni eşya-sistemler üstünde çalışıyorlar her geçen gün eksiklerini hatalarını gideriyorlar.

Bu yüzden teşekkürler TR-Game.
Moog : Sunucudan gönderilip buralara gelip çamur atacak kadar ergen zihniyetinde olan insanları zaten sunucumuzda istemiyoruz.
Belirttiğimiz kullanıcı sözleşmesinde maddeler açık ve nettir.
_______________
Bug mevcut olmayan bir sunucu dünya üzerinde yoktur.Bayıla bayıla dünya paralar ödediğiniz oyunlarda bile bug yoktur diyebilirmisiniz ? Diyemezsiniz.
________________
Zaten bu sebeple gönderildiniz.Sunucuda 19 saat aralıksız Animal Taming yapıp ya da 7x craft yapmanız skill gain oranlarımıza göre imkansızdır.Yaptıklarınıza dair Teker teker loglar mevcuttur illaki buralara kadar o logları yayınlamamı istiyorsanız yayınlayabilirim benim için hiçbir sıkıntı yok.Yayınlasam bile yüzünüz kızarmayacağı için gerek görmedim sadece.
________________
Yapılan her güncellemenin bir sonucu olabilir.Sphere emülatörünü hepimiz iyi biliyoruz neticede.Bir bug ortaya çıkarsa player suçlanmaz sömüren suçlanır gereken işlemde yapılır.

Eresdan'a gelince ;

Kendisi ile görüşmeme rağmen insanın tahammül sınırlarını zorlayan konuşmalarına rağmen kendisinin de söylemiş olduğu gibi Britain'e göndermiştim.Gelen şikayet üzerine kendisini izlediğimde gerek sunucu , gerek staff , gerekse konuşma loglarına baktığımda yapmış olduğu hakaretler üzerine kendisini sunucudan gönderdim...

İnsanda biraz utanma duygusu biraz yüz kızarması olur.Terbiye aileden alınır bu saatten sonra insanlara ne terbiye dersi verebiliriz ne edep ne adap.Her türlü pisliği yapıp bir de utanmadan buraya gelip karalama çabaları kişinin ne kadar şerefli , terbiyeli , edepli ve adaplı olduğunun göstergesidir.

Ayrıca sunucumda 20 kişi de olsa bu sunucu kapanmayacaktır.En azından edepli ve adaplı şekilde oyunlarını oynuyorlar.

Sevgiler Saygılar

TR-Game Sunucu Sorumlusu
Moog

farkındaysan burada Moog gerekli özeni göstermiş...
Forumları kırletme amacında olan eresdan sınırsız uzaklaştırılmıştır. ve yaptıgı tartısmaya dayalı attığı tüm postları ve ona cevap veren arkadaşların postları silinmiştir.

Bu konu DESPERATE tarafından düzenlendi(2013-01-07 18:28, 11 yıl önce)
Eski Arqas sunucusu ile alakası olmayan fakat ismini kullanan ultima online sunucusu.
Silindi
Administrators
80.4994
Uğur GÖK : Eski Arqas sunucusu ile alakası olmayan fakat ismini kullanan ultima online sunucusu.

Sen yanlış biliyosun.Arqas sunucusuyla ismi olmasada daha sonraki projelerde asıl rolü oynayan kişi göksu'dur.
Çok uzun süreden bahsettiğimiz için yanlış anlaşılma olmasın hatta senide hatırlıyorum senide katmak gerekirse bildiğim kadarıyla işin sonlarında (ort. 30 player) olan dönemlerde vardınız diye hatırlıyorum. Arqas'ın iyi olduğu dönemlerde zaten benim lise 1'ime denk geliyor yani 11 sene öncesinden bahsediyorum.

Yinede 11 sene öncesinde arka planda göksu var olsa bile şu anki sunucuyla alakası olmayan bir sunucuydu Arqas.
Silindi
Administrators
80.4994
Nofx olarak seninde oynadığını hatırlarım.Arqasa ilk başladığımda ortalama 70 küsür kişi vardı ve o dönemler Cerberus-Larethian-Syrus vardı.Benim nick'te Eros'tu hatta.Daha sonra Valheru excessive vs bi çok kişi geldi devam etti.Arqas sunucusu zamanında göksu geldi fakat arqas'ın haritası buglarla dolu olduğu için ve fixlenmesi çok uzun süreceği için normal sosaria haritasına döndürmüşlerdi.

Dediğin gibi Göksu daha sonradan katılmış olsada tr-game üzerinde emeği olan ve geçmişteki kişilerle arkadaşlığı olan biridir.Yani tr-game domain'i boşa düştü aldı server açtı gibi gözükmesin diye yazıyorum bunları.
boşa düştü aldı, larethian ile araları iyi değil şimdiki ekibin. 11 sene önceki arqasla domaini almaları dışında bir bağlantıları yok kendinizi kandırmayın.
Eski arqas oyuncusuyuz ve staff ekibini tam anlamıyla hatırlamıyorum. Ama Tr-game adının kullanıldığı ve Arqas'ın oynandığı map in kullanılmadığı sunucu tanıtımında gözüküyor. Bu ekipten Göksu arqas zamanında belli bir süre hizmet vermiş diye duydum yazılanlardanda böyle olduğuna inandım. Uğurun dediği doğrudur ve arqaslan sunucunun alakası yoktur. Yinede başarılı olmaları dilekleri ile
Silindi
Adept
0.8
untoxier Göksu Larethian döneminde zaten yoktu.O dönemde Valheru vs gelmişti sonra Larethian bırakıp gitti.Valheru excessive ve bi kaç kişiyle devam etti server.Daha sonra Göksu gelip arqas devrini kapadı ve yeni sunucu hazırladı.Yani şimdi "bi bağlantısı yok" Göksu domain çaldı gibi uydurma şeylere gerek yok.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.