Maia :
Fream :
Maia :
Tamam bız gerekli cevabı verdik sana geri kalan hayatında başarılar dileriz..Bizim Sunucumuzda zaten böyle insanları bulundurmuyoruz.
Ozaman kapatın sunucunuzu 
Hala birşeyler peşindesin bıraktığın sunucudan sanane madem beğenmedin çık git oynamak ,istedğin yerde oyna olayı kapatıyoruz eyw bizim kuralalrımıza gore boyle diyoruz hayatında başarılar diliyoruz sen hala saçma saçma fikirler sunuyorsun arkadaşım Faerunda oynayan oyuncular silinen item gittiğinde isteme hakkınsa sahip değildir.Saygısız konuştuğunda ve surekli uyarılara rağmen aynı pageyi tekraladığında aldığı ceza bellidir daha fazla kendinizi rencide etmek ve sunucudakı accountlarınızın dondurulmasını istemiyorsanız cezanızı çekin yada oyundan çıkıp aramızdan ayrılın.
Saygısız tek kelimem yoktu. Ceza almamda saçma bir olaydı . Leo isimli staff üyesininde gayet açık ve net nasıl konuştuğu sslerde benimde nasıl konuştuğum belli . Kurt Kocayınca köpeklerin maskarası olur hesabı oldu buda.
@Delinquen
Arkadaşların ile senin konuşma tarzın arasında dağlar bu hoş birşey olgun bir insansın. Ancak bana yalancısın sen kaybolmadı binekler yok öyle bir olay. Kaybolmaz kesinlikle . Diyen staff üyeleri benim bu konuyu üstelemem üzere mantıklı cevap veremeyip beni Jailliyorlarsa ve bana hala yalancı muamelesi yapıyorlarsa kusura bakmayın sizin sitenizde açamam ben Başlık.
Buraya taşıma nedenimde yeni nesile bir ders olur .belki. Ne neymiş görürler. Çünkü ben Uo'yu bıraktığımdan beri ilk defa bir sunucuyu sade diye beğenip girdim. Karşılaştığım manzara hoş olmadı. Benimkisi eleştirisel ve diğer arkadaşlarımla bunu paylaşmak .