Michaell :
Brownie : windows 8 i sphere scriptle yazmışlar diyolar

İmzana baktım da yazmadığın bi o kalmış ha gayret.

https://www.amazon.com/dp/0072899050
Keşke ne demek istediğini anlayabilseydim. Ayrık matematik uygulamaları veya ayrık mat. hakkında en ufak fikrim yok.
valla ben o cevabı alakalı vermiştim de bu alakasız olmuş. ayrık matematik görmeden algoritma tartışmaya çalışma sebebinden dolayı
Ciddiyetsiz insanlar yüzünden ultima türkiyede bitmeye yön tutmuştur arkadaş param var deyip server açıyorlar maddi yönden iyiler serverın daha ilk haftası ver elini edite doldur editi sonra patlak verir boooom kapat yeni isimle tekrar aç ee ne oldu player ultimadan sogudu kimse bunu düşünmez.

Edit basmasalar bile egoları tavan yapıp ya server benim ister oyna ister oynama gibi bi cümle kurarlar ve halkla ilişkilerin hsini bile bilmedikleri için playerı kendilerinden soguturlar zamanla dik kafalılıkları yüzünden player düşer kapatırlar.

Hadi edit yok dik kafalı degiller playera yönelik işlem yapıyorlar diyelim eee bi kişiliksizin teki çıkar servera saldırır laglar başlar donmalar göçmeler kapanmalar hacklemeler falan filan player bu durumdan sıkılmaya başlar tabi serverı açanda işi gücü oldugundan ilgilenemez yada oda bu durumdan bunalır ve kapatır.

Sonuç ne olur player 1 aylık 2 aylık serverlarda oynaya oynaya oyundan sogumaya başlar hatta bi an gelirki ya giripte ne kasıcam der hatta ultimayı artık bilgisyara yüklememeye karar verir derken 1 2 3 4 5 6 player kaybede kaybede şuan türkiye şartlarında ultima oynayan kişi sayısı bir elin parmakları çarpı 30 belkide 40 çünkü yabancı sunucularda oynayan arkadaşlarıda saydım yoksa türkiyedeki sunucularda oynayan 300 kişi anca vardır fazlası bottur.
Türkiye'de UO öyle kolay kolay bitmez. 2020 ye kadar yolu var. Oyuncu sayısı azalır ama oynamaktan asla vazgeçilmez. Şahsen ileride 30 yaşına kadar gelebilirsem ve bu oyun hala devam ederse oynarım. Ama o zamana kadar herhalde güzel bir high seas sunucusu açılır inş
Some_one : Türkiye'de UO öyle kolay kolay bitmez. 2020 ye kadar yolu var. Oyuncu sayısı azalır ama oynamaktan asla vazgeçilmez. Şahsen ileride 30 yaşına kadar gelebilirsem ve bu oyun hala devam ederse oynarım. Ama o zamana kadar herhalde güzel bir high seas sunucusu açılır inş

5 sene önceki laflarım. 3 senedir oynamıyorum. Senden daha iddialıydım hem de :D ( Kimse uo bile oynamasa evde sphere açar dragon keserim ) demiştim. Soğutuyorlar dostum soğuyorsun :)

@şantiyer
Ben algoritmayı konuşmam algoritmayı yaşarım dostum :p
Şuan 17 yaşındayım.Bu oyunu Ana sınıfından beri oynuyorum ilk başlarda cafe de sadece britte at gezdirirdim Allah nasip ederse imkanım oldukca devam ederim.Bu saaten sonra yeni playerlar aramıza katılamaz bence nedeni ise diğer oyunlar kadar basit değil şuan oynuyanlar bile macro yapması tam olarak bilmiyorken yeni gelenlerde bilemez.Oyun cekici olarak grafik olarak kötü olabilir ama özgürlük olarak sınırsıza yakın neredeyse,uonun devam etmesini isteyenler bu işe gönül verenler elini taşın altına sokup bence bir site acarak burada uo yu tanıtmaları lazım nasıl macro yapılır nasıl oyun oynanır nasıl bu oyunu oynamalıyız kesinlikle ciddi olmamalı mesela mageler özellikleri 1. sayfa büyülerini yememeli gibi yazmak yerine,mageler oyunun en hızlı büyüleri olan in por,un jux,dex mani gibi büyüleri yemez yazmalıyIz.Bence uo diğer oyunlardan cok farklı kac kere bıraktım max 1yıl bıraktım ondan sonra bir serverin forumuna girip oradaki muhabeti gördükden sonra direk yükledim :)
Beyler Uoyu şuan bitiriyorum;

3 aylık bedava vps;
https://vcloudservice.vmware.com/starteval/info

açın serverları bitirin uoyu ben kaçar.
Expert
34.0001
ahaha bende paylaşıcaktım bunu önce davrandın.

gmail vb gibi ücretsiz maillerle kayıt olunmuyor, isteyene mail sağlanır ayrıca telefon onayı gerekiyor :)
Kell : ahaha bende paylaşıcaktım bunu önce davrandın.

gmail vb gibi ücretsiz maillerle kayıt olunmuyor, isteyene mail sağlanır ayrıca telefon onayı gerekiyor :)

İsteyene webmail satılır :bagirma :bagirma
Beyler server açıyorum 3 ay sonra kapatıcam hayırlı olsun :yes
Efe TATAR :
Kell : ahaha bende paylaşıcaktım bunu önce davrandın.

gmail vb gibi ücretsiz maillerle kayıt olunmuyor, isteyene mail sağlanır ayrıca telefon onayı gerekiyor :)

İsteyene webmail satılır :bagirma :bagirma

Türkiyede uo cebindeki 2 kuruşla server açan, editçi karaktersizler yüzünden bitmiştir..

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-06-28 10:54, 10 yıl önce)
Michaell : Beyler Uoyu şuan bitiriyorum;

3 aylık bedava vps;
https://vcloudservice.vmware.com/starteval/info

açın serverları bitirin uoyu ben kaçar.

Keşke sadece UO ile olsa.. Tahminimce 3 aylık host'u 10 liraya satan insanlarda piyasaya akın edecektir.
canlandıralım..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.